10 design plakater til boliginspiration

Boliginspiration: 10 design plakater til hjemmet

Design plakater er gået hen og blevet den helt store plakattrend. Det handler om kunstnerens udtryk og motiv i sine design. Vi har samlet 10 gode bud på flotte design plakater til inspiration.

Opdateret d. 7 April 2018. Artikel skrevet d. 23. Februar 2018 af Kasper Benjamin Sørensen.

Hvad er en design plakat?

Design plakater kan ikke puttes i bås. Det handler meget om din egen opfattelse af hvad design indeholder. For mange ligger udtrykket ‘design’ i et solidt og flot stykke grafisk arbejde. Det kan dog også være indenfor malerkunst, hvor store navne har lavet værker. Indenfor den nordiske indretning udgør design billeder en stor del og vi danskere er vilde med dem.

Det er ingen hemmelighed at udtrykket ‘design’ forbinder man med kvalitet og let genkendelighed. En design plakat kan være et motiv med et motiv som har været populært i et andet sammenhæng. Et godt eksempel er Kay Bojesen aben som er gået fra træfigur til at have fået sine nye rolle på billeder og plakater.

Find 10 gode bud på design plakater til inspiration

Der findes rigtig mange design plakater på markedet. Det handler om hvilke der passer ind i din boligindretning. Mange starter deres søgen efter design billeder med en samlet inspirationsguide. Vi har lavet vores bud på 10 design billeder til den nordiske boligindretning. Alle plakaterne er designet af den danske designer, KASPERBENJAMIN.

1 af 10

Miljøbillede af plante plakaten Calathea Orbifolia i sort ramme

CALATHEA ORBIFOLIA

Calathea Orbifolia er et rigtig plante billeder med flotte farver og et rent motiv. Med sin unikke tekst der beskriver plantens latinske navn, kommer originalitet og stilrent design.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en billedvæg

2 af 10

smile-sort-hvid-fotokunst-tekst-plakat

SMILE

SMILE er et sort hvid portræt design med enkelthed og fashion. Motivet fortæller om en piges udtryk når hun smiler, men i virkeligheden gemmer der sig en facade. Enkelt og minimalistisk design plakat.

3 af 10

simplicity plakat

SIMPLICITY

SIMPLICITIY viser naturens enkelthed og skønhed med en fremhævet guld tekst. Motivets er naturen i centrum og at vi glemmer hvor smuk og meget naturen har givet til os.

4 af 10

Miljøbillede af lys fotokunst plakat, Happiness, med sort aluminium ramme

HAPPINESS

HAPPINESS omhandler alt der er positivt og nordisk. Kombination af et smukt natur billede kombineret med en abstrakt tekst om at være glad, sætter prikken over designet. Lyst og imødekommende motiv.

LÆS OGSÅ: 10 gode råd til ophæng af billeder

5 af 10

Miljøbillede i nordisk indretning med plakaten Gold Leaf

GOLD LEAF

Gold Leaf er blomster, planter og den populære rose gold tekstur i et design. Motivet er originalt med sin baggrund og placering af bogstaver som danner ordet Gold Leaf.

6 af 10

Monstera plakat

MONSTERA

Monstera er navnet på den mest populære indendørsplante til dato. Monstera fremhæver plantens grønne blade i lys kontrast med den abstrakte MONSTERA tekst i hvid. En hyldest til den populære plante.

7 af 10

KASPERBENJAMIN

MOUNTAIN SQUARE

Mountain Square er et design element som er opbygget af firkanter og skøn sort hvid natur. Motivet forbliver minimalistisk med sin stilrene opstilling med rene linjer og ligevægt i billedet.

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du den rette plakatstørrelse

8 af 10

Sky High plakat

SKY HIGH

SKY HIGH bringer alt det smukke fra toppen ned i et nordisk design plakat. Motivet bygger på et bjerg billede, hvor et grafisk touch vender op på hoved og hale. Designet fortæller at vi alle kan komme til tops, selvom udfordringen er skyhøj.

9 af 10

Natur fotokunst skov plakat

SERENITY

SERENITY hylder naturens farve nuancer og enkelthed. Motivet spejlvender naturens billede i et samlet udtryk. Designet viser naturen fra en helt anden side.

10 af 10

The Sea plakat

THE SEA

THE SEA har fokus på havets stille bølger med fokus i en flot klippe i vandet. Motivet er lyst og blåligt for at fremhæve havets enkelthed.

LÆS OGSÅ: 5 gode bud på billedrammer

Smid en kommentar på vejen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *