Læsetid: 14 minutter

15 flotte billeder til stuen

At have flotte billeder hængende i sin stue kan være flot. Det giver et personligt hjem og man udnytter pladsen på sine vægge, til at skabe et unikt look. Det handler om at finde billeder som passer til indretningen. Hvis du leder efter billeder til stuen, så har jeg samlet 15 flotte billeder til stuen her på siden.

Har du længe ledt efter billeder til stuen, men ikke ved hvor du skal starte? Hos KASPERBENJAMIN.com har jeg fundet frem til 15 flotte billeder, som vil hænge flot i stuen. Det kan være at billederne skal hænge over sofaen, måske over spisebordet eller hænge i dit hyggehjørne af stuen. Hvis du er på udkig efter inspiration, så kan det være disse 15 billeder til stuen kunne falde i din interesse.

1. Graptoveria

Hvis du leder efter plante billeder til stuen, så prøv med Graptoveria. Billedet er en smuk sukkulent, som er et af tidens flotteste boligtrends i 2017. Billedet er simpelt og indeholder en masse flotte farver og detaljer.

 • Graptoveria fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen starter er 199DKK inkl gratis forsendelse
 • I samme stil er Morganianum og Haworthia
Graptoveria plante plakat på skrivebord med guldlampe

2. The Sea

Lyse billeder til stuen giver et naturligt lys til rummet. Et billede som, The Sea, passer ind i de fleste hjem. Billedet har klare lyse farver, en rolig baggrund og det enkle udtryk. Hvis du leder efter lyse billeder til din stue, så vil The Sea være et godt bud.

the-sea-grafisk-hav-vand-plakat

3. Mountain Square

Hvis din stue er præget af sort hvid interiør og boligartikler, vil farve måske ikke være et godt valg. Et billede til stuen, i sort hvid, kunne være Mountain Square. Billedet har rolige linjer, geometriske firkanter og et stillestående landskabsbillede, som giver god og orden til stuen. Billedet er til dig der leder efter sorthvid billeder til din stue.

sort-hvid-billede-mountain-square-plakat

4. Every Moment

Grøn marmor med guld tekst, er blevet en populær boligartikel igennem 2016-2017 sæsonen. Every Moment er et positivt billede, hvor guld tekst og marmor giver en flot kontrast, til rummet. Billedet vil minde dig om, at nyde de små stunder i livet. Ville hænge flot over sofaen eller ved spisebordet.

 • Every Moment fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen er 199DKK inkl gratis forsendelse
 • I samme stil er Golden
Grøn marmor plakat med guld tekst med grønne planter

5. Route 66

Er din stue præget med rejseminder fra et af dine mange eventyr eller måske fra en rejse som har betydet meget for dig? Hvis du kan lide at have rejseminder og har en forkærlighed for USA, vil ROUTE 66 være et flot billede, at have hængende i sin stue. Billedet er lyst og roligt. Billedet er designet i flotte farver. Passer perfekt over sofaen, i dit rejseminde hjørne eller ved spisebordet.

 • Route 66 fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen er 199DKK inkl gratis forsendelse
 • I samme stil er Mountain Road og Ocean Rush
route-66-plakat-produktbillede-570x708

6. Liberatem

Har du tænkt over at have et større sort hvid billede hængende i din stue? Libertatem er måske hvad du søger. Billedet er et smukt billede. under en kaj. ved stranden. hvor man nærmest kan mærke vinden i hovedet og vandskummen på fødderne. Billedet hænger flot over sofaen eller som alene billede i et dansk hjem.

sort-hvid-plakat-vand-bro-libertatem-570x708px

7. Monstera

Har du ledt efter billeder, som kunne give liv og farve til din stue? Et plante billede er en rigtig god måde at få mere grønt og natur ind i sin indretning. Monstera passer til stuen, hvis du er tilhænger af blomster og planter. Monstera er et flot billede, af den populære Monstera deliciosa plante, som har været oppe i tidens boligtrend for planter.

monstera plante fotokunst plakat med tekst

8. Serenity

Hvis du har ledt efter natur billeder til din indretning, så er Serenity et godt valg. Billedet viser naturen fra sin bedste side, med flotte grønne farver og klippe landskab i baggrunden. Flot og simpelt naturfoto fra skovens bedste side. Billedet vil hænge pænt i en dansk indretning hvor natur, planter og blomster kommer til sin gode ret.

Natur fotokunst skov plakat

9. Hard Work

Billeder med positive citater og tekster kan være smukke at have hængende I sin stue. Hard Work er et flot landskabsbillede, med vinterbaggrund og motiverende tekst. Billedet giver lys og et motiverende citat med på vejen. Hårdt arbejde betaler sig. Hard Work vil hænge pænt over sofaen, ved spisebordet eller ved billedvæggen i stuen.

Lys plakat med motiverende tekst ved vase og stueplante

10. Smile

Hvis din stue ikke har mange farver og din stil er nordisk inspireret er Smile et godt bud. Billedet er en ung pige der smiler skævt med tilhørende citat om at smile. Et flot billede med tekst i sort hvid. Billedet vil være flot at have i sin stue hvor folk kan nærlæse teksten og forstå billedets udtryk og mening.

Smile er en sort hvid plakat i sort billederamme

11. Sky High

Leder du efter natur- og landskabsbilleder til din stue, er Sky High et godt valg. Billedet er super detaljeret og har nogle flotte lyse nuancer. Selve billedet gør rummet lysere, takket være sine lyseblå- og hvide farver. Hvis din stue mangler et lyst billede med udsigt udover smukke klippelandskaber, skyer og himmel, så er Sky High et billede du burde have hængende.

grafisk plakat Sky High

12. Queen City

Hvis du leder efter et billedet, med statement og karakter, er Queen City et godt valg. Billedet er taget fra New York og giver udtryk for en stærk kvinde, som kan lide alt der kendetegnes ved en ’DIVA’. Queen City er et billede, som hænger flot i stuen, hvis du har ledt efter et billede, du kan identificere dig med. I forlængelsen med et andet ’power-billede’ vil det passe perfekt over sofaen.

 • Queen City fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen er 199DKK inkl gratis forsendelse
 • I samme stil er King Road
queen-city-grafisk-by-tekst-plakat

13. King Road

Er du som mand drevet af fart, biler og mandighed, er Kind Road et billede, som vil hænge pænt i stuen. Billedet er et statement til manden, som har alt. Med King Road har du et billede, som beskriver dig som person og giver en personlig stue. Billedet står i god kontrast til Queen City, hvis du har en kæreste eller veninde du bor sammen med.

 • King Road fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen er 199DKK inkl gratis forsendelse
 • I samme stil er Queen City
king-of-the-road-plakat-med-tekst-570x708px

14. Calathea Orbifolia

Billeder af planter og blomster er populært, at have hængende i sin stue. Calathea Orbifolia er et flot fotokunst billede, af den populære plante Calathea. Sammen med Monstera er de årets planter i 2017. At have plante billeder, hængende i sin stue kan give liv, lys og farver til ens indretning. Flere danske boliger er begyndt at have plante- og blomster billeder hængende i deres stue, fx over sofaen.

Calathea Orbifolia plante plakat med sort billederamme

15. The Forest

Hvis din stue trænger til grønne farver og rolige stunder, er The Forest er flot billede. Billedet er opbygget af naturens dybde, farver og univers. Billedet er med til at gøre stuen mere rolig og hyggelig. Hvis du kan lide at have en stue, uden for meget støj og boligartikler, så vil The Forest være et godt valg af billede til stuen.

the-forest-natur-plakat-570x708

Stort udvalg af flotte billeder online

Har du længe gået med tanken, om at finde nye billeder til stuen, eller blot fornyelse? Her på siden har jeg samlet en række flotte billeder til stuen. Med 15 forskellige billeder at vælge imellem, håber jeg du finder et billede, som passer. Det er en god ide at se billedet i en større sammenhæng. Du kan få 10 gode råd til billedophæng her.

Det man skal overveje er, om billederne skal hænge over din sofa, ved spisebordet eller måske blive en del af din billedvæg. Udfordringen ligger I at vælge det billede, som passer på dig personligt, men også falder i god jord med din indretning. Du kan altid starte med at finde inspiration efter flotte billeder her på siden. Dette er blot et lille udvalg af alle plakater du kan finde på shoppen. Hvis du køber en flot plakat til stuen, bliver billedet trykt på 230 gram matt papir hos et dansk trykkeri. Dine billeder bliver leveret indenfor 2-4 hverdage.

Del dette indlæg med dine venner!

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *