Levering af ordrer

Jeg kender det alt for godt selv. Den ordre må gerne skynde sig at komme! Det er nemt at blive utålmodig, når man skal vente på sin pakke. Man glæder sig til at modtage den, og desto hurtigere den kommer, desto bedre. Sådan har jeg det også hos KASPERBENJAMIN. Derfor sætter jeg en dyd i at kunne håndterer og behandle din ordre så hurtig som mulig. Forvent dog at din ordre bliver godkendt indenfor 48 timer efter ordren er lagt.

Bemærk venligst: Bestiller du billedrammer i din ordre, bliver de leveret med PostNord til enten pakkeshop eller hjemmelevering, UDEN EKSTRA GEBYR. Dette skyldes at en bedre levering og forsigtighed så rammerne ikke kommer til skade under forsendelse. Dette er en ekstra service som tilbydes til alle kunder som bestiller rammer.

KASPERBENJAMIN benytter sig af GLS som leverandør. Du kan vælge mellem GLS privat levering som koster 30,- og GLS pakkeshop som tilbydes gratis. Vælger du GLS pakkeshop er det derfor nødvendigt for dig at hente din bestilling på et specifikt leveringsted. Du skal gøre dette inden for den tidsrum, som er angivet i leveringsmeddelsen. Jeg bestræber mig ALTID på at finde en GLS pakkeshop tættest på dig. Husk at hente din ordre indenfor 10 dage, ellers kan du blive opkrævet en afgift, og din bestilling kan blive sendt tilbage til KASPERBENJAMIN på DIN regning, og det ønsker vi jo ikke :).

  • GLS PAKKESHOP: Gratis fragt på alle ordrer
  • GLS PRIVAT (Hjemmelevering): 30 kr

Gratis levering på alle ordrer

Når du handler på KASPERBENJAMIN får du gratis levering på alle ordre. Uanset om du ligger en ordre på en plakat eller på flere tilbydes forsendelsen gratis. Det er min måde at kunne give det ekstra og forhåbentlig få dig til at komme tilbage efter nye og moderne designs.

Levering til Danmark

Hos KASPERBENJAMIN tilbydes gratis fragt og levering til alle post numre i Danmark. Der tilbydes ikke forsendelse udenfor DK. Jeg har valgt at benytte mig af GLS som foretrukken. Dette er gjort i forbindelse med den høje service og hurtige forsendelse som GLS tilbyder. Når du handler på www.KASPERBENJAMIN.com vil du automatisk blive anbefalet at vælge GLS Pakkeshop, da du får gratis fragt og selv kan hente pakken når det passer.

Ved ‘GLS pakkeshop’ bliver din ordre leveret til nærmeste shop som tilbyder GLS afhentning. Det betyder at din lokale købmand eller tankstation nu bliver din afhentning sted. Du kan skrive hvilken pakkeshop du ønsker i kommentarfeltet. Hvis intet er angivet, vælger KASPERBENJAMIN den pakkeshop som er tættest på din oplyste adresse.

Du kan ikke vælge at afhente din ordre på KASPERBENJAMIN’s fysiske adresse. Der tilbydes kun online behandling og ingen fysisk kontakt eller besøg på KASPERBENJAMIN adresse.

Jeg behandler din ordre på alle hverdage. Ligger du en ordre i weekenden eller på en helligdag, behandles varen den efterfølgende hverdag. Leveringstiden er 2-4 hverdage og fragten er helt gratis.