Om KASPERBENJAMIN

En ide om at kunne hjælpe og inspirere folk med deres boligindretning var starten på KASPERBENJAMIN. Ideen opstod da jeg så en mulighed for at hjælpe folk med at finde anderledes plakater som var positive og gav værdi for nogle. Det var min ide at KASPERBENJAMIN blev et brand, en webshop, en person, der på mange måder kunne hjælpe folk med den daglige indretning i form af grafiske og positive plakater med budskab og mening.

Ideen har aldrig været at tjene penge på plakaterne. Det har været at kunne gøre en forskel for andre. Min form for bidrag lå i kortene med positive og livsbekræftende plakater med præcise budskaber til inspiration og udført fra en lille computer i centrum af Odense med et kæmpe hjerte bag hvert design.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Fra lille lejlighed til professionel webshop

Det hele startede som en ide, uden viden om plakater, kvalitet, produktion, levering og det at have sin egen lille forretning. Det handler om at gøre en forskel, og det drømte jeg om. Jeg ville have det til at lykkes. Jeg vidste jeg kunne gøre en forskel indenfor mit område. KASPERBENJAMIN skulle blive en virkelighed, og i dag står jeg med en egen webshop hvor du kan finde inspiration og et stort udvalg af plakater.

Ideen bag KASPERBENJAMIN kom efter en tanke om at kunne designe en webshop med fokus på plakatsalg og et forum/samlingspunkt for ny inspiration når det kom til plakater, billeder, rammer, interiør og andet boligtilbehør.

KASPERBENJAMIN kommer fra mit navn, Kasper Benjamin Sørensen og er navnet bag brandet.

En helt almindelig mand med kreative sider

Jeg har aldrig været mere end en normal mand med et ekstra skarpt øje til det grafiske og personlige. Det startede med et par designs til min egen indretning. Efter at have set udvalget på andre webshops mente jeg at jeg kunne bidrage med anderledes kunst og personlig service.

Igennem min uddannelse som e-konceptudvikler blev inspireret til at udfordre min kreative sider. Det åbnede op for folks interesse på de sociale medier. Siden hen er det blevet til en webshop, en kollektion af plakater og en ide om at KASPERBENJAMIN kan blive samlings punktet for plakater og boligindretning.

Lille forretning med stor hjerte i Odense

I dag er KASPERBENJAMIN vokset fra en lille lokal forretning i Odense til en større professionel webshop. Alt kundehåndtering, produktion samt design af plakater, bliver styret af mig. Jeg ønsker at KASPERBENJAMIN bliver et samlingspunkt for indretning og inspiration.

Det handler i højere grad om din indretning og stil og hvordan vi finder plakater som passer end, end selve brandet KASPERBENJAMIN. Din indretning er første prioritet i mit univers. Sammen kan vi dele glæden ved anderledes og positivt design, som kan ramme os personligt og hjælpe til at gøre vores hverdag lidt bedre. Mit mål for KASPERBENJAMIN er at være omdrejningspunkt for inspiration og boligindretning med egen erfaringer og det at starte fra bunden med en lille grafisk viden.

KASPERBENJAMIN er blot navnet på et større projekt om at være personlig og hjælpe med at dele gode tips og tricks og tilbyde moderne plakater i et stort og bredt spektrum af stile. Næste gang du leder efter inspiration til billeder og plakater, vil jeg være din hjælpende hånd. Også på Weebly har jeg skrevet lidt om shoppen som du kan læse her.

Portræt af manden bag KASPERBENJAMIN