Spørgsmål og hjælp

Hos KASPERBENJAMIN forsøger jeg at sætte en stor værdi og tid af til et godt og personligt forhold til alle kunder og brugere. Jeg vil gøre mit bedste for at give dig den bedste oplevelse på og uden for shoppen. Du skal se denne mulighed som åbenlyst for at spørge til råds om anbefaling, rammer, tips og tricks og andre relevante spørgsmål. Jeg vil gøre alt for at være der for dig og besvare alle spørgsmål som du mener jeg kan hjælpe dig med. Du kommer i kontakt med mig, Kasper Benjamin Sørensen, når du henvender dig via kontaktformen.

Hvis du mangler hjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig på email, eller også bruge kontaktformularen på kontaktsiden her. Der er ikke mulighed for at besøge KASPERBENJAMIN ved almindelig henvendelse.

Har du spørgsmål til LEVERING, så kan du læse dig klogere på alt her. Har du derimod spørgsmål til returret og reklamation, finder du tiden for RETURNERING her.

Forslag og forbedringer

Jeg lytter altid til gode råd og forslag til optimering. Om det er forsendelse, levering, kvalitet, håndtering, design eller oplevelse så er du meget velkommen til at kontakte mig på mail. I den forbindelse vil jeg gerne belønne gode ideer og forslag med en lille præmie som du kan benytte dig af på KASPERBENJAMIN.com. Henvend dig venligst til mig hvis du sidder inde med en god ide, ris eller ros.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller mangler du hjælp, så stil dit spørgsmål her.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Hvad skal vi snakke om? 🙂