12 flotte design plakater til hjemmet

Her er 12 flotte design plakater til din boligindretning

Design plakater behøver ikke være svære at finde. Her får du 12 forskellige design plakater som passer til den nordiske boligindretning.

28. September 2017 af Kasper Benjamin Sørensen.

Når det kommer til nordiske hjem, danske hjem og generelt skandinaviske hjem skal ens indretning gerne spejle med lys boligindretning. Søger man på #nordiskehjem opdager man hurtig en verden med lys interiør, milde farver og rene linjer. Boligstilen skal være gennemgående fra stue til soveværelse, til køkken og til hele hjemmet.

Design plakater er en af de største boligtrend som hitter i hele norden. Her arbejder man med kontraster, fotokunst, motiver, enkle budskaber og lethed. Det handler i højere grad om at fremhæve det smukke ved norden. Det kan være naturen, inspirerende tekster, planter eller andre fotokunst designs. En design plakat er et moderne udtryk for en bestemt kunstart produceret digitalt eller fysisk. Trænger dit hjem til design plakater, så finder du din boliginspiration her.

I dette blogindlæg kommer jeg med 12 flotte bud på design plakater til den nordiske boligindretning.

1 af 12

1. Graptoveria

Digital Print, ‘Graptoveria’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Plante plakater er i høj grad den rette definition af en design plakat. Graptoveria er med sin lethed, flotte farver og grønne nuancer et bestseller. Designet tager sit motiv i sukkulenter kombineret med tekst. En klassisker i nordiske hjem. Du kan se flere billeder af Graptoveria her.

2 af 12

monstera plante fotokunst plakat med tekst

2. Monstera

Digital Print, ‘Monstera’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Monstera er ligesom Graptoveria et flot fotokunst billede. De lyse nuancer kombineret med den populære Fingerfilodendron plante skaber magi. Teksten er præsenteret med en let genkendelig skrifttype som gør den attraktiv i nordiske hjem. Du kan se flere billeder af Monstera her.

3 af 12

smile-sort-hvid-fotokunst-tekst-plakat

3. Monstera

Digital Print, ‘Smile’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Smile er et fotokunst design så smukt du glemmer omverdenen for et sekund. Design plakaten åbner op for nutidens måde at smile. Præsenteret igennem denne kvinde er en skjult facade vores måde at smile. Uden farver og andet støj passer designet perfekt ind som skandinavisk plakat. Du kan se flere billeder af Monstera her.

4 af 12

ficus elastica plante fotokunst plakat

4. Ficus

Digital Print, ‘Ficus’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Ficus er på mange måder en favorit blandt plante plakaterne. Design plakaten spiller ind med sine lyse nuancer, fotokunst motiver og lette skrifttype. Ficus er en design plakat som vil klæde de nordiske hjem og som skaber lys. Motivet er af den populære Ficus Elastica plante. Du kan se flere billeder af Ficus her.

5 af 12

Mountain Square på reol med kubus lysestage og grå vase

5. Mountain Square

Digital Print, ‘Mountain Square’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Mountain Square er eftersignende den mest eftertragtede sort hvide plakat på shoppen. Her kombineres den flotte natur med geometriske firkanter. Simpelthen og det rene udtryk gør det attraktivt at have design plakaten hængende i sit hjem. I kombination med andre sort hvide plakater, har du den perfekte billedvæg. Du kan se flere billeder af Mountain Square her.

6 af 12

Natur fotokunst skov plakat

6. Serenity

Digital Print, ‘Serenity’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Serenity skaber balance og ro til hjemmet. Hvis naturen ikke er i nærheden, må du bringe naturen til dig. Serenity er smukke grønne nuancer, fotokunst og grafisk finish. Vel og mærke et nordisk design som kan fås helt op i 70×100 cm. Du kan se flere billeder af Serenity her.

7 af 12

The Sea er en design plakat i lyse farver og sort billederamme

7. The Sea

Digital Print, ‘The Sea’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

The Sea er den perfekte definition af design plakat. Med et lyst og roligt design, passer motivet perfekt ind i de nordiske hjem. Med sin lyse nuancer, lyseblå/hvide kontraster og balance er bestseller selvskrevet. The Sea har allerede erobret utallige skandinaviske hjem på Instagram. Du kan se flere billeder af The Sea her.

8 af 12

Grøn marmor plakat ved siden af en høj plante på en kommode med guldskrift og mørk billederamme

8. Every Moment

Digital Print, ‘Every Moment’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Grøn marmor og guld tekst er blevet 2017 helt store boligtrend. Every Moment er en kombination af de små øjeblikke krydret med et skarpt marmor motiv med guld tekst citat. Norden har for alvor fået øjnene op for marmor og nu kan du få en design plakat med boligstil. Du kan se flere billeder af Every Moment her.

9 af 12

Morganianum plante plakat på sort hylde med potteplante

9. Morganianum

Digital Print, ‘Morganianum’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Morganianum handler om smukke nuancer og sukkulent fotokunst. Med et skarpt og detaljeret motiv, den rette beskæring og tekst har du en vaskeægte design plakat. Morganianum er som taget ud fra tidens plante trend og hængt op på væggen. Hvis du vil endnu tættere på den grønne indretning, værsgo med Morganianum. Du kan se flere billeder af Morganianum her.

10 af 12

the-city-50-70-by-plakat

10. The City

Digital Print, ‘The City’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Design plakater skal ikke kun være natur og fotokunst. The City er et godt eksempel hvorpå byen kan blive en del af boligen. Med sit motiv i perfekt balance krydret med grafiske finesser kommer dette design. Til dem der elsker storbyens vidunder og livlighed har du her en ægte design plakat. Du kan se flere billeder af The City her.

11 af 12

Natur fotokunst plakat design af vand

11. Crossing Water

Digital Print, ‘Crossing Water’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Crossing Water har det hele: De lyseblå/grønne nuancer. Den perfekte balance mellem grafisk og fotokunst. Når vandsprøjt møder de pastel grønne bølger opstår magien. Crossing Water er vaske ægte dansk designet kunstværk, perfekt til nordens kunststil. Du kan se flere billeder af Crossing Water her.

12 af 12

Lyserød tekst plakat med kaffe

12. Not Enough Coffee

Digital Print, ‘Not enough Coffee’, 50 x 70 cm, 299 kr inkl fragt.

Hvad er livet uden kaffe og ‘lyserød’ humor? Not Enough Coffee er tidens klassiske boligtrend med tekst plakater. Et velkendt og humoristisk citat, den perfekte farve og sin enkelthed. Så har man en design plakat som passer ind i nordens boligstil. Om du elsker den moderne boligindretning, eller blot har god humor. Du kan se flere billeder af Not Enough Coffee her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *