Boligtrend: Grøn indretning i 2017

Læsetid: 10 minutter

Boligtrend: Grøn boligindretning i 2017

Den danske boligindretning i 2017 er præget af det grønne tema. Farven grøn blev en af de helt store farver i 2016 og spreder sig nu til det nye år. Her i 2017 er farven blevet den helt hotte farve indenfor boligindretning og tilbehør. Her får du en hurtig gennemgang af hvordan du får mere ud af grøn boligindretning.

Her finder du inspiration til grøn indretning

År 2016 blev for alvor året hvor farven grøn blev en dominerende del af den danske boligindretning. Planter og blomster har for alvor fået deres storhedstid. Der kommer mere grønt interiør og boligartikler ind i folks hjem. Det betyder også at udvalget af grønt tilbehør er stigende. Her kommer en lille guide for hvordan du kan få den grønne boligindretning frem i hjemmet.

Planter og blomster

Planter er en rigtig god måde at få mere grønt ind i sin indretning. Det er en billig og smart måde at få det naturlige frem i ens bolig. Grønne planter kan kombineres med andet interiør for at styrke plantens tilstedeværelse. Hvis du har grønne elementer som passer sammen, så kombinerer boligtilbehøret med planterne.

Der er nogle planter som virkelig er populære. Faktisk er der blevet udgivet en artikel med de mest populære planter lige nu. Den kan du finde her. Monstera er en plante, også kaldet Fingerfilodendron. Det er en meget populær stue plante som blandt andet bliver brugt i diverse boligmagasiner. Monstera kan godt betegnes som en retro plante som er på vej tilbage igen. Den var populær for lang tid siden og er nu begyndt at blive brugt i folks indretninger igen.

Calathea Orbifolia er en plante som er relativ ny indenfor planteuniverset. Her får du den grønne indretning frem med smukke striber og strukturerende blade. Planten er super nem at vedligeholde og findes i diverse blomsterbutikker. Den findes også i plantorama, Ikea og større plante butikker.
Sukkulenter og kaktusser kan man ikke komme udenom. Begge typer af planter er lette at vedligeholde og findes stort set i de fleste danske hjem. Sukkulenter er smukke og findes i mange varianter. Nogle er mere farverige end andre, hvor andre har forskellige former. Kaktusser kendetegnes ved sine torne og sin enkle stil. Utrolig lette at holde i live, da de næsten kun skal bruge sollys. En kombination mellem sukkulenter og kaktusser er en god ide hvis du ønsker en grøn boligindretning.

Grønne plakater og billeder

Hvis du gerne vil være med på trenden og være ’firstmovers’, så er plante plakater og billeder hotte. Her handler det om motiver, fotokunst og malerier med den grønne nuance. Hvis du har plads på væggen og ønsker at få mere grønt ind i din indretning, så brug plante billeder.

Byd naturen indenfor med flotte, grønne illustrationer og plakater. Det behøver ikke være rigtige planter for at give en grøn boligindretning. Det kan være du er helt vild med planter som Monstera og Calathea Orbifolia. Det kan også være du ønsker at finde fotokunst med sukkulenter og kaktusser. Det kan være en fordel at have botaniske billeder i hjemmet. Hvis du har svært ved at holde planterne i live er denne løsning ideel.

Stort udvalg af plante billeder og blomster

Den helt store boligtrend i 2017 er farven grøn. Den giver et naturligt og fresh boost til ens indretning. Den er moderne og nytænkende. Kombinationen mellem boliginteriør og planter kan give din bolig et personligt skub. Hvis du gerne vil være med på trenden, men ikke har plads på hylderne, så overvej grønne plakater.

Herunder har jeg samlet en række forslag på forskellige plante, blomster og botaniske plakater som er trendy og passer til den danske boligtrend for farven grøn. Find inspiration herunder og shop online.

Konklusion: Sådan får du mere ud af din grønne boligindretning

  • Få naturlige elementer ind i boligen ved hjælp af grønne nuancer
  • Giv din boligindretning små pift af grøn ved hjælp fra grønt boliginteriør
  • Lad grønne planter indtage dit hjem enten i naturlig form eller som billeder
  • Placer de dekorative planter i smukke planteskjulere eller find den rette billederamme
  • Tilføj naturlige materialer til din boligindretning for et varmt, rustikt og naturligt udtryk

Del opslaget med dine venner!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *