BOTANISK- OG PLANTE PLAKATER

Leder du efter plakater med planter og blomster, så finder du udvalget her. Få gratis fragt og dine plante plakater leveret indenfor 2-4 hverdage.

Gratis forsendelse 
Gratis fragt på alle ordrer med GLS.

Øget sikkerhed med kortbetaling online.
Sikker betaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Høj kundetilfredshed
Jeg bestræber mig på, altid at svare indenfor 24 timer

Landsdækkende levering
2-4 hverdages leveringstid.

Plante plakater og fotokunst

Planter er blevet super populære. Aldrig før har det været så populært at have planter i sit hjem. Det samme gælder som plakat. Motiver og billederne med populære planter som sukkulenter, kaktusser og Monstera deliciosa er et hit. Det grønne look blev uden tvivl den mest populære kategori på shoppen. Det er ikke alle som vil have levende planter eller blomster i sit hjem. En god, alternativ måde at få samme resultater på er at få liv på sine vægge i form af plante billeder.

Det er plakater som giver liv og farve til et måske minimalistisk og stilrent indretnings udtryk. Med den botaniske stil skabte det et elegant og naturligt udtryk. Plakaterne du finder her på siden omfatter forskellige former for sukkulenter, som blev kåret til den mest populære plante i 2015-16. Du finder også plakater med Monstera udtryk, som snart ses i alle hjem.

Billedvæg med planter og blomster

Hos KASPERBENJAMIN finder du noget som sjældent som plante plakater. Ideen med at bruge sukkulenter som bærende design element på plakater startede som en af første her.

Når du har bestillet din plante plakat på shoppen, så læg mærke til de flotte detaljer og farve kombinationen. Der er dybde i billedet, og det giver plads til fordybning. Det giver samtidig en ny dimension til din bolig, og din indretning føles mere rummelig med friske og forunderlige planter. Du kan finde plante plakater i 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm online. Alle plante plakater bliver sendt gratis med GLS til nærmeste pakkeshop.

Find botaniske plante plakater online

Søger du efter “plante plakater” på Google, spotter du hurtigt KASPERBENJAMIN som en af de førende tilbyder af planter som plakater. Motiverne bliver nøje udvalgt og teksterne giver personlighed og mening. Det er min måde at give liv og dybde til din indretning. Planter er bare 2016 helt store gennembrud indenfor boligindretning, og hvorfor ikke have planter på væggene?

Om du er til sukkulenter, kaktusser, Monstera deliciosa, nyrebregne eller violinfigen, så finder du det på shoppen. Jeg udvider løbende plante kategorien, så du kan finde flere plante plakater som passer sammen. Du kan for eksempel tage et kig på bestselleren af sættilbud, PLANTS, hvor du får tre flotte sukkulent plakater i samme udtryk til en fantastisk pris.

Køb plante plakater og posters online

Find inspiration hos KASPERBENJAMIN når det kommer til plakater og planter. Hvis din indretning er inspireret af planter og blomster, er denne kategori hvad du søger. Det kan være du falder over en plante plakat til hjemmet. Du kan vælge mellem plakatstørrelserne 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm. Du får gratis levering på dine plante plakater. Alle plante plakater bliver trykt på 230 gram enchanted matt papir hos et professionelt dansk trykkeri. Din ordre bliver gratis afsendt med GLS.

ANDRE KUNDER KØBTE DISSE..