Læsetid: 15 minutter

Ultimative guide til boligindretning og plakater

Når du snakker boligindretning, er der mange forskellige former for stil og look du kan gå efter. Der findes ikke en boligindretning som er identisk med nogle. Ens indretning defineres af personen som bor i boligen. Hvis den person elsker det minimalistiske ser du oftest et hjem med enkelt boliginteriør og kun det mest nødvendige på væggene. Hvis personen derimod elsker det grønne, vil du typisk se en boligindretning som har blomster og planter tilknyttet.

I dette blogindlæg vil jeg vise dig hvordan du kan få mere ud af din boligindretning med plakater. Det er til dig der gerne vil have inspiration. Du vil se en række plakater og opstillinger fra folks hjem som har købt plakater her på shoppen.

Inspiration til plante billeder til din boligindretning

Det skal ikke være en hemmelighed at plante- og blomster plakater er in for tiden. Det er svært at overse de mange boligbutikker som reklamere med planter som Monstera, Calathea, Ficus Electica samt sukkulenter. Generelt er der en stigende udvikling for interessen af plante billeder. Du vil komme til at se flere og flere hjem hvor plante plakater bliver mere dominerende i sin form.

Som med så mange boligtrends, handler det om at danne sig et overblik over mulighederne. For at hjælpe dig bedst muligt har jeg samlet en række inspirations billeder, fra folk, der har købt og hængt plante plakater op i deres boligindretning. Under hvert billede står der plakatens navn samt et direkte link hvis du ønsker at vide og se mere.

Calathea Orbifolia plante billedvaeg
Plakat på billedet: Calathea Orbifolia
Plante plakat monstera i sort billederamme
Plakat på billedet: Monstera
Graptoveria plante plakat på skrivebord med guldlampe
Plakat på billedet: Graptoveria
Calathea Orbifolia i stor billedvæg
Plakat på billedet: Calathea Orbifolia
Morganianum plante plakat på sort hylde med potteplante
Plakat på billedet: Morganianum

Inspiration til sort hvide plakater til din boligindretning

Ideen om at have en minimalistisk indretning har længe stået på. Her handler det om at have kun det mest nødvendige og gerne stærke og kendte boligbrands som Kahler, Lyngby, Kay Bojesen osv. Der må helst ikke være for mange farver indblandet. Helst ingen eller kun ganske få. Mange af de danske hjem er indrettet med sort hvid billeder. De er med til at give personlighed og liv til ens vægge uden de stjæler for meget fokus.

Det kan godt være svært at danne sig et indtryk af hvilke billeder som passer til din indretning. Herunder har jeg samlet en række inspirations billeder fra kunder. Det kan være med til at give dig en ide om hvad sort hvid plakater kan gøre for din boligindretning.

Sort hvid design plakat med sort lysestage og vase
Plakat på billedet: Mountain Square
Sort hvid plakat på sort træ hylde over sofaen
Plakat på billedet: Smile
sort hvid plakat med lysestager og design stol
Plakat på billedet: Seize The Day
Sort hvid billeder hængende over sort sofa i hvid billederammer
Plakater på billedet: Water Triangle & Mountain Square

Inspiration til grafiske plakater til din boligindretning

Det kan være svært at sætte ord på hvad grafiske plakater står inde for. Her handler det ofte om kunstneren og sin vinkel på forskellige motiver. Herhjemme i Danmark er vi begyndt at få et mere personligt og differenceret hjem. Det betyder også at der kommer mere fokus på de enkle plakater og billeder på væggene. Der er udviklet sig en trend at man helst skal være firstmovers på nye upcoming værker.

Det er meget forskelligt hvad folk ønsker i deres indretning. Ofte kan det være at man slet ikke er klar over motivet før man ser det for sig. Det betyder at det kan betale sig af finde inspiration i de forskellige design kataloger. Herunder har jeg samlet nogle af de grafiske plakater som er designet af KASPERBENJAMIN. Billederne er taget af kunderne i deres egne hjem.

Grøn marmor plakat med guld tekst med grønne planter
Plakat på billedet: Every Moment
Natur plakater over hvid kommode med spisetræbord
Plakater på billedet: The City & The Forest
Lys plakat med motiverende tekst ved vase og stueplante
Plakat på billedet: Hard Work
Lys plakat på hylde over seng i sofaværelse
Plakat på billedet: The Sea

Indretning og bolig

Hvis du er endt på dette blogindlæg, skyldes det højst sandsynligt at du er begyndt at kigge efter fornyelse til din bolig. Det kan være at du er tilfreds med dine møbler, men måske gerne vil gøre mere ud af dine vægge. Der findes mange forskellige bolig inspirations sider som Iboligen, Femina, Madogbolig, Bolius. De store boligsider er gode til generel fornyelse af boligen, men mangler måske fokus på et område som vægge.

Ens indretning kan godt få et frisk pust ved blot billeder og plakater. Heldigvis er det også nemt og enkelt at skifte plakater ud. Hvis dine vægge trænger til ny dekoration, så kan du samle en række design plakater. Det kan være enkeltvis eller som en hel billedvæg. Det er især den danske design kunst som er oppe i tiden. Det er fedt at have små upcoming designers hængende i sit hjem. Det vil være en billig og god løsning hvis du ønsker fornyelse med smukke plakater.

Når alt kommer til alt, handler boligindretning om det personlige. At få sine tanker og ønsker frem i hjemmet. Du ønsker at din indretning afspejler din personlige stil. Det kan du gøre igennem dine vægge og hvordan du udtrykker dit hjem. Boligindretning og plakater spiller i høj grad sammen. Det er en billig men værdigivende mulighed for at få et hjem der afspejler dig som person.

Del opslaget med dine venner!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *