Plakater til foråret? Her er 8 flotte plakater

Læsetid: 12 minutter

8 forårs plakater til boligen

Vinter er snart et overstående kapitel. Vejret begynder at skifte til en varmere årstid og det betyder at der skal mere farve til ens indretning. Blomsterne begynder at blive grønne. Planterne stråler frem. Boliginteriør bliver oftest udskiftet med nyt lækkert interiør.

I den forbindelse har jeg fundet 8 friske forårs plakater frem. Plakater som passer til årstidens skifte og til lysere, varmere og dejlige vejr. Her er mit bud på 8 forårs plakater:

Graptoveria

En flot grøn plante plakat med fokus på liv og detaljer. Graptoveria er en af de foretrukne plakater på shoppen.  Takket være dens friske pust til indretningen. Et design som passer godt til farveskiftet fra brunt til grønt og livligt.

Graptoveria er et smukt billede af en sukkulent plante. En hel perfekt farve balance og fokus på detaljer med unik tekst. Her er en forårsplakat som virker rammer spot on med sin udstråling.

graptoveria-moderne-plante-plakat-570x708

Serenity

Et design med fokus på naturen og hele universet som spreder sig omkring. Dybden i billedet er detaljeret. Naturens indre vildskab bliver fremhævet med store grønne træer og klippebaggrund med vandfald. Her får man et smukt grønt design ind. Et design som ikke stjæler for meget opmærksom til boligen. En balance og grøn kontrast kombineret med et grafisk touch.

grafisk-natur-plakat-serenity

Light Forest

En af de nyere designs med fokus på det enkle og smukke i naturen. Designet er et lyst motiv med rund cirkel om kranset af et foto af naturens dybde fra de grønne træer til vandet i horisonten. Light Forest har en unik tekst tilknyttet sit billede der fordyber sig i hvor flot og eventyrlig en skov faktisk kan være og den forbindelse man knytter til den.

light-forest-minimalistisk-plakat-570x708px

Morganianum

I samme stil som Graptoveria kommer endnu et flot fotokunst billede af den populære grønne plante, sukkulent. Billedet giver liv og energi til ens bolig takket være sin fremtoning og ideen om den grønne vækst. Planter og blomster spreder sig igen til den danske natur. Designet har unik tekst tilknyttet for at kende plantens identitet.

morganianum-moderne-plante-plakat-570x708

Monstera

Uden tvivl Danmarks mest velkendte og populære plante er designet i en plakat hvor plakaten, Monstera er kombineret i lyse og grønne farver med tekst der beskriver navnet på planten. Designet har sin udstråling når lyset og farverne rammer designet og de små detaljer kommer frem. En rigtig forårs plakat til stuen.

monstera-plante-groen-plakat-570-708px

Route 66

Man mindes om sine rejser på forskellige måder. Route 66 beskriver en historie om rejen til USA og flashback til turen på ROUTE 66 eller ROUTE 1 som den også kaldes. Et lyst design med rolige og klare farve, hvor geometri og tekster passer godt sammen. En anderledes lys plakat til foråret og til minde om sin rejse.

route-66-plakat-produktbillede-570x708

Change

Nyeste design på shoppen. Designet kan defineres på to måder: Fra vinter til forår, eller fra Efterår til vinter. I dette sammenhæng giver de flotte farver og årsskiftet liv til væggens farve. Designet har tekst og viser i sin fineste fotokunst figur hvordan det danske vejr skifter prompte med farveuniverset.

Plakat med citat med natur baggrund

Queen City eller King Road

Uanset om du er kvinde eller mand, så giver det varmere vejr lyst til at komme ud og opleve verdenen. Vejret lokker til at komme ud og køre stærkt, eller invitere os til en forårsaften i byen med veninder. Begge designs fremviser forskellige muligheder for rigtig at mærke forårsskiftet, temperaturen og moder naturens udvikling af henholdsvis byliv og natur.

queen-of-the-city-plakat-med-tekst-570x708px
king-of-the-road-plakat-med-tekst-570x708px

Bliv inspireret af forårets plakater

Foråret giver fornyet energi og plads til at få mere farve og lys ind i sit hjem. Forårs plakater kan gøre underværker i ens hjem hvis det rigtige motiv og billede bliver fundet. Det er tiden til at få lyse og grønne farver ind på ens vægge. Udstråling og vækst er nøgleord for forår hvor blomster og dyr kommer frem.

Hos KASPERBENJAMIN ligger vi meget værdi og vægt på at designe forårets helt store gennembrud indenfor plakater og fotokunst i 2017. Alt det bedste fra et af årstidens højdepunkter er blevet samlet på denne side. Du finder et spændende udvalg af 8 udvalgte forårs plakater, som specielt henvender sig til denne årstid. Plakater som kan bringe lys, liv og glæde ind efter vinterens kulde periode.

Del indlægget med dine venner!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *