Her finder du de flotteste plakatrammer til prisen!

Her finder du de flotteste plakatrammer til prisen

Det kan på mange måder være svært at finde en plakatramme der både er pæn, men samtidig ikke koster en formue. En plakat kommer sjælden alene til at fungere uden en plakatramme. En plakat er på mange måder et fint stykke motiv printet ud på papir, men plakaten mangler sin indramning der gør hele udfaldet og som sætte sit udtryk i plakatens motiv.

Når du køber plakater er det vigtigt at du finder en plakat ramme som passer til det udtryk du ønsker at vise med plakaten. Jeg vil mene at plakaten er 60% af oplevelsen og rammen udgør de resterende 40% af helhedsindtrykket. Ønsker du at fremhæve en plakat, så tænk på hvad en plakatramme kan gøre af indtryk.

Hvordan vælger jeg den rigtige plakatramme?

En af de helt afgørende faktor for at du finder den perfekte plakatramme er at finde ud af din købte plakat’s motiv. Har du købt en plakat, hvis motiv generelt er lys, anbefales en mørk billederamme, som danner et fokus på plakaten.

Nedenstående plakatramme er min anbefaling på en billig og rigtig flot plakatramme til prisen.

Sort plakatramme fra IKEA (Fra 59,-)

Sort plakatramme fra IKEA
Sort plakat ramme fra IKEA topbillede
Sort plakatramme fra IKEA

Alle plakater som vises på www.kasperbenjamin.com er indrammet i ovenstående ramme. Plakat rammen kan købes i IKEA, i butikken, eller på nettet. Rammen er et super bud på en gennemført plakatramme til billige penge. Den sorte plakatramme kan købes til KUN 99,- og er designet med glas frontplade som giver et skarpere farveudtryk.

Den sorte plakatramme er uden tvivl den bedste plakatramme til sin pris. IKEA har ikke sparet på materialet selvom prisen er til at følge på. Rammen kommer i en flot tynd aluminium ramme der giver et skindende flot resultat.

Selve plakatrammen er beskyttet på forsiden af glas som giver et glimrende skær og fremhæver farver og detaljer. På bagsiden er en træbaseret panel som presser plakaten fremad og ikke efterlader små lufthuller der giver ujævnheder i plakaten.

Hele bagslaget er fæstet med skållåse hvor der er mulighed for at låse træpanelet helt tæt.

Du kan købe plakatrammen i 30x40cm på IKEA’s egen hjemmeside her

Du kan købe plakatrammen i 50x70cm på IKEA’s egen hjemmeside her

Eksklusive plakatrammer

En ramme kan købes fra alt mellem 59,- (IKEA) op til 599,- (Skibberens rammer).

Hvis du ønsker en ramme, som er designet med højeste kvalitet men som du også betaler for, anbefales der at du tager et godt kig omkring på diverse hjemmesider som tilbyder plakatrammer, men vigtigst af alt er at kende forskel på typer af materiale og sammensætninger som er vigtigt.

Der er stor forskel på materialebruget hos de forskellige forhandlere, og kvalitet og pris hænger i den grad sammen.

Dyr lys træ plakatramme
Hvid træ plakatramme med glas beskyttelse
Kobber plakatramme i aluminium med glas beskyttelse

Overstående plakater er alle at finde hos Moodings som er en meget troværdig og stor spiller indenfor boligindretning.

Ønsker du at købe en ramme, hvor du betaler for kvalitet, så findes der et stort udvalg af plakatramme i diverse plakatstørrelser som sælges på KASPERBENJAMIN.

2 replies on “Her finder du de flotteste plakatrammer til prisen!

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *