9 sort hvid billeder til hjemmet

Sort hvid inspiration: 9 sort hvid billeder til hjemmet

At holde sin boligindretning uden farver har længe været populært. Den sort hvide boligstil er for alvor begyndt at blomstre igen. Her er 9 sort hvid billeder til den sort hvide boligindretning.

Opdateret d. 6 April 2018. Artiklen skrevet d. 23. Februar 2018 af Kasper Benjamin Sørensen.

INDHOLD

 • Her er hvorfor sort hvid billeder er populære
  • Libertatem
  • Mountain Square
  • Smile
  • Seize The Day
  • Inspire
  • Water Triangle
  • Forest in the mountains
  • Believe
  • København, Aarhus og Odense
 • Om forfatteren

Hvorfor er sort hvid billeder så populære?

Sort hvid billeder er noget af de smukkeste i ens indretning. Billederne stjæler ikke for megen opmærksomhed fra hjemmets andre interiør artikler. Fordelen ved at holde ens billeder i sort hvid, er de passer til andre sort hvide billeder. Mange danske hjem er indrettet med minimal brug af farver. Det giver en fordel når man skal fornye sit hjem med møbler og andre boligartikler.

Det hele handler om at finde en rød tråd i sin indretning. Hvis man vælger at have sorte hvide billeder i sit hjem, bliver det lettere at tilføje møbler eller flere billeder til boligen. Der findes rigtig mange sort hvide billeder, men ikke alle passer ind. Vi har samlet 9 bud på sort hvid billeder der passer perfekt til den nordiske indretning. Du finder vores inspirations blogindlæg her på siden.

1 af 9

Libertatem plakat
Libertatem plakat med sort hvid hav motiv og tekst

LIBERTATEM

LIBERTATEM har alle elementer i et smukt motiv. Det fine sort hvid billede har unik beskrivelse og et smukt fotokunst motiv. Billedet har en beskæring som giver hvid kant der støtter billedets samlet udtryk.

LÆS OGSÅ: Inspiration til boligen: Her er 7 Instagram profiler

2 af 9

Mountain Square plakat
mountain-square-sort-hvid-plakat

MOUNTAIN SQUARE

MOUNTAIN SQUARE er opbygget af firkanter og smuk natur billede. Designet er gået hen til at blive en bestseller, takket være sin balancerede elementer og enkelthed. Det hele er kogt sammen til et unikt sort hvid billede med fine geometriske elementer.

3 af 9

Smile er en sort hvid plakat i sort billederamme
Sort hvid plakat på sort træ hylde over sofaen

SMILE

SMILE er et sort hvid portræt billede af en ‘smilende pige’. Motivet er et abstrakt og skævt vinkling på vores opfattelse af at smile. Udtrykket kombineret med definitionen af at smile udgør et originalt sort hvid portræt billede til inspiration.

4 af 9

Seize The Day plakat

SEIZE THE DAY

SEIZE THE DAY fortæller med et sort hvid billede, at gribe chancen. Designet er opbygget af smuk natur, elementer og tekst. Anderledes sort hvid billede med et positivt og motiverende budskab.

LÆS OGSÅ: Her er 5 billedrammer til dine sort hvid billeder

5 af 9

Sort hvid plakat design med tekst
Sort hvid plakat design med tekst

INSPIRE

INSPIRE er et enkelt og motiverende sort hvid billede til væggen. Motivet er en smuk klippeudsigt over vandets stilhed før stormen. Teksten er motiverende med et klart budskab.

6 af 9

Sort hvid geometrisk natur - Triangle Water plakat
Sort hvide fotokunst - Water Triangle plakat

WATER TRIANGLE

WATER TRIANGLE er designet hvor billedet bringer balance og ro ind i hjemmet. Motivet er opbygget af trekanter som holdes i stil med det sort hvide billede i baggrunden.

7 af 9

Forest In The Mountains plakat - sort hvid

FOREST IN THE MOUNTAINS

FOREST IN THE MOUNTAINS er et rigtig sort hvid natur motiv med skarpe bjerg og skov detaljer i horisonten. Motivet giver anledning til at fordybe sig i det smukke fotokunst billede.

8 af 9

believe-plakat-produktbillede

BELIEVE

BELIEVE kombinerer stærke og motiverende ord med et skarpt sort hvid natur motiv. De 4 positive ord ‘Dream’, ‘Believe’, ‘Create’ og ‘Succeed’ skaber et motiverende design.

9 af 9

plakat-med-tekst-koebenhavn
To by plakater med Århus og Odense hængende på hvid væg over tre skabe med hvide lyngbyvaser

Odense, København og Aarhus

En hyldest til vores storbyer med Odense, København og Aarhus. De tre motiver fremhæver det bedste fra byernes seværdigheder og hylder det minimalistiske look.

Denne artikel er skrevet af Kasper Benjamin. Kasper Benjamin er indehaver og designer af KASPERBENJAMIN. Hans passion og viden ligger indenfor den moderne boligindretning. Siden 2015 har Kasper fået ekspertise viden indenfor plakater og billedrammer.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *