Konkurrencer / Giveaway

Selvfølgelig er der konkurrencer og giveaways hos KASPERBENJAMIN. Løbende holder jeg konkurrencer på populære plakater i mange forskellige størrelser. Det foregår altid på de sociale medier, Facebook og Instagram. Engang imellem holder vi konkurrencer i samarbejdet med en række populære bloggere og Instagram profiler med interesse for boligindretning og plakater.

Det vil være en fordel at synes godt om KASPERBENJAMIN på Facebook, og følge shoppen på Instagram, så du aldrig går glip af en konkurrence om at være et unikt design.

KASPERBENJAMIN benytter sig af dansk fragtselskab som leverandør og det er derfor nødvendigt for dig at hente din bestilling på et specifikt leveringssted. Jeg bestræber mig på at finde det tætteste afhentningssted, hvis du vælger uden omdeling. Du skal gøre dette inden for det tidsrum, er angivet i leveringsmeddelelsen. Husk at hente din ordre indenfor 10 dage, ellers kan du blive opkrævet en afgift, og din bestilling kan blive sendt tilbage til KASPERBENJAMIN på DIN regning, og det ønsker vi jo ikke :).

[instagram-feed cols=6 num=12]