Ofte stillede spørgsmål

På denne side kan du måske få svar på de ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke dine svar her, er du velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen på kontakt siden. Jeg svarer som regel indenfor 24 timer.

Om KASPERBENJAMIN

Hvem ejer www.KASPERBENJAMIN.com?

Webshoppen er designet og administreres af:

Kasper Benjamin
Søhustoften 53
5270 Odense N
Mail: info@kasperbenjamin.com
CVR Nr. 36 370 920

Mød manden bag KASPERBENJAMIN

Hvor ligger KASPERBENJAMIN.com?

Administration af webshoppen styret på den fysiske adresse:
Søhustoften 53
Odense N 5270
Danmark

Alt håndtering og forsendelse sker hos et professionelt eksternt trykkeri:

Novictus
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde
CVR: 37247952

KASPERBENJAMIN har ingen fysisk butik og bliver kun drevet online via www.KASPERBENJAMIN.com

Er det sikkert at handle på shoppen?

Hos KASPERBENJAMIN.com er vi naturlig meget interesseret i at du føler dig tryg som kunde. Derfor er KASPERBENJAMIN.com officielt fra år 2017, beskyttet af en HTTPS beskyttelse, som sikrer at oplysninger oplyst i forbindelse med håndtering og kundebestilling bliver beskyttet, så kun KASPERBENJAMIN har oplysningerne. Indikationen ses øverst i venstre hjørne hvor der står ”Sikker” og feltet er grøn.

Handelsvilkår

Hvordan handler jeg hos KASPERBENJAMIN.com?

For at foretage et køb hos www.kasperbenjamin.com skal du følge disse få trin:

 1. Find den ønskede vare på shoppen og læg tilføj den til kurven. Du kan se hvor mange vare du har i kurven øverst i højre hjørne.
 2. Tilpas din bestilling eller tryk ”Checkout”
 3. Indtast dine personlige oplysninger sikkert
 4. Tilføj evt. en kommentar til ordren
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte. Ønsker du at rette i din ordre, bedes du gå tilbage til checkout fasen. Inden du trykker complete purchase, skal du acceptere vores handelsbetingelser og godkende ordren. Du accepterer samtidig at der tages forbehold for testefejl vedr. priser og produkttekst.
 6. Indtast dine kort oplysninger sikkert i betalingsvinduet og tryk accepter og betal.

Hvordan betaler jeg?

På KASPERBENJAMIN.com kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard.

Hvor meget koster fragt?

Der tilbydes altid gratis forsendelse på valg af forsendelse uden omdeling. KASPERBENJAMIN har valgt at anvende GLS som foretrukken fragtselskab. Der vælges automatisk uden omdeling som forsendelsesvalg. Ønsker du selv at vælge afhentningssted, bedes det skrives i kommentaren inden bestilling. Vælger du GLS med omdeling (hjemmelevering), bliver din pakke afleveret på din hjemadresse. Denne type forsendelse koster 39kr og din ordrer vil være der indenfor 1-2 hverdage.

Hvorfra bliver min ordre sendt fra?

KASPERBENJAMIN afsender ingen ordre fra sin fysiske adresse. Alle bestillinger foretaget på KASPERBENJAMIN.com bliver sendt fra et professionelt trykkeri:

Virtus Design
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde
CVR: 37247952

KASPERBENJAMIN håndterer alle ordre og henvendelse til webshoppen bliver besvaret af KASPERBENJAMIN. Trykkeriet har ingen tilknytning eller forbindelse til webshoppen. Alt i forbindelse med webshoppen bedes henvendt til info@kasperbenjamin.com

Hvis jeg har en reklamation, hvad gør jeg så?

Som kunde hos KASPERBENJAMIN har du 2 års reklamationsret efter du har modtaget varen. Det betyder at du kan få ombyttet og få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af varens tilstand. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Al reklamation og returnering kan du læse mere om her.

Hvorfor skal jeg oplyse mit telefon nummer og email?

I forbindelse med levering, påkræves det fra fragtselskabet at oplyse telefonnummer og e-mail. Dette skyldes man ønsker at give den bedste service ved at informerer dig om, når pakken er afleveret ved nærmeste pakkeshop. Du får besked på sms og e-mail når din pakke er klar til afhentning og hvor den kan hentes.

Dit telefonnummer og e-mail bliver kun gemt i forbindelse med din ordre. KASPERBENJAMIN giver ikke dine oplysninger til 3-part samarbejdspartnere uden tilladelse. Alt data bliver gemt og håndteret i en sikret kundeliste hos KASPERBENJAMIN. Bare rolig. Hvis din første tanke var nyhedsbrev og sms’er så tro om igen. Ingen ønsker at blive spammet til med nyhedsbreve og tilbud.

Bliver jeg registeret når jeg handler?

Hos KASPERBENJAMIN.com forbliver du gæst når du handler på webshoppen. Det er ikke muligt at glemme din oplysning ved næste køb. Dette er gjort for at beskytte dig som kunde mod information. Efter endt køb opbevares din data i kort tid efter din ordre er afsendt, hvorefter den vil blive slettet og informationen ligeledes.

Alt information bliver sikkert behandlet og gives ikke videre til tredjemand. Du har ret til at kende til din person data og i den forbindelse kan du altid spørge KASPERBENJAMIN hvor meget information som webshoppen har på dig. Dette gøre du ved at kontakte mig på mail.

Jeg har aldrig modtaget min ordrebekræftelse, så hvad gør jeg?

Når du har lagt din ordre, modtager du altid en ordrebekræftelse på e-mail. Du har den indenfor 15 minutter. Nogle IT udbydere og e-mail klienter opfanger måske mailen som spam, så venligst kig i din uønsket post/spam mappe. Skulle den ikke ligge der, bedes du kigge efter om du har oplyst og skrevet din mail korrekt. Hvis alle oplysninger er korrekte, bedes du sende en mail, så du kan få din ordrebekræftelse.

Hvis jeg ønsker at klage, hvor gør jeg det så?

Hvis du synes, du er blevet behandlet uretfærdigt eller ikke har fået den bedste kundeoplevelse, kan du klage til mig direkte på info@kasperbenjamin.com, så svarer jeg tilbage og tager eventuelt kontakt til dig over telefon afhængig af sagen.

Min pakke er afsendt, men kan ikke se mit Track and Trace link?

Når en ordre er afsendt uden omdeling, tilbydes der ikke T&T nummer. Har du lagt en ordre og valgt hjemmeverling, tilbydes Track and Trace. Hvis du ønsker nummeret, kan du kontakte mig på e-mail med dit ordrenummer. Jeg sender dig herefter dit T&T nummer.

Der går normalt op til 48 timer før linket er aktivt. Som regel siger jeg at du mindst skal vente et døgn før at linket er aktiveret og du kan følge din pakke.

Returnering

I hvilken stand skal varen returneres i?

For at få refunderet din ordre skal din vare leveres tilbage i samme stand som du modtog den i. Den enkelte ordre skal tilbageleveres i sin originale emballage. Det er vigtigt at emballagen ikke er ødelagt. Alle varer bliver sendt i et hårdt paprør med tilsvarende firkantet papkasse. Samme emballage ønsker KASPERBENJAMIN at modtage alle returnerende varer i. Husk at returnering er på egen betaling.

Hvor lang fortrydelsesret har jeg?

Inden for 14 dage efter du modtager dine varer, skal du returnere din ordre, eller give meddelelse til KASPERBENJAMIN.com om at du ønsker at returnere din ordre. HUSK at sende en meddelelse inden du ønsker at returnerer.

Hvem skal jeg sende varen retur med?

KASPERBENJAMIN har gjort det nemt og simpelt at returnerer en vare. Hvis du ønsker at returnerer din ordrer, bedes du kontakte ‘KASPERBENJAMIN’ på mail. Efterfølgende vil du blive kontaktet med relevante oplysninger og hvordan du returnerer hurtigst muligt. Lige så snart din retursag er oprettet (som e-mail), er din returret gældende. Også hvis de 14 dage overskrides.

Hvor hurtigt behandles min returordre?

Hos KASPERBENJAMIN forsøger jeg altid at have dig i fokus. Dog er jeg alene om produktion, markedsføring, forsendelse, kundekontakt og derfor kan du opleve at din returordre bliver behandlet indenfor 14 dage. Afhængig af hvornår din retur sag er accepteret, påbegyndes behandlingen.

Din returordre er afsluttet når du enten har fået dine penge tilbage eller fået et til gode bevis som kan ombyttes til nye produkter.

Hvordan får jeg pengene tilbage?

Har du returneret en vare og skal have penge tilbage, vil disse altid blive tilbageført til det betalingskort, som oprindelig er benyttet til ordren. Der tilbydes ikke tilbagebetaling på andre måder.

Produktservice

Hvilken kvalitet kommer plakaterne i?

Alle plakater og designs bliver trykt 230 grams enchanted matt papir hos et eksternt trykkeri. Papiret bliver trykket på ekstra holdbart tykt papir som giver en rå og flot overflade. Papiret folder sig næsten selv ud efter at have ligget i beskyttet plakatrør.

Hvilken kvalitet kommer billedrammer i?

Alle billedrammer bliver importeret fra Italien. Kvaliteten findes i to materialer: Aluminium og egetræ. Begge typer af rammer er gennemgået adskillige test og har en flot holdbarhed. Alle egetræ rammer er FSC certificeret. Dette betyder at rammerne kommer fra ‘ikke-udsatte’ natur områder og der plantes flere træer end der fældes.

Lavet af højeste kvalitet og skandinavisk design. Naturlig og stilet billederammer i et minimalistisk udtryk. Tynd, fin og solid importeret billedramme fra Italien.

Kommer plakaterne i ramme?

Som noget helt nyt kan du bestille plakater i ramme på webshoppen. Det er et nyt projekt hvor jeg pakker dit ønskede design med din ønskede billedramme. Der tilbydes forskellige typer plakatrammer på shoppen så du kan finde et der passer. Alle billedrammer er egetræs rammer, som er FSC certificeret. Det vil sige de kommer fra områder om ikke er truet og hvor firmaet der producerer rammerne planter flere træer end de fælder.

Af billedrammer kan du vælge imellem:

 • Hvid aluminium
 • Sort aluminium
 • Massiv egetræ
 • Sortmalet massiv egetræ
 • Hvidmalet massiv egetræ
 • Mørk massiv egetræ

Hvordan får jeg plakaten ud af plakatrøret?

Det er ikke altid lige nemt at få plakaten ud uden at beskadige varen. Et trick er at slå den ud af røret. Tag fat i enden på røret, fjern låget og slå ud i luften utallige gange til papiret bliver skubbet ud. Tag så fat rundt om plakaten og træk forsigtigt. Bemærk at papiret hurtigt folder sig ud igen efter det har ligget længe i et rundt rør.

Størrelsesguide til plakaterne

Når du handler på KASPERBENJAMIN.com, så bliver plakaterne designet i 30×40 cm, 50x70cm og 70×100 cm. Dette er de mest almindelige plakatstørrelser og officielle størrelser for rammer.

Et design i 30×40 cm betyder at bredden er 30 cm og højden er 40 cm. Rammer som tilbydes til den pågældende størrelse hedder 30×40 cm.

Et design i 50×70 cm betyder at bredden er 50 cm og højden 70 cm. Rammer som tilbydes til den pågældende størrelse hedder 50×70 cm.

Et design i 70×100 cm betyder at bredden er 70 cm og højden er 100 cm/1 meter. Rammer som tilbydes til den pågældende størrelse hedder 70×100 cm.

De mest anvendte plakatstørrelser

Kan jeg bestille en plakat i eget mål eller eget motiv hos dig?

Nej det er ikke muligt at bestille sin eget plakat mål eller motiv hos mig. Da jeg er alene mand om alle ting, har jeg ikke ressourcerne til at designe enkle tryksager. Fremadrettet vil jeg være åben og acceptabel overfor eget design, men du er velkommen til at komme med forslag på nye ideer til plakater.

Kan jeg købe gavekort hos dig?

Det er ikke muligt at købe gavekort på shoppen endnu. Det er noget jeg arbejder på højtryk med så du kan vælge at bestille et gavekort i fødselsdagsgave, julegave eller til en speciel anledning.

Kontakt mig

Fandt du ikke dit svar her, er du velkommen til at skrive til mig via denne kontakt formular.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Hvad skal vi snakke om? 🙂