Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

HAWORTHIA

199 DKK299 DKK

Haworthia kombinerer et flot og detajleret fotokunst motiv af smukke planter med beskrivende latin tekst. Den detaljeret tekst er plante familiens latinske navn indenfor sukkulenter.


Kvalitet: 230 gram Enhanched Matt papir
Levering: 2-3 hverdage
Forsendelse: PostNord (Post Danmark)
Størrelser: 30×40 eller 50×70 cm
Ramme: Tilkøb + Sendes i ønsket ramme
Kategori: Plante plakater

Ryd
 

Beskrivelse

Haworthia tager sin smukkeste form i planternes konge, sukkulent. Haworthia kombinerer et flot og detajleret fotokunst motiv af smukke planter med beskrivende tekst. Haworthia bliver trykt på 230 gram plakatpapir og afsendt med PostNord. Der tilbydes gratis forsendelse på ordrer over 499,-.

Alle ordre bliver afsendt med PostNord. Du kan vælge imellem PostNord med omdeling (hjemmelevering) eller PostNord uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

PostNord uden omdeling (Pakkeshop): Vælger du PostNord pakkeshop får du gratis levering, hvis din ordrer er over 499kr. Hvis din ordrer er under, tilbydes der levering for 29kr. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

PostNord med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1-2 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN på mail (info@kasperbenjamin.com) om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos PostNord her.

Godt råd: Hent PostNord appen til Iphone eller Android og følg altid med i din ordre.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Gratis fragt på ordrer over 499,-

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
2-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50X70 cm

1 anmeldelse af HAWORTHIA

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Nadja (verificeret ejer)

    Denne plakat fortjener fuldt ud den bedste vurdering. Den er så smuk, og da jeg får den hjem og i mine hænder, er detaljerne endnu smukkere, end jeg kunne have forestillet mig. Jeg er vild med den, og jeg takker i den grad KASPERBENJAMIN for at fylde mine rum med lækre plakater!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...