TILBUD25% RABAT
 

COMPLETELY

172 DKK359 DKK

COMPLETELY er en hyldest til naturens smukke lyse nuancer og årstider. I kontrast med de skarpe detaljer i sneen som falder, står den motiverende tekst ‘elegant and completely’ skrevet med guldlignende tekst (ikke guldfolie). Motivet er et fotokunst motiv af naturens lyse og klare side i kontrast med positiv tekst.


Kvalitet: 230 gram kvalitetspapir
Levering1-3 hverdage
Forsendelse: Gratis fragt
Størrelser30×40, 50×70 cm og 70×100 cm
Ramme: Medfølger ikke – Kan købes her.
Kategori: Natur

Ryd
 

Beskrivelse

COMPLETELY er en hyldest til naturens smukke natur. Fotokunst motivet kombinerer den lyse og klare vinter eftermiddag med en motiverende guldlignende tekst (ikke guldfolie). Motivet viser det smukke natur kombineret med positiv tekst i abstrakt skrifttype. COMPLETELY bliver trykt på 230 gram papir og leveret indenfor 1-3 hverdage.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af Pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “COMPLETELY”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...