Boligtrend 2017: Sort hvid billeder til hjemmet

Boligtrend 2017: Sort hvid billeder til hjemmet

Markedet for sort hvid billeder er eksploderet over de sidste stykke tid, og trenden med at have sort hvid plakater hængende i sit hjem har aldrig haft mere interesse end nu, men hvorfor er det egentlig plakater uden farve er blevet så populære?

Derfor er sort hvid plakater så populære

Sort hvid billeder har altid været en populær type plakat at have hængende i sit hjem, men aldrig før har interessen og indretningen haft så stor fokus på plakater uden farver. En sort hvid plakat er i sig selv en plakat bestående af ingen farver. Generelt ses sort hvid billeder med et simpelt motiv eller en simpelt tekst. Det gør det lettere at hænge en plakat uden farver op i sin indretning, da de ikke er designet med et bestemt formål, andet end at give lidt liv og lys til ens vægge.

Sort hvid design plakat med sort lysestage og vase

Sort hvid plakater stammer fra nordisk indretning

Kigger man på diverse bolig blogs: Bobedre, iboligendk, MadogBolig og Boligmagasinet så er der begyndt at danne sig en trend indenfor boligindretningen.

En trend som er nordisk inspireret hvor man fokuserer på danske, svenske og norske boligartikler og kombinerer det med en klar, lys og åben indretning. Det betyder også at der er sparet på farver og for meget på for lidt plads. Det samme gælder for plakater. De må helst ikke blive for dominerende i indretningen, og derfor hælder mange til en sort hvid plakat, fordi de ofte er designet i et simpelt og minimalistisk design med få detaljer. Det giver plads til indretningen og gør at plakaterne ikke stjæler for meget opmærksomhed, men alligevel sætter sit præg i hjemmet og skaber personlighed og nærvær til boligen.

sort hvid plakat med lysestager og design stol

Shop dine sort hvid plakater hos KASPERBENJAMIN

Uanset hvor du shopper dine plakater henne, så vil du altid have mulighed for at købe unikke moderne sort hvid plakater til dit hjem. Plakat butikker har ofte flere variationer af plakater uden farve, fordi de er lette at indføre i sit hjem, og kræver ikke at din bolig har den valgte farve. Hos KASPERBENJAMIN har jeg også designet en række sort hvid plakater som er tilgængelig i 30×40, 50×70 og 70×100 cm, og kan let kombineres med andre plakater til stuen eller soveværeslet.

Smile er en sort hvid plakat i sort billederamme

NYHED på KASPERBENJAMIN - Libertatem

Helt eksklusivt får du et indblik i den nye sort hvid plakat, Libertatem. Plakaten er et smukt motiv som viser lys for enden af tunnelen. Libertatem betyder frihed på latin og er kendetegnet ved plakatens udformning og tekst. Du kan se mere til sort-hvid-plakaten, Libertatem, som fåes i 30×40, 50×70 og helt eksklusivt i 70x100cm online her

sort-hvid-plakat-vand-bro-libertatem-570x708px

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *