FRI FRAGT & 2-3 DAGES LEVERING

Plakatsæt

Køb plakatsæt og plakater på tilbud online. Populære plakater behøver ikke være dyre. Find udvalget af plakatsæt og bestsellers online. Shop flotte plakater på tilbud trykt på 230 gram papir online. Bliv inspireret med billige plakater med flotte motiver.

 • Plante plakatsæt med lys ramme
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  PLANTS – Plakatsæt

  635 kr.1.221 kr. Se mere
 • Plakatsæt bestående af selvvalgte plakater
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  VÆLG SELV 3stk – Plakatsæt

  635 kr.890 kr. Se mere
 • Plakatsæt med 3 sort hvid plakater
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  TRAVEL – Plakatsæt

  635 kr.1.221 kr. Se mere
 • Plakatsæt med 3 natur plakater fra Norge og Island
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  ADVENTURE – Plakatsæt

  635 kr.1.017 kr. Se mere
 • Plakatsæt med 3 natur plakater med bjerge og himmel
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  NATURE – Plakatsæt

  635 kr.1.221 kr. Se mere
 • Plakatsæt med blå abstrakte plakater med brun baggrund
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  BLUE GEOMETRIC – Plakatsæt

  635 kr.2.292 kr. Se mere
 • Plakatsæt med 3 plakater med hav og tekst
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  OCEAN WAVE – Plakatsæt

  635 kr.890 kr. Se mere
 • Plakatsæt med 3 motiverende natur plakater
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  POSITIVE – Plakatsæt

  635 kr.1.221 kr. Se mere
 • Plakatsæt med 3 plante og blomster plakater
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  GREEN POWER – Plakatsæt

  635 kr.1.221 kr. Se mere
 • plakatsæt ATTITUDE med 3 sort hvid plakater
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  ATTITUDE – Plakatsæt

  635 kr.1.221 kr. Se mere
 • blue circle plakatsæt
  TILBUD 15%TILBUD 15%

  BLUE CIRCLE – Plakatsæt

  635 kr.890 kr. Se mere

POPULÆRE PRODUKTER

 • Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Sort aluminium ramme
  TILBUD 6%TILBUD 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • GRAPTOVERIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • CALATHEA ORBIFOLIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • LIBERTATEM

  249 kr.479 kr. Se mere

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Fremragende trustpilot score
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.7/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

[instagram-feed cols=6 num=6]

Billige plakatsæt

Når du starter din søgning efter ny inspiration til din boligindretning, kan du starte din søgning efter plakatsæt til hjemmet hos KASPERBENJAMIN. Når det kommer til fornyelse af din indretning og du leder efter flere plakater, kan du spare penge ved at benytte dig af plakater i sæt. Du har allerede mulighed for at spare penge ved køb af mere end to plakater. Hos KASPERBENJAMIN finder du et bredt udvalg af tilbud på plakatsæt. Det kan være en fordel at købe et sættilbud, fordi du får plakater i samme stil og motiv. Alle sættilbud bliver trykt på 230 gram papir hos et dansk trykkeri. Alle sættilbud bliver afsendt gratis ved valg uden omdeling.

Stort udvalg af plakater på tilbud

Opgradér din vægindretning med vores fantastiske udvalg af plakatsæt. Vi tilbyder et bredt udvalg af billige plakater i forskellige størrelser og designs, herunder plakater på tilbud og sæt med flere plakater. Fra abstrakte og moderne designs til mere traditionelle og klassiske motiver, har vi noget for enhver smag og stil.

Udover vores fantastiske priser og tilbud på plakater, tilbyder vi også udsalg på udvalgte designs og sæt, så du kan spare endnu mere på din vægindretning. Vores plakatsæt er perfekte til at skabe en sammenhængende og stilfuld indretning i dit hjem eller på dit kontor, og vil være en økonomisk og effektiv måde at tilføje personlighed og stil til dine vægge.

Kig igennem vores store udvalg af plakatsæt i dag og find det perfekte design til dit hjem. Vores kategorier inkluderer abstrakte plakatsæt, naturplakater, byplakater og meget mere. Vores plakatsæt er også en populær gaveidé til enhver lejlighed, så gør dig selv eller nogen du holder af glad i dag med et fantastisk plakatsæt fra Kasper Benjamin.

Find de perfekte matchende plakater

Det kan være en svær opgave at få sine plakater til at matche. Det er specielt tilfældet hvis du køber dem enkeltvis. Det kan være de alene passer godt ind, men du synes der mangler noget. Det store spørgsmål er at finde de andre plakater som skal passe til. Ofte bliver man nød til at købe dem online eller fysisk og få hængt dem op. Når man har gjort det, er reklamationen frafaldet og man bliver nød til at få dem til at passe ind andre steder i hjemmet.

Masser af plakatsæt på tilbud online

Find billige plakater og sættilbud hos KASPERBENJAMIN. Det er min måde at give dig muligheden for at spare penge. Så længe du bestiller mere end to plakater, får du nogle gode besparelser. Find det sættilbud som passer til din indretning og stil. Jeg har samlet sættilbud i alle kategorier, så der med garanti, altid er et sættilbud, som du er interesseret i. Hvis du står og mangler flere plakater til din stue, til soveværeslet, til børneværelset eller til opgangen, så er et plakat sættilbud det du skal bruge. Alle sættilbud bliver trykt på 230 gram kvalitets papir. Alt emballage er genbrugspap for at skåne naturen og vores miljø. Din ordre bliver leveret, sikkert og hurtigt til dig. Find et kæmpe udvalg af billige plakater på tilbud her. Hos KASPERBENJAMIN kan du shoppe efter en billig plakat til din indretning.

Billedvæg med plakater og posters i forskellige størrelser

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Alle plakater bliver trykt på 230 gram kvalitet papir. Papiret er semi gloss som giver en klar og detalje fremkaldende egenskab på forsiden. Farver bliver fremhævet af papiret dybde og bliver trykket på industriens bedste printere. Kvaliteten af papiret og tykkelse har til formål at imødekomme standarden for dansk kvalitet og design.

Alle plakater er designet af den danske designer, Kasper Benjamin. Hans motiver er nøje udvalgt med særlig fokus på natur, detaljer, positivitet og kvalitet. Den gennemgående stilart for motiverne er nordisk inspireret med fokus på kvalitet, farvefremhævelse og robusthed.

Når man køber plakater fra KASPERBENJAMIN støtter man en dansk produktion. Alt produktion foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed ved forsendelse af genbrugsmateriale i form af plakatrør. Husk at købe dine KASPERBENJAMIN officielt på hjemmesiden.

RELATERENDE PRODUKTER

 • Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Sort aluminium ramme
  TILBUD 6%TILBUD 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Mørk Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Hvidmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Messing Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM PLAKATER

Hvordan vælger man den rigtige plakat til indretning af stuen?

Sådan vælger man den rigtige plakat til indretning af stuen?At dekorere stuen med plakater er en fantastisk måde at tilføje personlighed, stil og visuel appel til dit hjem. Men med så mange valgmuligheder kan det være en udfordring at vælge den rigtige plakat, der passer til din stues indretning. I denne guide vil vi give [...]

Sådan opbevarer du plakater korrekt for at undgå skader

Sådan opbevarer du plakater korrekt for at undgå skaderPlakater er en fantastisk måde at dekorere ens hjem eller kontor på. Men for at bevare deres skønhed og kvalitet i lang tid er det vigtigt at opbevare dem korrekt. I dette blogindlæg vil jeg guide dig gennem 5 af de bedste praksisser til plakatopbevaring for at [...]

Hæng plakater og billeder op uden mærker

Sådan hænger du plakater op uden at efterlade mærkerKan man ikke hænge plakater op uden at efterlade grimme mærker eller beskadige væggen - jo det kan man og her er der 4 gode muligheder. 04. August 2023 af Kasper Benjamin. Den store guide til ophæng af plakater uden mærker Når det kommer til at dekorere [...]