42 moderne plakater til boligen

Læsetid: 20 minutter

42 flotte og moderne plakater til hjemmet

Plakater er super in. De er flotte. De er moderne. Plakater er en super flot og smart løsning til væggen. Der findes mange typer stilarter. Hjemme hos mig, er stilen meget moderne og nordisk inspireret. Min billedvæg er bestående af 8-9 plakater fra min egen hjemmeside.

Det betyder dog ikke, at jeg ikke synes andre stilarter og kunstnere gør det godt. Der er rigtig mange dygtige designere derude, som hver især er super dygtige. Hver indretning og personlighed har sin foretrukken stilart.

I dette blogindlæg vil jeg præsenterer jer for 42 forskellige typer af design plakater. Alle plakater er fra hjemmesiden men til forskellige stilarter. Udvalget er varierende og håber op for gode indretningsmuligheder. Find inspiration blandt de moderne designs herunder.

Plante plakater til hjemmet

Plante plakater er måske den hotteste boligtrend indenfor billeder lige nu. Livsstilbutikker og interiørbutikker er pyntet op med smart grønt interiør som kombineres med plante motiver. Det er især planterne Monstera Deliciosa og Ficus Elastica som har vundet mange hjerter i hjemmet. Dertil er interessen for kaktusser og sukkulenter vokset.

Har du ikke allerede fået anskaffet dig plante- og blomster motiver, kan du måske finde inspiration her. Du finder et spændende og særpræget udvalg af flotte botaniske plakater som passer til den nordisk inspireret boligindretning. Find de plante plakater som passer ind hos dig.

GRAPTOVERIA

Smuk plante plakat med guldlampe i sort billedramme

MONSTERA

monstera plante fotokunst plakat med tekst

MORGANIANUM

Grøn plante plakat i 30x40 cm stående på reol ved siden af glas potteplante

HAWORTHIA

haworthia-groen-plante-plakat-570x708px

CALATHEA ORBIFOLIA

Calathea Orbifolia plante plakat med sort billederamme

FICUS

ficus elastica plante fotokunst plakat

HAWORTHIA

blomster-plante-hortensia-roed-570x708px

WILD LIFE

plante-bogstav-wild-life-570-708px

Fotokunst og natur plakater

Fotokunst er noget som mange danske hjem finder interesse for. Det skyldes at fotokunst kan være alt. Typisk består fotokunst af flotte detaljeret billeder. Det kan være alt fra personer til natur til detaljer. Mange plakater består af et fotokunst element kombineret med tekst/mønstre. Et godt eksempel på en virksomhed som har vundet mange hjerter på fotokunst er Fotofactory.

I samme kategori som fotokunst finder man natur plakater. Her på siden har jeg samlet alle de flotte landskabsbilleder som findes på shoppen. Der er natur billeder til enhver anledning. Gå på opdagelse blandt de natur motiver som passer ind i dit hjem.

SERENITY

Natur fotokunst skov plakat

THE FOREST II

Grafisk natur fotokunst plakat

HAPPINESS

lys-plakat-bjerge-skyer-himmel-happiness-570-708px

THE SEA

the-sea-grafisk-hav-vand-plakat

SKY HIGH

grafisk plakat Sky High

INCEPTION

Grafisk-plakat-inception

BEYOND

Fotokunst- og bjerg billede med klipper og vand

Sort hvide plakater

En stilart som altid er populære i de danske hjem er sort hvid motiver. Vi danskere har det ikke godt med farver. Specielt ikke når vi snakker nordisk boligindretning. Der skal helst være så lidt skrigende farver. Helst brug af klare, lyse kontraster og et sort/hvid univers. Man ser flere boliger med sort hvide designs hængende i deres hjem.

Hvis din bolig trænger til nye plakater og designs, så gå med en sort hvid plakat. I mange tilfælde ender det med at være førstevalg. Den er ganske neutral. Den er moderne. Den er meget stilren og minimalistisk. Her på siden kan du finde inspiration blandt et udvalg af sort hvid plakater.

SMILE

smile-sort-hvid-fotokunst-tekst-plakat

MOUNTAIN SQUARE

Sort hvid design plakat med sort lysestage og vase

LIBERTATEM

sort-hvid-plakat-vand-bro-libertatem-570x708px

SEIZE THE DAY

smaa-plakater-70-100-online

LIVE LOVE LONDON

Live Love London - sort-hvid plakat

NEW YORK CITY

New York City - sort/hvid plakat

INSPIRE

Sort hvid plakat design med tekst

WATER TRIANGLE

water-triangle-sort-hvid-plakat-570x70

Tekster og citat plakater

Moderne plakater er ofte opbygget af citater og tekster. Der findes rigtig mange billeder som har tekst på deres motiver. En tekst gør det altid nemmere at identificere sig med designet. At have noget konkret tekst at forholde sig til end et design. Hvis teksten ikke appellere til dig og din indretning er det nemt at fravælge designet.

Mange danske hjem har tekst plakater hængende i hjemmet. Det kan være små citater, sjove tekster eller motiverende tekster. Her kommer en række tekst plakater med motiverende, sjove, inspirerende og anderledes tekster. Find en plakat hvor tekst og motiv passer til din indretning.

SEAWAY

Grafisk fotokunst vand plakat med tekst

QUEEN CITY

queen-city-grafisk-by-tekst-plakat

EVERY MOMENT

Grøn marmor plakat ved siden af en høj plante på en kommode med guldskrift og mørk billederamme

NOT ENOUGH COFFEE

Lyserød tekst plakat med kaffe

HARD WORK

Hard Work i sort billederamme med Royal Copenhaven vase og Kubus skål på hvide skabe

MOTIVATED

efteraar-blade-orange-tekst-motivated-570x708px

LIGHT FOREST

light-forest-minimalistisk-plakat-570x708px

CHANGE

Plakat med citat med natur baggrund

GOLDEN

sort-marmor-plakat-golden-570-708px

KING ROAD

king-of-the-road-plakat-med-tekst-570x708px

BELIEVE

believe-plakat-produktbillede

Byer- og kort plakater

Indretning handler om personlighed. Det bliver ikke mere personligt end at have billeder hængende af sin hjemby. Det kan også være minder fra en rejse man har været på. Der er mange danske hjem som har en plakat hængende af sin hjemby, fødeby eller drømmeby. Det kan være danske byer som Odense, København eller Aarhus. Det kan også være drømmesteder som New York, Californien eller London.

Find by- og kort plakater som passer ind hos dig. Vælg de byer som har en historie eller tilknytning til dig og din bolig. Bliv inspireret med flotte by plakater som passer ind. Det kan kan være man ikke kan rejse hele tiden, men at drømme sig væk er vigtigt. Brug billederne som rejsedrøm.

KØBENHAVN

plakat-med-tekst-koebenhavn

ROUTE 66

route-66-geometrisk-plakat

ODENSE

typografisk plakat Odense

AARHUS

typografisk plakat Aarhus

Moderne plakater

Det kan være svært at sige hvad en moderne plakat er. Det afgøres typisk at hvad du forbinder som moderne. For mig handler det om at skabe noget aktuelt som er trendy. Det er stilarter hvor interessen er voksende. Det kan være alt fra fotokunst til grafiske billede og noget helt nytænkende. Moderne handler om hvad der er oppe i tiden. Det er et sammenspil med hvad livsstil og boligbutikkerne viser af interiør. Sammenspillet mellem det aktuelle og hvad som passer ind.

Som inspiration har jeg samlet nogle bud på moderne plakater. Det er motiver som passer til den dansk/nordiske boligindretning. Find den stil som passer til dit boligunivers. Vær på forkant med moderne illustrationer.

THE CITY

by-plakat-the-city-plakat-570x708px

OCEAN RUSH

ocean-rush-minimalistisk-plakat-produktbillede-570x708px

THE FOREST

the-forest-natur-plakat-570x708

MOUNTAIN ROAD

mountain-road-plakat-produktbillede_v-570x708

Stort udvalg af forskellige plakater

Disse 42 plakater er blot et lille udvalg ud af mange. Det handler i lige så høj grad om hvad du gerne vil vise med din indretning. Ønsker du en personlig indretning eller leder du blot efter flotte plakater? Det skal ikke være en hemmelighed at alle ovenstående plakater er fra KASPERBENJAMIN.

Alle plakater er dansk designet og bliver trykt på 230 gram matt papir. Papiret bliver rullet og pakket i flot silkepapir for bedre håndtering. Forsendelsen er genbrugsemballage for at støtte naturen. Hvis ikke du fandt din næste plakat, så findes der heldigvis et hav af andre plakatbutikker. Find de moderne og trendy designs som passer til din bolig.

Hvis du har forelsket dig i et design i dette blogindlæg, så køb dine rammer online her. De er FSC certificeret som betyder jeg støtter produktion hvor der bliver plantet mere end der bliver fældet.

DEL OPSLAGET MED DINE VENNER

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *