Levering og forsendelse

Jeg kender det alt for godt selv. Den ordre må gerne skynde sig at komme! Det er nemt at blive utålmodig, når man skal vente på sin pakke. Man glæder sig til at modtage den, og desto hurtigere den kommer, desto bedre. Sådan har jeg det også hos KASPERBENJAMIN. Derfor sætter jeg en dyd i at kunne håndterer og behandle din ordre så hurtig som mulig. Forvent dog at din ordre bliver godkendt indenfor 48 timer efter ordren er lagt.

KASPERBENJAMIN benytter sig af GLS som fragtselskab. Der er mulighed for at vælge gratis forsendelse hvis du vælger en GLS pakkeshop uden omdeling. Du kan også vælge hjemmelevering med GLS for 29kr. Vælger du GLS uden omdeling, er det derfor nødvendigt for dig at hente din bestilling på et specifikt leveringsted. Du skal gøre dette inden for den tidsrum, som er angivet i leveringsmeddelsen. Jeg bestræber mig ALTID på at finde et afhentningssted nær din adresse. Husk at hente din ordre indenfor 10 dage, ellers kan du blive opkrævet en afgift, og din bestilling kan blive sendt tilbage til KASPERBENJAMIN på DIN regning, og det ønsker vi jo ikke :).

Forsendelse til Danmark:

  • GLS – Uden omdeling (Gratis)
  • GLS – Med omdeling (Hjemmelevering): 29kr

Forsendelse til Sverige:

  • DHL Economy (FREE SHIPPING) (Ordrer over 899.-)
  • DHL Economy (Home delivery): 79kr

Altid gratis forsendelse til danske kunder

Når du handler på KASPERBENJAMIN får du gratis levering på alle ordrer. Forsendelsen bliver håndteret og pakket sikret til GLS som foretrukken fragtselskab. Hvis du vælger GLS uden omdeling, skal du huske at hente din ordre efter du har modtaget beskeden om ‘din pakke ligger klar’. Din ordrer vil være fremme 2-3 hverdage efter til afhentning ved nærmeste pakkeshop.

Levering til Danmark

Hos KASPERBENJAMIN tilbydes gratis fragt på ordrer til alle post numre i Danmark. For at gøre det enkelt og kendt er GLS valgt som foretrukken fragtselskab. GLS tilbyder en hurtig og professionel levering af plakater og billedrammer. Handler du online på shoppen, anbefaler KASPERBENJAMIN, GLS uden omdeling, som er gratis. Denne leveringsform gør du selv kan hente din ordre, når det passer ind i kalenderen.

Ved ‘GLS uden omdeling’ bliver din ordre leveret til afhentningssted, som tilbyder afhentning. Det betyder at din lokale købmand eller tankstation nu bliver din afhentning sted. Du kan skrive hvilken pakkeshop du ønsker i kommentarfeltet inden checkout. Hvis intet er angivet, vælger KASPERBENJAMIN den pakkeshop som er tættest på din oplyste adresse.

Du kan ikke vælge at afhente din ordre på KASPERBENJAMIN’s fysiske adresse. Der tilbydes kun online behandling og ingen fysisk kontakt eller besøg på KASPERBENJAMIN adresse.

Jeg behandler din ordre på alle hverdage. Ligger du en ordre i weekenden eller på en helligdag, behandles varen den efterfølgende hverdag. Leveringstiden for ordrer uden omdeling er 2-3 hverdage og ved hjemmelevering 1-2 hverdage med GLS.

Gratis fragt på ordrer over 899kr til Sverige

Hos KASPERBENJAMIN tilbydes der gratis levering til Sverige, hvis du bestiller for mere end 899kr. Din ordre bliver håndteret af DHL. Du kan forvente at modtage din ordre indenfor 2-5 hverdage, når din ordre er afsendt. DHL tilbyder alternativ levering og tidspunkt, som aftales mellem dig som køber og DHL.

Levering til Sverige

Hos KASPERBENJAMIN er der fra 2018 blevet åbnet op for Sverige. Der tilbydes forsendelse til Sverige for 79kr på ordrer under 899kr. Hvis du bestiller for mere end 899,-, tilbydes der gratis forsendelse til hjemmelevering.

Forsendelse til Sverige, foregår med DHL som fragtselskab. Med DHL economy bestemmer du selv hvornår, hvor og hvordan din ordre skal leveres. Du får Track & Trace nummer, når du bestiller hos KASPERBENJAMIN.

Du kan forvente at din ordre bliver leveret indenfor 2-5 hverdage. Dette gælder fra dagen din ordre er blevet afsendt fra KASPERBENJAMIN’s lager. Du modtager en e-mail når din ordre er afsendt. Når din ordre er afsendt modtager du en e-mail fra DHL, hvor du kan vælge tidspunkt og leveringssted. Denne leverings form giver dig mere fleksibilitet i forhold til din ønsket tid og leveringssted.

Har du ikke hørt fra DHL om din levering, bedes du sende en mail på info@kasperbenjamin.com med ordrenummer i emnefeltet.

Bemærk venligst at alle tekster og priser er angivet i Kroner og Dansk. Der arbejdes på at oversætte alt tekst til engelsk/svensk omgående. Dette gælder produktinformation, ordrebekræftelse, priser, returnering og handelsbetingelser. Opdateres snarest..