10 store plakater til stuen

Her finder du 10 store plakater til stuen

.. Det første du tænker er sikkert, hvad har et billede af en ananas at gøre med store plakater? Skam intet, men det fangede din interesse og blikfang. Lidt som store plakater til stuen gør.

Opdateret d. 21 April 2018. Oprindelig artikel fra d. 14 november 2016. Skrevet af Kasper Benjamin Sørensen.

Store plakater til stuen hitter for tiden

Store plakater til stuen siger bare meget mere end en enkelt plakat i 30×40 cm. En stor plakat defineres som mindst 70x100cm. Det er altså en plakat på 1 meter i højden og 70 cm bred. Det er hvad jeg vil betegne som en STOR plakat. Det er uden tvivl en af de fedeste “statement” man kan have, ved at lade en stor plakat fremvise ens indretning og stil, men hvor skal du starte henne?

Store plakater til stuen kan være en overskuelig opgave at finde til sin indretning. Om det er til stuen, soveværeslet, køkkenet eller gangen, så kræver det et godt øje at finde de rigtige plakater til stilen. At finde store plakater kan være besværligt men resultatet kan være med til at give et fedt udtryk til ens indretning.

1 af 10

Happiness stor tekst plakat til stuen

1. Happiness

Digital Print, ‘Happiness’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

HAPPINESS er en stor grafisk plakat som er illustreret ved flotte lyse nuancer og blå/hvide farvertoner der giver en flot ro og balance til indretningen. Plakatens tekst er HAP-PIN-ESS som sætter et smil på læben og bidrager med positive budskaber kombineret med et smukt motiv.

  • HAPPINESS anbefales til lyse og nordiske indretninger, hvor det klare og minimalistiske er en centeret del af hele indretningen.

Klik her for at købe HAPPINESS.

2 af 10

Libertatem plakat

2. Libertatem

Digital Print, ‘Libertatem’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

LIBERTATEM er en stor sort-hvid plakat som viser en smuk solnedgang på strandkanten. Lyset er centeret og man fornemmer den endeløse gang ud i vandet og tanken om lys forenden af tunnelen. LIBERTATEM betyder frihed på Latin og budskabet er at du altid har din egen frihed og vilje til at gøre hvad dit hjerte begær.

  • LIBERTATEM anbefales til en indretning med få boligartikler. Gerne i et lyst, skandinavisk hjem uden klare farver og nuancer. Ligeledes passer LIBERTATEM ind i en billedevæg med andre hængende simple plakater.

Klik her for at købe LIBERTATEM

3 af 10

monstera plante fotokunst plakat med tekst

3. Monstera

Digital Print, ‘Monstera’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

MONSTERA er en typografisk plante plakat som sætter fokus på de grønne nuancer og punktlige teksttyper. MONSTERA er et godt bud på en rigtig stue plakat, da den har blikfang og skaber et samlingspunkt omkring sig. Det er en plante plakat man vender sig om for at se og læse teksten hvor der står “M-O-N-S-T-E-R-A”.

  • MONSTERA anbefales til et hjem hvor planter og blomster anses som værdiskabende for indretningen. Plakaten bringer lys, farver og et smukt motiv af en af tidens mest populære plante plakater frem. Perfekt til nutidens trend indenfor boligindretning.

Klik her for at købe MONSTERA

4 af 10

4. New York City

Digital Print, ‘New York City’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

NEW YORK CITY er en sort-hvid plakat krydret med tekst om den velkendte storby New York i USA. Motivet er taget udover byens smukke højhuse, skyskrabere og havet omkring. En rigtig smuk by plakat med et skævt og kreativt brug af teksttype der giver et råt men stilet look til stuen.

  • NEW YORK CITY anbefales til en neutral boligindretning uden for mange interiørartikler og helst ingen farver. Plakaten henvender sig til storby pigen eller manden som elsker at rejse og vil mindes om turen til New York. En flot sort-hvid plakat som sætter præg på storbylivet i en af verdens mest kendte byer.

Klik her for at købe NEW YORK CITY

5 af 10

Lyserød tekst plakat med kaffe

5. Not Enough Coffee

Digital Print, ‘Not enough Coffee’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

Not Enough Coffee er en humoristisk tekst plakat. Designet har taget sin form i det enkle og stilfulde. Med et sjovt citat som folk kan relatere til, gør det plakaten nem at indrette.

Det lyserøde design kombineret med mat sort tekst og den simple skrifttype gør designet stilet. Hvis din boligstil er ny nordisk, art deco eller Urban Living, har du her en tekst plakat til hjemmet.

Klik her for at købe Not Enough Coffee

6 af 10

smile-sort-hvid-fotokunst-tekst-plakat

6. Smile

Digital Print, ‘Smile’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

Smile er et sort hvid fotokunst billede med beskrivende tekst. Det fotokunstneriske udtryk definerer nutidens måde at smile på. Vores opfattelse af hvad det vil sige at smile fortæller ikke historien bag personen. Smile er som skabt til den nordisk inspireret boligindretning.

Klik her for at købe Smile

7 af 10

Miljøbillede af plante plakaten Calathea Orbifolia i sort ramme

7. Calathea Orbifolia

Digital Print, ‘Calathea Orbifolia’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

Calathea Orbifolia er et nordisk fotokunst billede. Den populære husplante som vises er en Fiskebensplante. Med sin naturlige farver, skarpe detaljer og detaljeret tekst, er her et bud på en rigtig nordisk plakat.

Klik her for at købe Calathea Orbifolia

8 af 10

Sort hvid plakat design med tekst

8. Inspire

Digital Print, ‘Inspire’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

Inspire er en motiverende sort hvid tekst plakat. Plakatens charme ligger i det smukke fotokunst billede med havet i baggrunden. Den skæve skrifttype giver et anderledes udtryk som er super stilet. Inspire passer til flere typer af indretninger.

Klik her for at købe Inspire

9 af 10

Grafisk natur fotokunst plakat

9. The Forest II

Digital Print, ‘The Forest II’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

The Forest II er et rigtig natur vidunder af en nordisk plakat. Plakaten har alle elementer for et nordisk udtryk. Skarpe billede detaljer, den rolige balance og det rette motiv med dybden. The Forest II er en ny version af den gamle The Forest. Begge designs passer til den natur elskende boligejer.

Klik her for at købe The Forest II

10 af 10

ficus elastica plante fotokunst plakat

10. Ficus

Digital Print, ‘Ficus’, 70 x 100 cm, 399 kr inkl fragt.

Ficus handler om placering af tekst kombineret med fotokunst. Den nordiske indretning elsker plante plakater. Hvis Ficus Elastica er en af dine ynglingsplanter og gerne må hænge på væggen, så værsgo. Den store plakat har et skarpt motiv med lyse kontraster og de rette farver. Perfekt plakat til stuen.

Klik her for at købe Ficus

Hvorfor hitter store plakater til stuen for tiden?

Når det kommer til indretning i stuen, er der mange muligheder. En af de tiltag som er populært for tiden, er store stue plakater. Som regel er stuen det største rum i ens lejlighed eller bolig. Dette giver mulighed for at hænge store billeder op. Det kan være en fordel at kende sin stues størrelse, inden man hænger op.

En god huskeregel er at der skal være et godt stykke fra gulvet til loften. Mange vælger at hænge deres store plakater til stuen op bag sofaen. Afhængig af sofaens størrelse, kan man vælge en kæmpe plakat eller to store ved siden af hinanden. Der er også rig mulighed for en større billedvæg med en stor stue plakat.

Det som gør store stue plakater til en boligtrend lige nu, er at alt skal være større og videre. Vi danskere er rigtig gode til at følge den amerikanske kultur. Uanset hvor vi går hen, vil vi have det bedste og største. Det samme gælder med store plakater. Stuen giver anledning til at være kreativ og ophænge sine store billeder så det passer til stuen.

Smid en kommentar på vejen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *