Betaling og priser

Alle priser på KASPERBENJAMIN.com er inklusiv 25 % moms og der opkræves ingen gebyrer på betalingen på KASPERBENJAMIN.com. Det er en eksklusiv service som jeg tilbyder.

Du kan på webshoppen anvende de betalingskort og services der er stillet til rådighed. Hos KASPERBENJAMIN kan du kun vælge at betale med kreditkort.

Følgende kort kan anvendes.:
Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro & American Express

Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt på vores konto. Bemærk at beløbet godt kan blive fratrukket dit kort inden du modtager din varer. Din ordre vil dog være på vej, så ha’ venligst tålmodighed.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Kundeservice

Alle henvendelser skal sendes til min mail. Jeg bestræber mig altid på at besvare din henvendelse inden for 24 timer. Du vil automatisk modtage en mail når din henvendelse er blevet modtaget.

Levering og forsendelse

Hos KASPERBENJAMIN.com bliver alle ordre sendt indenfor 24-48 timer på en hverdag. Er ordren bestilt torsdag eller fredag vil din ordre blive afsendt allerede mandag morgen. Alle ordre bliver afsendt med GLS som foretrukken forsender. Du kan forvente at modtage din ordre indenfor 2-4 hverdage. Du har gratis forsendelse hos KASPERBENJAMIN.com og betaler ikke for forsendelse. Du kan vælge gratis levering til GLS pakkeshop eller betale 30,- for privat levering. Har du ikke oplyst et ønsket pakkeshop sted, vælger KASPERBENJAMIN adressen tættest på.

Ligger du en ordre hos KASPERBENJAMIN.com får du en bekræftelsesmail på at KASPERBENJAMIN har modtaget din ordre. Dette er KUN en bekræftelsesmail at systemet har modtaget din ordre og betalingen blev gennemført. Modtager du ikke en bekræftelsesmail indenfor 60 minutter, bedes du henvende dig via kontaktformularen på siden.

Din ordre er gennemført og afsendt når du modtager en ”din ordrer er blevet gennemført/afsendt”. Er ordren afsendt fra GLS til nærmeste pakkeshop kan du forvente at kunne hente din pakke indenfor 48 timer efter denne mail. Ved GLS privat forvent samme leveringstid.

Når din ordre er afleveret hos nærmeste GLS pakkeshop, modtager du en ”afhentningsmail” og en afhentnings sms” på at din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe enten mailen eller sms’en og gyldig legimitation i form af kørekort, pas eller andet officielt dokumentation.

Returnering og reklamation

På KASPERBENJAMIN.com ydes 14 dages fuld returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ønsker du at returnerer din ordre er det vigtigt at varen er ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det betyder at vare som har været i ramme eller hængt op, ikke anses som værende ubrugt. Hvis KASPERBENJAMIN kan se at varen har været brugt på en måde, som forringer værdien af den originale tilstand, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Når din returneret ordre er modtaget og godkendt, overfører vi hele købsbeløbet tilbage på din konto, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto eller kortholder. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til:
KASPERBENJAMIN
Oluf Bagers Gade 11 st tv
5000 Odense C
Danmark

Pakker modtages IKKE på efterkrav. Kontakt først KASPERBENJAMIN på mail.

KASPERBENJAMIN har gjort det nemt og overskueligt at sende en returvare tilbage. Benyt dig venligst af KASPERBENJAMIN RETUR HER, hvor du blot skal udfylde oplysningerne og betale 49,- som er prisen for returnering af ordren.

Reklamationer

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Du har som kunde hos KASPERBENJAMIN i sin gode ret til at klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Bemærk dog at reklamationsretten ikke dækker, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert håndtering, manglende vedligeholdende eller regulært slid. Hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler ved dit køb, så henvend dig venligst til mig på mail. Så kan vi sammen finde en acceptabel løsning begge partner er tilfredse med.

Persondatapolitik

Alle oplysninger som er oplyst på www.KASPERBENJAMIN.com videregives eller sælges på INGEN MÅDE videre til tredjemand. Ønsker du at blive oplyst over hvilke registeret oplysninger som KASPERBENJAMIN har, har du i din gode ret til at efterspørge det. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette, rettes til min mail med overskriften ”Persondatapolitik”.

Anvender kun miljø venligt emballage

miljoe-pakning-badge-150x150

Godkendt webshop for sikker handel

Godkendt webshop med webshop mærket