Billedrammer? Her finder du de bedste og billigste billedrammer

Læsetid: 10 minutter

Billedrammer? Her finder du de bedste og billigste billedrammer

Har du for nyligt købt et billede eller en plakat? Så mangler du sikkert billedrammen. Det kan være svært at finde hvor. Rammerne skal helst være de bedste og billigste som tilbydes. Jeg har derfor lavet en oversigt over hvor du finder billedrammer til plakater og billeder.

SPOILER – Hop direkte til bunden for svar

Rammer til plakater og billeder

Har du fornyligt købt eller har du planer om at købe en plakat? Du burde allerede begynde at kigge efter hvilken billedramme du skal bruge til formålet. Afhængig af størrelsen på din plakat, handler det om at finde ud af hvilket udtryk du går efter.

De fleste billedrammer kommer i sort ramme med pleksiglas eller almindelig glas. Begge typer af beskyttelse har sine fordele: Pleksiglas går ikke i stykker, hvis det bliver udsat for tryk, men selve plakaten mister sin skarphed, når man ser designet igennem. Almindeligt glas er modsat skrøbeligt og vejer mere, men vil fremhæve og sætte skarpt på detaljer og farver på plakaterne. Dertil mærkes en bedre kvalitet i forhold til vægten.

Når det kommer til billedrammen, så tilbydes de fleste rammer i træ og aluminium. Fordelen ved trærammer er oftest at billedrammerne tilbydes i flere forskellige farver: Hvid billedramme, sort billedramme, træramme osv. Det giver mulighed for at finde netop den billedramme som passer til plakaten og til rummet hvor billedrammen skal hænge.

Ulempen kan være at trærammen er mere skrøbelig end aluminium rammen. Ofte er trærammen tungere hvis det drejer sig om egetræ og kræver måske et ekstra tøm i væggen. Ser man på aluminium rammer, vil du mærke at den er sammensat af kvalitet og holdbarhed. Der er dog mindre farve muligheder da aluminium billedrammer oftest kommer i en klar mørk sort farve.

Billedestørrelser på plakater

Find billige billedrammer online

Har du allerede købt dit billede eller plakat, så har du allerede brugt penge. Desværre er plakaten kun den ene investering. Hvis plakaten skal holde sin form, farve og kvalitet kræver det en billedramme. De fleste vælger at købe billedrammer til deres plakater. Med billedramme og plakat, får du et pænt resultat.

Hvis du leder efter billige billedrammer, anbefaler jeg at kigge hos IKEA. Mange af deres billedrammer er designet i fin kvalitet og tilbydes billigt. Der er dog forskel på rammerne og ikke alle, vil jeg anbefale til ophæng. Jeg vender tilbage med en konklusion på min foretrukken billederamme.

Bilka, Føtex samt Jysk tilbyder også billige billederammer til ophæng. Generelt vil du se de samme kvaliteter, materialer og beskyttelse til deres rammer. Det er mere et spørgsmål om hvor du foretrækker at handle henne. Føtex har et fint udvalg af billige billedrammer online. De tilbydes i mange forskellige størrelser. Helt ned fra 13×18 cm og op til 70×100 cm. Deres rammer er designet med tyndt aluminium kant og pleksiglas.

Ser man på Jysk side er udvalget lidt mere varierende. Her tilbydes både trærammer samt aluminium rammer. Deres rammer tilbydes billigt og ned til 11×15 cm til 50×70 cm. De tilbyder ikke store billedrammer hos JYSK.

billedvaeg-blog-1200-500px

Her skal du købe dine billedrammer

Man skulle næppe tro at IKEA havde de bedste rammer til prisen, men faktum er at det har de. En af deres kollektioner hedder ’STRÖMBY’ som tilbydes i 21×30 cm, 30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm og 61×91 cm.

Selve billedrammen er designet i et tyndt aluminium ramme med almindelig glas som beskyttelse af forsiden. Selve beslaget til at fæste, er i stål, ligesom ophængningsbeslaget. Selve rammen vejer lidt over 3 kilo og jeg vil anbefale at bruge 2 søm for lodret placering og 3 søm for vandret placering.

IKEA vinder på alle parameter. Når det kommer til billigst og bedst. De har et spændende udvalg af ‘ikke-alu rammer’ også, blandt andet i egetræ, hvid og almindelig træ. Dog vil du kunne mærke forskel på ’STRÖMBY’ kollektionen fra andre kollektioner.

Du kan bestille dine billedrammer på IKEA’s egen hjemmeside her.

IKEA billedrammer i 30x40 og 50x70 cm

Bestil dine plakater online på KASPERBENJAMIN.com

Har du ikke allerede købt dine plakater eller billeder til din billedramme endnu, så kan du gøre det her. Hos KASPERBENJAMIN finder du et stort udvalg af moderne plakater til din indretning. Her tilbydes noget for en hver smag og i de størrelser som billedrammerne kommer i.

Om du leder efter en lille plakat i 30×40 cm eller en kæmpe plakater i 70×100 cm, så har vi begge kategorier præsenteret på siden. Find din inspiration på webshoppen, og se alle plakater her.

Bestiller du online, leveres din plakat GRATIS med GLS og indenfor 2-4 hverdage.

UDVALGTE PLAKATER..

Fortæl dine venner om dette indlæg!

2 replies on “Billedrammer? Her finder du de bedste og billigste billedrammer

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *