Betaling og priser

Du kan på webshoppen anvende de betalingskort og services der er stillet til rådighed. Hos KASPERBENJAMIN kan du kun vælge at betale med kreditkort.

Følgende kort kan anvendes.:
Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro & American Express

Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt på vores konto. Bemærk at beløbet godt kan blive fratrukket dit kort inden du modtager din varer. Din ordre vil dog være på vej, så ha’ venligst tålmodighed.

Der opkræves ingen gebyrer på betalingen på KASPERBENJAMIN.com. Det er en eksklusiv service som jeg tilbyder alle. Alle priser på KASPERBENJAMIN er total prisen. Virksomheden er ikke moms registeret og oplyser ikke priser med moms.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Kundeservice

Alle henvendelser skal sendes til min mail. Jeg bestræber mig altid på at besvare din henvendelse inden for 24 timer. Du vil automatisk modtage en mail når din henvendelse er blevet modtaget.

Levering og forsendelse

Hos KASPERBENJAMIN.com bliver alle ordre sendt indenfor 24 timer på en hverdag. Er ordren bestilt torsdag eller fredag vil din ordre blive afsendt allerede mandag morgen. Alle ordre bliver afsendt med GLS som foretrukken forsender. Du kan forvente at modtage din ordre indenfor 2-3 hverdage. Der tilbydes altid gratis forsendelse på valg af GLS pakkeshop for danske kunder. Ønsker du hjemmelevering, tilbydes der GLS levering til 39kr. Har du ikke oplyst et ønsket afhentnings sted i kommentaren, vælger KASPERBENJAMIN adressen tættest på.

Ligger du en ordre hos KASPERBENJAMIN.com får du en bekræftelses mail på at KASPERBENJAMIN har modtaget din ordre. Dette er KUN en bekræftelses mail at systemet har modtaget din ordre og betalingen blev gennemført. Modtager du ikke en bekræftelses mail indenfor 60 minutter, bedes du henvende dig via kontaktformularen på siden.

Din ordre er gennemført og afsendt når du modtager en ”din ordrer er blevet gennemført/afsendt”. Er ordren afsendt fra GLS uden omdeling kan du forvente at kunne hente din pakke indenfor 48 timer efter denne mail. Vælger du GLS hjemmelevering, går der typisk 1-2 hverdage.

Vælger du GLS uden omdeling, modtager du en ”afhentnings mail” og en afhentnings sms” på at din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe enten mailen eller sms’en og gyldig legimitation i form af kørekort, pas eller andet officielt dokumentation.

Returnering og reklamation

På KASPERBENJAMIN.com ydes 14 dages fuld returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ønsker du at returnerer din ordre er det vigtigt at varen er ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det betyder at vare som har været i ramme eller hængt op, ikke anses som værende ubrugt. Hvis KASPERBENJAMIN kan se at varen har været brugt på en måde, som forringer værdien af den originale tilstand, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Når din returneret ordre er modtaget og godkendt, overfører vi hele købsbeløbet tilbage på din konto, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto eller kortholder. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering. Det koster 49,- at returnerer din ordre. Beløbet dækker over fragtomkostninger og håndtering.

Alle retursager skal have emne feltet ‘Returnering (dit ordre nummer)’ mens alle reklamationer skal have ‘reklamation (dit ordre nummer). Dette gør processen for returnering og reklamation hurtigere. Alle henvendelser bliver håndteret indenfor 24 timer.

Det er op til modtageren at tjekke pakkens emballage og indhold ved modtagelse for at en reklamationsag kan behandles. Skaden skal meldes indenfor 10 dage efter modtagelsen af pakken.

Har du en ordre du gerne vil have returneret:

 1. Send e-mail til info@kasperbenjamin.com
 2. Skriv i emnefeltet ‘Returnering (dit ordre nummer)
 3. Oplys gerne grunden til returnering og hvorfor du ønsker det
 4. Returlabel koster 49,- og bliver modregnet ordrebeløbet
 5. Accepterer du disse betingelser, modtager du returlabel på e-mail
 6. Print label ud og vedhæft på det originale emballage
 7. Alle retursager skal være i samme stand som ordren blev modtaget.
 8. Ønsker du pengene retur, bliver de overført til samme betalingskort som blev brugt under transaktion. Beløbet bliver overført indenfor 5 hverdage.
 9. Bemærk. Retursager på efterkrav bliver IKKE MODTAGET og bliver sendt retur på kundens regning.

Din vare bliver sendt til:
KASPERBENJAMIN
Søhustoften 53
5270 Odense N
Danmark
Att: Kasper Benjamin Sørensen

Pakker modtages IKKE på efterkrav. Kontakt først KASPERBENJAMIN på mail.

Vilkår for løbende prisændringer

Hvis du har købt en vare hos KASPERBENJAMIN, men har indenfor 14 dage set produktet billigere, refundere vi forskellen på beløbet. Købet skal være sket indenfor 14 dage, hvor produktet også har en lavere pris (tilbudspris).

 • Indenfor 14 dage fra købsdatoen
 • Gælder mod fremvisning af faktura/købskvittering

Det er kunden selv som skal tage kontakt til KASPERBENJAMIN indenfor 14 dage med et bevis på den nedsatte vare. Gerne skærmbillede af det nedsatte produkt. For at få refunderet differencen skal kunden sende en mail til info@kasperbenjamin.com med ordresnummer, skærmbillede af det nedsatte produkt og faktura. Der kan gå op til 24 timer før du hører fra os, men lige så snart mailen er tilsendt gælder prissikkerheden, også hvis de 14 dage er passeret.

Prisikkerheden gælder kun ved købte produkter i samme størrelse og format. Det gælder ikke hvis produktet er en del af et sættilbud eller kampagnetilbud og har andre andre produkter i sættet.

Reklamationer

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Du har som kunde hos KASPERBENJAMIN i sin gode ret til at klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Bemærk dog at reklamationsretten ikke dækker, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert håndtering, manglende vedligeholdende eller regulært slid. Hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler ved dit køb, så henvend dig venligst til mig på mail. Så kan vi sammen finde en acceptabel løsning begge partner er tilfredse med.

Persondatapolitik

Alle oplysninger som er oplyst på www.KASPERBENJAMIN.com videregives eller sælges på INGEN MÅDE videre til tredjemand. Ønsker du at blive oplyst over hvilke registeret oplysninger som KASPERBENJAMIN har, har du i din gode ret til at efterspørge det. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette, rettes til min mail med overskriften ”Persondatapolitik”.

Du kan læse om vores fortrolighedspolitik og hvordan KASPERBENJAMIN behandler persondata i forbindelse med den nye persondataordring her.

Anvender kun miljø venligt emballage

miljoe-pakning-badge-150x150

Godkendt webshop for sikker handel

Godkendt webshop med webshop mærket