20 flotte plakater til stuen

20 flotte plakater til stuen til inspiration

Når man indretter sin stue er det naturligt med et par plakater på væggen, men hvilke skal man vælge? I dette indlæg bliver du inspireret med 20 flotte plakater til stuen.

Opdateret d. 03 August 2018. Oprindelig artikel fra 29. September 2016 skrevet af Kasper Benjamin Sørensen.

INDHOLD

  • Her finder du flotte plakater til din stue
  • Inspiration til stuen med botaniske plakater
  • Inspiration til stuen med sort hvid billeder
  • Inspiration til stuen med tekst plakater
  • Inspiration til stuen med nordiske plakater

Hvor finder jeg flotte stue plakater henne?

Flotte plakater til stuen er ens egen opfattelse af hvad ‘flot’ er. Det kan være flotte stue plakater er citater og tekster. Det kan være flotte motiver er natur og fotokunst designs. Hos KASPERBENJAMIN finder du flere typer af stilarter, så der er plakater til alle. I dette indlæg har vi samlet 20 flotte motiver som passer til ophæng over sofaen eller måske over spisebordet.

1 af 4

Inspiration til flotte botaniske plakater til stuen

Plante plakater er begyndt at blive super populære at have i sin indretning. Generelt er planter og blomster et kæmpe hit, og nu når vi går en mørkere og farveløs tid i møde, er især grønne plakater et super hit til stuen. Hvis man ikke er den store fan af at vedligeholde planter, eller plads i hjemmet, kan man få fat i en plante plakat, der dækker samme behov, men som ikke skal vandes, og som altid dør. Hos KASPERBENJAMIN finder du plante plakater, som GRAPTOVERIA, HAWORTHIA og MORGANINUM.

Interessen for botaniske plakater er eksploderet siden 2017. For at få mere liv ind i hjemmet, kan man vælge at købe planter til stuen. Du finder en række nyere plakater som Calathea Orbifolia, Monstera, Fingerphilodendron samt Hortensia.

Botanisk plante sukkulent plakat - Graptoveria plakat
Grøn plante plakat i 30x40 cm stående på reol ved siden af glas potteplante
Haworthia plakat
Grøn botanisk plante plakat - Calathea Orbifolia plakat
Fingerphildendron - plakat
monstera deliciosa - Monstera plakat
Læs også: 24 smukke billeder til stuen

2 af 4

Inspiration med flotte sort hvid plakater til stuen

Det er ikke alle som er vild med botaniske plakater som vist foroven. Det kan være farver slet ikke er at foretrække i din boligindretning. Der er mange moderne boligstile hvor alle møbler og interiør ikke må have for meget farve. Det samme gælder også for billeder. Derfor kan du hos KASPERBENJAMIN finde et spændende udvalg af sort hvid plakater som tager udgangspunkt i stuen.

Nogle af de foretrukne sort hvid billeder til stuen er Smile, Libertatem, Mountain Square, Water Triangle samt Seize The Day.

Sort hvid fotokunst med tekst - Smile plakat
Sort hvid fotokunst billede med havnekaj - Libertatem plakat
Mountain Square plakat
Forest In The Mountains plakat - sort hvid
Læs også: Sådan kommer du igang med din billedvæg

3 af 4

Flotte tekst plakater til stuen

Passer de minimalistiske plakater ikke ind i din stue, så er de typografiske plakater med tekst måske et godt alternativ. Plakater med tekst og citater har altid været flotte plakater at have hængende i stuen.

Det er alt fra motiverende plakater, til søde citatplakater eller blandet tekster. Der findes et stort udvalg af forskellige typer typografiske plakater til stuen. Nogle af dem er mere personlige end andre afhængig af din indretning. Der er typografiske plakater med motiverende budskaber, plakater med citater, plakater med sjov tekst.

Hos KASPERBENJAMIN finder du typografiske plakater som by plakaterne, AARHUS, KØBENHAVN eller ODENSE. Ønsker du at fremhæve din bopæl og by stolthed, så hæng en by plakat i stuen. Du kan også supplere din indretning med et par motiverende plakater, som kunne hænge ved siden af dine by plakater, som HARD WORK eller MOTIVATED.

Der er løbende kommet fotokunst plakater til med tekst, som passer perfekt til stuen. Du kan se nærmere på Into The Wild, Shop Harder og Simplicity.

Hard Work i sort billederamme med Royal Copenhaven vase og Kubus skål på hvide skabe
Shop hard, so you can shop harder citat plakat - Shop Harder plakat
Fotokunst natur billede med guld tekst - Into The Wild plakat
Grafisk natur plakat med guld tekst - Simplicity plakat
Yes you can plakat - Natur og tekst
Læs også: 10 gode råd til ophæng af billeder

4 af 4

Inspiration til flotte nordiske plakater til stuen

Nordiske plakater eller fotokunst er en type af design som virkelig er trendy. Den nordiske boligstil dækker over lyse nuancer og brug af naturen. Fotokunst har billedet i fokus med mulighed for tilføjelse af tekst og elementer. En nordisk plakat kan omhandle alt indenfor den ny nordiske indretning. Du kan finde et kæmpe udvalg af nordiske plakater til stuen online. Vælg imellem de tilgængelige størrelser og find de nordiske plakater der passer ind i stuen. Kombinerer dine designs efter størrelse og motiv og skab det flotte udtryk i stuen.

Hos KASPERBENJAMIN er alle plakater designet efter den nordiske boligindretning. Der er dog nogle designs som bedre kan puttes direkte i forbindelse med norden. Nogle af de mest populære plakater er Happiness, Yes You Can, Serenity, The Sea samt Unique.

Natur tekst plakat - Happiness plakat
Natur fotokunst skov plakat
Natur billede med klipper og bjerge - Sky High plakat
The Sea plakat
Grafisk natur fotokunst plakat
Læs også: Mød manden bag KASPERBENJAMIN

Denne artikel er skrevet af Kasper Benjamin. Kasper Benjamin er indehaver og designer af KASPERBENJAMIN. Hans passion og viden ligger indenfor den moderne boligindretning. Siden 2015 har Kasper fået ekspertise viden indenfor plakater og billedrammer.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *