12 flotte plakater til stuen

Her finder du 12 flotte plakater til stuen

Plakater forbindes oftest med stuen. De fleste danske hjem har plakater hængende over sofabordet eller sofaen. Men hvor starter man lige sin søgning? Du får flotte plakater til stuen præsenteret i dette indlæg.

Opdateret d. 10 April 2018. Oprindelig artikel fra 29. September 2016 skrevet af Kasper Benjamin Sørensen.

Hvor finder jeg flotte stue plakater henne?

Hos KASPERBENJAMIN er alle plakater blevet designet af mig. Det betyder også at hver plakat har et formål og en ønsket placering. Alle plakater er blevet designet med udgangspunkt i at skulle hænge, stå, ligge i et bestemt område af ens bolig. Jeg har samlet en oversigt over plakater der passer til stuen.

1 af 4

Flotte plante plakater til stuen

Plante plakater er begyndt at blive super populære at have i sin indretning. Generelt er planter og blomster et kæmpe hit, og nu når vi går en mørkere og farveløs tid i møde, er især grønne plakater et super hit til stuen.

Hvis man ikke er den store fan af at vedligeholde planter, eller plads i hjemmet, kan man få fat i en plante plakat, der dækker samme behov, men som ikke skal vandes, og som altid dør. Hos KASPERBENJAMIN finder du plante plakater, som GRAPTOVERIA, HAWORTHIA og MORGANINUM.

Botanisk plante sukkulent plakat - Graptoveria plakat
Grøn plante plakat i 30x40 cm stående på reol ved siden af glas potteplante
Haworthia plakat
Læs også: 24 smukke billeder til stuen

2 af 4

Smukke minimalistiske plakater til stuen

Det er ikke alle som kan lide plante plakater. Hvis du har en stue som er præget af en minimalistisk stil, ønsker du højst sandsynligt plakater uden for mange farver og mønstre.

Dette betyder plakater med primært hvid som foretrukken farve med lidt eller ingen farve. Hos KASPERBENJAMIN er der designet en række minimalistiske plakater. Plakaterne har taget udgangspunkt i rejse plakater der vækker minder og skaber oplevelser.

Plakaterne er designet uden for meget indhold, og med minimal tekst. Plakater passer perfekt til minde i stuen, eller som flot minimalistisk plakat der giver lys og karisma samt personlighed til stuen. Hos KASPERBENJAMIN finder du minimalistiske plakater som ROUTE 66, Mountain Road samt Ocean Rush som alle er tiltænkt som flotte plakater til stuen.

minimalistisk-plakat-route-66
Læs også: Sådan kommer du igang med din billedvæg

3 af 4

Flotte tekst plakater til stuen

Passer de minimalistiske plakater ikke ind i din stue, så er de typografiske plakater med tekst måske et godt alternativ. Plakater med tekst og citater har altid været flotte plakater at have hængende i stuen.

Det er alt fra motiverende plakater, til søde citatplakater eller blandet tekster. Der findes et stort udvalg af forskellige typer typografiske plakater til stuen. Nogle af dem er mere personlige end andre afhængig af din indretning. Der er typografiske plakater med motiverende budskaber, plakater med citater, plakater med sjov tekst.

Hos KASPERBENJAMIN finder du typografiske plakater som by plakaterne, AARHUS, KØBENHAVN eller ODENSE. Ønsker du at fremhæve din bopæl og by stolthed, så hæng en by plakat i stuen. Du kan også supplere din indretning med et par motiverende plakater, som kunne hænge ved siden af dine by plakater, som HARD WORK eller MOTIVATED.

Hard Work i sort billederamme med Royal Copenhaven vase og Kubus skål på hvide skabe
Shop hard, so you can shop harder citat plakat - Shop Harder plakat
Fotokunst natur billede med guld tekst - Into The Wild plakat
Læs også: 10 gode råd til ophæng af plakater

4 af 4

Nordiske plakater til stuen

Nordiske plakater eller fotokunst er en type af design som virkelig er trendy. Den nordiske boligstil dækker over lyse nuancer og brug af naturen. Fotokunst har billedet i fokus med mulighed for tilføjelse af tekst og elementer.

En nordisk plakat kan omhandle alt indenfor den ny nordiske indretning. Du kan finde et kæmpe udvalg af nordiske plakater til stuen online. Vælg imellem de tilgængelige størrelser og find de nordiske plakater der passer ind i stuen. Kombinerer dine designs efter størrelse og motiv og skab det flotte udtryk i stuen.

Online finder du en række nordiske plakater/fotokunst designs. For at fremhæve de mest populære, kan du vælge imellem Libertatem, Serenity, Happiness, The Sea, Monstera og mange flere. Du finder hele kategorien af fotokunst plakater, ved at klikke her.

Monstera plakat
Natur fotokunst skov plakat
The Sea plakat
Læs også: Mød manden bag KASPERBENJAMIN

Find flotte plakater til stuen online

Hos KASPERBENJAMIN finder du en række nordiske plakater samt mulighed for tilkøb af billederammer. Du kan vælge imellem de mange kategorier som er tilgængelig: Fotokunst, grafiske plakater, tekst plakater, plante plakater, sort hvide plakater og mange flere. Du er ikke begrænset af en bestemt størrelse i stuen. Vælg imellem 30×40, 50×70 og 70×100 cm plakater i stuen og skab en flot billedvæg. Kombinerer de forskellige designs og skab det nordiske udtryk du ønsker.

Læs også: 10 plakater til dig der elsker blomster og planter

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *