12 flotte plakater til stuen

Her finder du 12 flotte plakater til stuen

Der findes et hav af plakater online. Hver forhandler tilbyder sin unikke plakater, og det kan være svært at få et overblik over hvilke plakater som passer ind i din indretning. Du får her 12 bud på flotte plakater til stuen fra KASPERBENJAMIN.

Hos KASPERBENJAMIN er alle plakater blevet designet af mig. Det betyder også at hver plakat har et formål og en ønsket placering. Alle plakater er blevet designet med udgangspunkt i at skulle hænge, stå, ligge i et bestemt område af ens bolig. Jeg har samlet en oversigt over plakater der passer til stuen.

Køb plante plakater og billeder til stuen

Plante plakater er begyndt at blive super populære at have i sin indretning. Generelt er planter og blomster et kæmpe hit, og nu når vi går en mørkere og farveløs tid i møde, er især grønne plakater et super hit til stuen.

Hvis man ikke er den store fan af at vedligeholde planter, eller plads i hjemmet, kan man få fat i en plante plakat, der dækker samme behov, men som ikke skal vandes, og som altid dør. Hos KASPERBENJAMIN finder du plante plakater, som GRAPTOVERIA, HAWORTHIA og MORGANINUM.

Grøn plante plakat i 30x40 cm stående på reol ved siden af glas potteplante

Minimalistiske plakater til stuen

Det er ikke alle som kan lide plante plakater. Hvis du har en stue som er præget af en minimalistisk stil, ønsker du højst sandsynligt plakater uden for mange farver og mønstre.

Dette betyder plakater med primært hvid som foretrukken farve med lidt eller ingen farve. Hos KASPERBENJAMIN er der designet en række minimalistiske plakater. Plakaterne har taget udgangspunkt i rejse plakater der vækker minder og skaber oplevelser.

Plakaterne er designet uden for meget indhold, og med minimal tekst. Plakater passer perfekt til minde i stuen, eller som flot minimalistisk plakat der giver lys og karisma samt personlighed til stuen. Hos KASPERBENJAMIN finder du minimalistiske plakater som ROUTE 66, Mountain Road samt Ocean Rush som alle er tiltænkt som plakater til stuen.

route-66-lys-farverig-plakat
minimalistisk-plakat-route-66

Plakater med tekst til stuen

Passer de minimalistiske plakater ikke ind i din stue, så er de typografiske plakater med tekst måske et godt alternativ. Plakater med tekst har altid været på mode.

Det er alt fra motiverende plakater, til søde citatplakater eller blandet tekster. Der findes et stort udvalg af forskellige typer typografiske plakater til stuen. Nogle af dem er mere personlige end andre afhængig af din indretning. Der er typografiske plakater med motiverende budskaber, plakater med citater, plakater med sjov tekst.

Hos KASPERBENJAMIN finder du typografiske plakater som by plakaterne, AARHUS, KØBENHAVN eller ODENSE. Ønsker du at fremhæve din bopæl og by stolthed, så hæng en by plakat i stuen. Du kan også supplere din indretning med et par motiverende plakater, som kunne hænge ved siden af dine by plakater, som HARD WORK eller MOTIVATED.

lys-motiverende-plakat-tekst-hard-work
To by plakater med Århus og Odense hængende på hvid væg over tre skabe med hvide lyngbyvaser
plakat-med-tekst-koebenhavn

Grafiske plakater til stuen

Typografiske plakater passer ikke ind i alles boligindretning. Hvis din stue er inspireret af billeder, nogle skæve figur, billeder der hænger skævt og generelt en indretning der ikke er så minimalistisk og stilrent, kan grafiske plakater være et godt bud på plakater til stuen.

Hos KASPERBENJAMIN finder du et bredt udvalg af forskellige former for grafiske plakater, alt fra natur plakater, til abstrakte plakater som alle er designet efter grafiske teknikker. Der findes et bredt udvalg af grafiske plakater som passer til stuen, og specielt en række sættilbud som Circle og BlackWhite er begge bud på plakater til stuen.

Grafiske plakater giver en meget personlig og anderledes indretning end alle har, og skaber noget unikt som ingen andre har. At have unikke plakater hængende i stuen, kan give et frisk pust. Blandt andet passer The City, Sky High, Serenity super godt som stuens hovedplakater, mens supplerende plakater som Mountain Square og Triangle Water kan give dybde til stuen.

sort-hvid-billede-mountain-square-plakat
The Sea er en design plakat i lyse farver og sort billederamme
smile-sort-hvid-fotokunst-tekst-plakat
Stor plakat med tekst i hvid billederamme ved siden af stol og rullebord med design interiør

Køb design plakater til stuen online

Leder du efter specifikke plakater, motiverende, typografiske, natur, sort-hvid, grafiske, minimalistiske eller helt andre typer af plakater, så har jeg et spændende udvalg, og helt sikkert noget der fanger din interesse. Jeg håber du har fundet mere inspiration til din stue end hvad du startede med. Du kan altid tilføje den plakat du ønsker til indkøbskurven, for selvom du ikke checker ud idag, så husker webshoppen din ordre, så du altid kan vende tilbage når tiden er bedre.

Husk fri fragt, 14 dags fortrydelsesret og personlig håndtering.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *