De bedste steder at købe plakater online

Her er de bedste steder at købe plakater online

Forretningen indenfor plakater og kunst har flyttet sig. Man behøver ikke længere gå ned i den lokale interiør butik. Nu kan man benytte sig af butikkernes webshops. Her er min liste på de bedste steder at købe plakater online.

07. September 2018 af Kasper Benjamin Sørensen.

 • Indholdfortegnelse:
 • Her er de bedste steder at købe plakater online
 • Forskellige typer af plakater online
  • KASPERBENJAMIN
  • JustSpotted
  • Desenio
  • Moodings
  • Posterland
  • Sohu-shop, Nordicmade, Bylux, Creativedot, Luxoliving mm
 • Køb plakater online hos din foretrukne webshop
 • Læs om forfatteren

Plakater er blevet noget som alle ønsker at eje. Det er ens mulighed for at få indrettet hjemmet med nogle motiver som passer ind. Med en ramme og det rette motiv, handler det blot om hvor plakaten skal hænge. For at komme så langt skal man dog vide hvilket design man ønsker og det kan være en længere proces. Der findes hundredvis af designere som hver især har deres egen stilart. Den store ulempe kan derfor være at kigge efter plakater i butikkerne, da udvalget er begrænset til butikkens egne valg. Det kan være ukendte kunstnere ikke blive synliggjort som måske designer den stilart man er ude efter. I takt med flere personer ønsker plakater til sit hjem, stiger interessen også for flere forskellige kunstnere og motiver. Med så mange kunstnere og motiver på markedet er løsningen at samle dem under samme tag.

Mange webshops er begyndt at have et større udvalg af plakater online. På den måde virker hele købsprocessen lettere at håndtere og man finder måske en stilart eller kunstner man normalt ikke ville se i butikken. Det kan være alt fra den abstrakte stilart til grafiske til botaniske stil. Det er ikke unormalt at bestille sine plakater online, fremfor dengang hvor det hele skulle foregå i butikken. Mange webshops er dygtige til at fremhæve plakaterne og have mange miljøbilleder vist, så man får en ide om den passer ind.

Læs også: 35 fede plakater til hjemmet

Forskellige typer af plakater online

Har man besøgt store butikskæder som Ilva, Sinnerup, IKEA, Bahne, Søstrene Grene osv, så begynder der at danne sig en trend indenfor hver butik. Oftest ligger stilen indenfor samme område, så uanset hvilken butik man vælger ender man med lignende motiver. Er man ikke til butikkens udvalgte motiver, kan det betale sig at søge inspiration på de mange webshops som tilbyder salg af plakater. Ved at finde inspiration online, tilbydes der et større og mere abstrakt udvalg. Der findes små webshops med lokale kunstnere, men de største interiører og livsstil butikker har flere kunstnere repræsenteret. På denne side er de bedste steder hvor man kan købe plakater online samlet.

KASPERBENJAMIN

Det er værd at nævne denne webshop da udvalget er varierende og indenfor flere stilarter. KASPERBENJAMIN tilbyder plakater online fra den samme danske kunstner, Kasper Benjamin. Motiverne tilbydes i 30×40, 50×70 og 70×100 cm og bliver trykt på 230 gram papir. På webshoppen finder du botaniske, motiverende, fotokunst, natur, tekst og sort-hvide motiver indenfor den nordiske stilart. Alle motiver kan kun købes på denne hjemmeside.

Selvom plakater fra KASPERBENJAMIN kun bliver designet af samme designer er udvalget meget varierende. Kollektionen er ikke største men service, papirkvalitet og levering er højprioriteret. KASPERBENJAMIN er samlingpunktet for alle der søger plakater til deres nordiske boligindretning.

Monstera delicious - plante plakat
Natur tekst plakat - Happiness plakat
Grøn botanisk plante plakat - Calathea Orbifolia plakat
smile-sort-hvid-fotokunst-tekst-plakat
Grafisk natur plakat med guld tekst - Simplicity plakat
Læs også: Mød manden bag KASPERBENJAMIN

JustSpotted

Den populære plakat webshop, JustSpotted, har et kæmpe udvalg af forskellige plakater. Webshoppen tiltaler sig selv om Danmarks førende plakatshop og har mere end 100+ kunstnere repræsenteret på siden. Webshoppen har et af landets største udvalg af forskellige motiver og rammer.

Moodings

Moodings er en interiør webshop som tilbyder samme udvalg som Justspotted (søsterselskab). Moodings har mere at byde på end plakater og rammer og et spændende sted at købe plakater online.  Der er rig mulighed for at flere mere i indkøbskurven end blot plakater. Om du foretrækker det kun handler om plakater og rammer, eller kan lide det ekstra interiør, er udvalget det samme.

Desenio

Desenio er en skandinavisk webshop som startede i Sverige. Webshoppen har i dag et af landets største udvalg af designere. Der er fokus på et kæmpe udvalg til en god pris. Da webshoppen har svensk adresse, er der lidt længere leveringstid end at handle på danske webshops. Det er værd at nævne at Desenio har en spændende Instagram profil med daglige inspirationsbilleder og billedvægge.

Posterland

Hvis du er til de mere ukendte men også populære kunstnere som vi kender, så har Posterland et af nordeuropas største udvalg af plakater. Det er ikke den typiske webshop med motiver som passer ind alle steder. Her er der mulighed for at søge efter plakater fra kunstnere som Micael Kvium, Andy Warhol og andre kunstnere.

Sohu-shop, Nordicmade, Bylux, Creativedot, Luxoliving mm

Der findes også andre webshops som tilbyder plakater online. Disse webshops tilbyder et mindre udvalg af plakater samt andet interiør. De forskellige webshops er udelukkende danske og det er derfor trygt at handle der. Udvalget er plakater er varierende og kan være små ukendte kunstnere til mere omtalte som de større plakatshops tilbyder.

Læs også: Ultimative guide til valg af plakatstørrelser

Køb plakater online hos din foretrukne webshop

Om du leder efter design plakater, billige plakater, moderne plakater eller måske kunst plakater, så kan du trygt handle online. Mange fysiske butikker har et begrænset udvalg af plakater indenfor en stil som passer til resten af kollektionen. Ved at handle plakater online, kan du få et større overblik over hvilken stil du kigger efter. Hvis du vil følge tidens trend indenfor plakatkunst, har de fysiske butikker et godt udvalg. Hvis du derimod søger det lidt anderledes og specifikke, findes der mange gode webshops på markedet. Finder du motivet som passer til din boligstil, kan du trygt handle med god samvittighed på disse webshops.

Læs også: Find billedvæg inspiration fra Instagram

Om forfatteren

Kasper Benjamin er en 27 årig passioneret boligelsker og indehaver af plakatshoppen KASPERBENJAMIN. Siden 2015 har Kasper debatteret og hjulpet folk med gode råd og vejledning indenfor deres valg af boligindretning. Kasper udgiver løbende indlæg om hvordan du får mere ud af din indretning indenfor plakater, interiør, rammer og forskellige boligstile. Du kan læse alle hans indlæg om indretning under ‘inspiration‘.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *