SELF-CONFIDENCE

229 DKK479 DKK

Self-Confidence er et sort hvid fotokunst billede med tekst. Motivet bag Self-Confidence er selvtillid og turde at vise det til andre. Teksten under ‘Self-Confidence’ er definationen af udtrykket. ‘A feeling of trust in one’s abillities, qualities, and judgement.’


Kvalitet: 230 gram papir
Levering: 1-3 hverdage
Forsendelse: Gratis fragt
Størrelser: 30×40, 40×50, 50×70 og 70×100 cm
Ramme: Tilkøb + Sendes i ønsket ramme

Ryd
 

Beskrivelse

Self-Confidence er et sort hvid fotokunst motiv med en smuk pige i forgrunden. Motivet bag billedet er at have selvtillid og turde at vise det. Billedet er ikke provokation, men inspiration til omverdenen og hvorpå vi opfatter selvtillid. Self-Confidence bliver trykt på 230 gram plakatpapir. Der tilbydes gratis forsendelse og 1-3 dages levering.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem med omdeling (hjemmelevering) eller uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS uden omdeling (Nærmeste pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop tilbyder vi gratis fragt. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram plakat papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 40X50 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SELF-CONFIDENCE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...