6 sort hvid billeder til hjemmet

Billede inspiration: Her er 6 sort hvid billeder til væggen

Sort hvid billeder har længe været et hit i mange hjem. Mange leder efter sort hvide billeder for at holde deres boligindrenting minimalistisk og enkelt. Vi har samlet 6 flotte sort hvid billeder til ophæng på væggen.

Opdateret d. 6 April 2018. Artiklen skrevet d. 23. Februar 2018 af Kasper Benjamin Sørensen.

Derfor er sort hvid billeder så populære

Sort hvid billeder er noget af de smukkeste i ens indretning. Billederne stjæler ikke for megen opmærksomhed fra hjemmets andre interiør artikler. Fordelen ved at holde ens billeder i sort hvid, er de passer til andre sort hvide billeder. Mange danske hjem er indrettet med minimal brug af farver. Det giver en fordel når man skal fornye sit hjem med møbler og andre boligartikler.

Det hele handler om at finde en rød tråd i sin indretning. Hvis man vælger at have sorte hvide billeder i sit hjem, bliver det lettere at tilføje møbler eller flere billeder til boligen. Der findes rigtig mange sort hvide billeder, men ikke alle passer ind. Vi har samlet 6 bud på sort hvid billeder der passer perfekt til den nordiske indretning. Du finder vores inspirations blogindlæg her på siden.

1 af 6

Libertatem plakat

LIBERTATEM

LIBERTATEM har alle elementer i et smukt motiv. Det fine sort hvid billede har unik beskrivelse og et smukt fotokunst motiv. Billedet har en beskæring som giver hvid kant der støtter billedets samlet udtryk.

LÆS OGSÅ: Inspiration til boligen: Her er 7 Instagram profiler

2 af 6

Mountain Square plakat

MOUNTAIN SQUARE

MOUNTAIN SQUARE er opbygget af firkanter og smuk natur billede. Designet er gået hen til at blive en bestseller, takket være sin balancerede elementer og enkelthed. Det hele er kogt sammen til et unikt sort hvid billede med fine geometriske elementer.

3 af 6

Smile er en sort hvid plakat i sort billederamme

SMILE

SMILE er et sort hvid portræt billede af en ‘smilende pige’. Motivet er et abstrakt og skævt vinkling på vores opfattelse af at smile. Udtrykket kombineret med definitionen af at smile udgør et originalt sort hvid portræt billede til inspiration.

4 af 6

Seize The Day plakat

SEIZE THE DAY

SEIZE THE DAY fortæller med et sort hvid billede, at gribe chancen. Designet er opbygget af smuk natur, elementer og tekst. Anderledes sort hvid billede med et positivt og motiverende budskab.

LÆS OGSÅ: Her er 5 billedrammer til dine sort hvid billeder

5 af 6

Sort hvid plakat design med tekst

INSPIRE

INSPIRE er et enkelt og motiverende sort hvid billede til væggen. Motivet er en smuk klippeudsigt over vandets stilhed før stormen. Teksten er motiverende med et klart budskab.

6 af 6

Sort hvid geometrisk natur - Triangle Water plakat

WATER TRIANGLE

WATER TRIANGLE er designet hvor billedet bringer balance og ro ind i hjemmet. Motivet er opbygget af trekanter som holdes i stil med det sort hvide billede i baggrunden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *