Om KASPERBENJAMIN

KASPERBENJAMIN er en plakat virksomhed som har eksisteret siden juli 2016. Webshoppen er ejet af Kasper Benjamin, som er designer og administrator. Kasper Benjamin er en almindelig fyr på 31 år som er opvokset og bor i Odense. Lige siden Kasper kunne arbejde på en computer har han designet grafiske illustrationer og haft en kæmpe passion for indretning. Kasper har altid haft interesse for at hjælpe og inspirerer. I dag har KASPERBENJAMIN været repræsenteret i hundredvis af forskellige hjem i Danmark.

Interessen for den nordiske boligstil er voksende og bliver fremhævet i de nordiske plakater som bliver designet. For tre år siden startede Kasper i sin lejlighed med at designe plakater. I dag sidder Kasper stadigvæk på sit kontor som ene mand. Det handler ikke om større lokale, bedre udstyr, flere ansatte. Det handler om at gøre en forskel indenfor sit fag og det er præcis hvad Kasper Benjamin siden 2016 har forsøgt at gøre for danske boliginteresserede.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Historien om KASPERBENJAMIN

Det hele startede tilbage i 2016 hvor Kasper begyndte at interesserer sig for grafisk design. Der kom løbende mere interesse for trykte illustrationer som blev startskuddet for dengang ’Design by KB’. Navnet hængte ved indtil sommeren 2017 hvor Kasper valgte at gå all-in på at inspirerer folk med sine plakater til hjemmet. Navnet ’KASPERBENJAMIN’ blev en realiseret juli 2017 med en helt ny webshop og identitet. Missionen var at skabe et brand som fokuserede på den nordiske boligstil med lyse motiver, natur og positivitet. Hensigten var at værne om de nordiske elementer som vi omgås hverdag. Det blev for alvor startskuddet for en rejse og en mission for at inspirerer og bidrage med positivitet og natur til de skandinaviske hjem. Det er stadigvæk den ultimative mission at hjælpe folk til en mere inspirerende hjælp ved hjem fra smukke illustrationer.

Passion for at inspirerer og hjælpe

KASPERBENJAMIN er et brand der ikke skjuler sin passion for boligindretning. Stemplet KASPERBENJAMIN er din garanti for plakater i fineste kvalitet i et prisleje alle kan være med i. Formålet fra dag et har ikke været omsætning og indtjening, men indflydelse til at inspirerer og hjælpe til at vise norden fra sin bedste side. Der findes ikke noget smukkere end den natur vi omfavner og har rundt om os hverdag. Ved at bringe naturen tættere på os og få positivitet ind i hjemmet, kan vi skabe en ro og balance. KASPERBENJAMIN er passioneret om at hjælpe og inspirerer med at finde de rette motiver til den rette person.

Portræt af manden bag KASPERBENJAMIN

KASPERBENJAMIN i vækst

Det er ingen hemmelighed at KASPERBENJAMIN ønsker at have større indflydelse på de skandinaviske hjem. Udover det danske marked, så fokuserer jeg også på Sverige som blev en del af markedet i starten af 2018. Med KASPERBENJAMIN har jeg en målsætning om at være repræsenteret stærkere i Sverige og begynde at åbne internationale tilgange til Europa. For at opnå dette brænder min passion for god kundeservice, høj kvalitet og et transparent agtigt udadtil med kunder og besøgende. Nøglen er ikke omsætning. Nøglen er at repræsenterer og influerer flere danske hjem med nordiske plakater.

KASPERBENJAMIN er dansk design og personlig service

Det har været Kasper Benjamin’s primære mål at leverer et personligt og venligt ansigt udadtil. Dialog er nøglen til at skabe et velkendt og imødekommende brand hvor alle bliver behandlet på samme måde. Det betyder også at alle returneringer, reklamationer, utilfredsheder eller anden handling som kræver opmærksomhed bliver behandlet i første række. For at leverer produkter i bedste kvalitet har KASPERBENJAMIN et værdigrundlag som bygger på ideen om dansk design. Alt produktion og design skal foretages i Danmark, så kvalitet, service, levering og håndtering bliver styret i bedste forstand. Alle der handler hos KASPERBENJAMIN skal have følelsen af at blive behandlet i øjenhøjde og fået mulighed for at blive inspireret.

Mød manden bag KASPERBENJAMIN

Hvad siger folk om KASPERBENJAMIN?

Efter næsten 5 års hårdt arbejde med at leverer og inspirerer folk til et nordisk hjem, er KASPERBENJAMIN gået hen og blevet et af de kunstnere der bliver omtalt mest positivt. I skrivende stund har KASPERBENJAMIN en fremragende Trustpilot score på 4,7/5 samt en Facebook score på 4,9/5. Nøglen er at fortsætte med at gå den ekstra kilometer for at kunderne er tilfredse. Ingen fortjener et besværligt retursystem som er flere uger undervejs. Ingen fortjener at bøvle med reklamationer. KASPERBENJAMIN er et brand som vægter det grafiske i lige så høj grad som god kundebehandling.

Kontaktoplysninger

KASPERBENJAMIN
Søhustoften 53, 5270 Odense N
CVR NR. 36370920
E-mail: Info@kasperbenjamin.com
Kundeservice alle dage på døgnet.
Typisk svar indenfor 1-2 timer.

Carla Sofie // ⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldt KASPERBENJAMIN (5 stjerner) fra Facebook

KASPERBENJAMIN anmeldelse 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Kasper Benjamin. Det er plakater af forrygende kvalitet og en service, der er helt i top med kort leveringstid og høj svarrate 🙂

Christinna // ⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldt KASPERBENJAMIN (5 stjerner) fra Facebook

KASPERBENJAMIN anmeldelse 5 stjerner

Hvis jeg kunne, ville jeg give KasperBenjamin 10 stjerner!

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet så utroligt venlig og helt igennem fantastisk kundeservice.

Jeg skrev til Kasper og spurgte, om det kunne lade sig gøre, at få trykt nogle af hans designs i en anden størrelse, end dem han tilbyder på hjemmesiden. Det var ikke noget problem  få dage senere kunne jeg bestille de to plakater.

Alex // ⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldt KASPERBENJAMIN (5 stjerner) fra Facebook

KASPERBENJAMIN anmeldelse 5 stjerner

Er virkelig glad for mine to plakater fra KASPERBENJAMIN – super lækker kvalitet og de passer perfekt ind i min lille lejlighed. Hvad der er endnu mere tilfredsstillende er den super gode service!

Den personlige respons og interaktion jeg fik, da jeg delte billeder af plakaterne i min lejlighed gjorde lige oplevelsen det bedre – det skabte hurtigt et personligt forhold til KASPERBENJAMIN for mit vedkommende og viste at der er noget personlighed bag designet.

5/5 – meget tilfreds!