Konkurrencer/Giveaway

Selvfølgelig er der konkurrencer og giveaways hos KASPERBENJAMIN. Løbende holder jeg konkurrencer på populære plakater i mange forskellige størrelser. Det foregår altid på de sociale medier, Facebook og Instagram. Engang imellem holder vi konkurrencer i samarbejdet med en række populære bloggere og Instagram profiler med interesse for boligindretning og plakater.

Det vil være en fordel at synes godt om KASPERBENJAMIN på Facebook, og følge shoppen på Instagram, så du aldrig går glip af en konkurrence om at være et unikt design.

KASPERBENJAMIN benytter sig af GLS som levandør og det er derfor nødvendigt for dig at hente din bestilling på et specifikt leveringssted. Jeg bestræber mig på ALTID at finde en GLS pakkeshop tæt på dig. Du skal gøre dette inden for det tidsrum, er angivet i leveringsmeddelelsen. Husk at hente din ordre indenfor 10 dage, ellers kan du blive opkrævet en afgift, og din bestilling kan blive sendt tilbage til KASPERBENJAMIN på DIN regning, og det ønsker vi jo ikke :).

plakater-kasperbenjamin

TILMELD OG VIND PLAKATER HVER MÅNED

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet er du automatisk med i lodtrækningen om en gratis 30×40 cm plakat hver eneste måned til værdi 179DKK. Du får besked på mail i slutningen af hver måned. Pøj pøj!