Her finder du 6 store plakater til stuen

Store plakater: 6 store plakater til stuen

.. Det første du tænker er sikkert, hvad har et billede af en ananas at gøre med store plakater? Skam intet, men det fangede din interesse og blikfang. Lidt som store plakater til stuen gør.

Store plakater til stuen kan være en overskuelig opgave at finde til sin indretning. Om det er til stuen, soveværeslet, køkkenet eller gangen, så kræver det et godt øje at finde de rigtige plakater til stilen. At finde store plakater kan være besværligt men resultatet kan være med til at give et fedt udtryk til ens indretning.

Kæmpe plakater til stuen er trendy

Store plakater til stuen siger bare meget mere end en enkelt plakat i 30×40 cm. En stor plakat defineres som mindst 70x100cm. Det er altså en plakat på 1 meter i højden og 70 cm bred. Det er hvad jeg vil betegne som en STOR plakat. Det er uden tvivl en af de fedeste “statement” man kan have, ved at lade en stor plakat fremvise ens indretning og stil, men hvor skal du starte henne?

Happiness - 70x100 cm

HAPPINESS er en stor grafisk plakat som er illustreret ved flotte lyse nuancer og blå/hvide farvertoner der giver en flot ro og balance til indretningen. Plakatens tekst er HAP-PIN-ESS som sætter et smil på læben og bidrager med positive budskaber kombineret med et smukt motiv.

  • HAPPINESS anbefales til lyse og nordiske indretninger, hvor det klare og minimalistiske er en centeret del af hele indretningen.

Klik her for at købe HAPPINESS.

Happiness stor tekst plakat til stuen

Libertatem- 70x100 cm

LIBERTATEM er en stor sort-hvid plakat som viser en smuk solnedgang på strandkanten. Lyset er centeret og man fornemmer den endeløse gang ud i vandet og tanken om lys forenden af tunnelen. LIBERTATEM betyder frihed på Latin og budskabet er at du altid har din egen frihed og vilje til at gøre hvad dit hjerte begær.

  • LIBERTATEM anbefales til en indretning med få boligartikler. Gerne i et lyst, skandinavisk hjem uden klare farver og nuancer. Ligeledes passer LIBERTATEM ind i en billedevæg med andre hængende simple plakater.

Klik her for at købe LIBERTATEM

sort-hvid-plakat-vand-bro-libertatem-570x708px

Monstera - 70x100 cm

MONSTERA er en typografisk plante plakat som sætter fokus på de grønne nuancer og punktlige teksttyper. MONSTERA er et godt bud på en rigtig stue plakat, da den har blikfang og skaber et samlingspunkt omkring sig. Det er en plante plakat man vender sig om for at se og læse teksten hvor der står “M-O-N-S-T-E-R-A”.

  • MONSTERA anbefales til et hjem hvor planter og blomster anses som værdiskabende for indretningen. Plakaten bringer lys, farver og et smukt motiv af en af tidens mest populære plante plakater frem. Perfekt til nutidens trend indenfor boligindretning.

Klik her for at købe MONSTERA

Plante plakat monstera i sort billederamme

New York City - 70x100 cm

NEW YORK CITY er en sort-hvid plakat krydret med tekst om den velkendte storby New York i USA. Motivet er taget udover byens smukke højhuse, skyskrabere og havet omkring. En rigtig smuk by plakat med et skævt og kreativt brug af teksttype der giver et råt men stilet look til stuen.

  • NEW YORK CITY anbefales til en neutral boligindretning uden for mange interiørartikler og helst ingen farver. Plakaten henvender sig til storby pigen eller manden som elsker at rejse og vil mindes om turen til New York. En flot sort-hvid plakat som sætter præg på storbylivet i en af verdens mest kendte byer.

Klik her for at købe NEW YORK CITY

Sky High - 70x100 cm

SKY HIGH er en grafisk plakat til elskeren af lyse indretninger. Plakatens motiv er et smukt landskabsbillede taget fra toppen af et isbjerg med flotte farver, lyse og klare nuancer og detajler. Kombineret med et grafisk touch, skaber billedet balance, men vækker lyst til at fordybe sig i billedets geometri.

  • SKY HIGH anbefales til den nordiske boligindretning. Plakaten har alle forudsætninger til at stå klart og smukt i et lyst og åbent hjem med sans for kant. Den lyse farve, krydret med et skarpt detajleret billede giver balance og ro til stuen.

Klik her for at købe SKY HIGH

Sky High stor design plakat til stuen

ODENSE / KØBENHAVN / AARHUS - 70x100 cm

ODENSE / KØBENHAVN / AARHUS er alle by plakater der sætter din hjemby på kortet. Om du er Odenseaner, Københavner eller Aarhusianer så er plakaten et godt “statement” som viser du er stolt af din leveby. Plakaterne er simple, men unikke i sin kendetegn ved byens indre miljø.

  • ODENSE / KØBENHAVN / AARHUS anbefales ind i alles indretning. Det er et super frisk og godt taleemne at have hængende, da det fremhæver personlighed og giver historie til ens stue. Plakaterne er en super gave til konfirmation, julegave eller fødselsdagsgave til studerende, par og singler.

Du finder ODENSE / KØBENHAVN / AARHUS her

typografisk plakat Odense
kobenhavn-sort-hvid-by-tekst-plakat
typografisk plakat Aarhus

Køb store plakater til stuen hos KASPERBENJAMIN

Vi tilbyder et spændende udvalg af store plakater til stuen. Du kan finde plakater med tekst, natur plakater, grafiske plakater eller by plakater i vores kategori af store plakater i 70×100 cm. Alle vores store plakater tilbydes til 399DKK inklusiv gratis forsendelse og bliver leveret på et flot 200 grams plakatpapir. Shop store plakater hos KASPERBENJAMIN, og skab liv og personlighed til din stue.

ANDRE HAR KIGGET PÅ DISSE..

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *