FINGERPHILODENDRON

229 DKK349 DKK

Fingerphilodendron er et fotokunst billede af den populære husplante, monstera deliciosa. Designet tager form i et flot billede med skarpe detaljer og flotte grønne nuancer. Fingerphilodendron er designet efter den nordiske indretning med tidens store boligtrend: Planter og blomster.


Kvalitet: 230 gram papir
Levering: 1-3 hverdage
Forsendelse: Gratis fragt
Størrelser: 30×40 eller 50×70 cm
Ramme: Tilkøb + Sendes i ønsket ramme
Kategori: Plante plakater

Ryd
 

Beskrivelse

Fingerphilodendron er en plante fotokunst plakat med tekst. Fingerphilodendron er også navnet på den populære indendørsplante: Monstera Deliciosa. Motivet på plakaten er lyst, indbydende og nordisk i sit udtryk. Printet bliver tilgængelig i 30×40 og 50×70 cm. Fingerphilodendron bliver trykt på 230 gram matt papir og leveres i genbrugsemballage for at skåne naturen. Vi tilbyder gratis forsendelse og 1-3 dages levering.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm

Du kunne også være interesseret i...