Ramme 70x100

Leder du efter en stor 70×100 ramme til dine billeder eller plakater, findes de her. Du finder 70×100 rammer i egetræ og aluminium med rigtig glas her på siden. Gratis fragt og 1-3 dages levering.

POPULÆRE PRODUKTER

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Stor ramme i 70x100 cm

Med 100 cm i højden og 70 cm i bredden, defineres denne ramme 70×100 størrelse som stor. Rigtig mange kunstnere og designere er begyndt at lave i disse størrelser. Den store interesse har også gjort at der er et større behov for rammer i 70×100 cm. Det er ikke alle butikker som tilbyder rammer at størrelsen 70×100 er tilgængelig. Størrelsen på rammen er en af de 3 klassiske plakatstørrelser, 30×40, 50×70 og 70×100 cm. Her på siden er vi vilde med store billeder som store 70×100 rammer. Alle rammer kommer med rigtig glas for at motivet indeni bliver fremhævet og står skarpest. Glasset er også med til at styrke rammekanten som giver bedre kvalitet. Ved polystyren kan plastikglasset give efter og trykket på rammen når det bliver hængt op kan give efter. Det kan betyde man kan ende med nogle rammer som efter et par måneder bliver ujævne. Dette er især et problem ved større rammer, hvor rammen er afhængig af et solidt tryk fra alle hjørner.

Kæmpe 70x100 rammer til stuen

Rigtig mange forsøger forgæves at finde rammer i 70×100 cm når de går i store butikker som Føtex, Jysk, Ilva, da størrelsen ikke er lige så udbredt som 30×40 og 50×70. Det kan med denne størrelse være en fordel at finde ramme 70×100 online. I samme omfang er det en større størrelse som er upraktisk at få med sig hjem fra butikken ad. Forestil dig rammen i en mindre bil eller igennem et større indkøbscenter. Det er både praktisk og lettere at finde den rette 70×100 ramme i en netbutik. Her på siden har vi fundet de mest efterspurgte rammer i aluminium og egetræ. En solid aluminium ramme i 70×100 cm kan fungerer rigtig godt til et sort hvid design i stuen over sofaen eller måske ved spisebordet. Hvis du er en af de mange danskere som har et plankebord i egetræ, vil det næsten være oplagt at vælge en 70×100 egetræsramme over spisebordet. Om det er den ene eller anden ramme, så kommer beskyttelsen med rigtig glas. Det giver skarphed til detaljer og fremhæver motivets farver. Hvis motivet er vandret, kan rammen vendes så motivet i 100×70 passer over sofaen.

70x100 aluminium og egetræ rammer

Den perfekte ramme i 70×100 cm er lavet i egetræ eller aluminium. Det er ihvertfald tilfældet hvis du er på udkig efter 70×100 rammer i god kvalitet. Det kan enten være en 70x100cm ramme i klassisk sort aluminium eller måske i en hvidmalet udgave. Mange foretrækker en sort aluminium ramme for det enkle og moderne look. Der er også mulighed for at prøve kræfter med massive egetræ rammer. Der tilbydes 70×100 egetræsrammer i klassisk træfarve, hvidmalet, sortmalet og en mørkebrun udgave. På bagsiden har alle rammer metalklemmer som nemt kan åbnes, for så at indsætte sit ønskede motiv. Det mærkes tydeligt at rammerne er lavet i bedste kvalitet til en god pris. Alle rammer kommer med rigtig glasbeskyttelse for at få den naturlige udstråling af plakat eller billede. Rammerne bliver produceret i Italien og bliver altid leveret indenfor 1-3 hverdage med posten.

Find store rammer til plakater

Leder du efter en bestemt størrelse til dine store plakater? Hvis størrelsen er 70×100 cm i rammer, er du landet det rette sted. Den store ramme størrelse tilbydes ikke i mange fysiske butikker og ens søgen skal tages til netbutikker. Her på siden kommer alle 70×100 rammer med rigtig glas og rammen bliver importeret fra Italien. Ved forsendelse bliver rammerne pakket forsvarligt og afsendt med det valgte fragtselskab indenfor 1-3 hverdage. Det kan være en fordel at bestille til hjemadressen for at undgå at bære pakken fra et pakkeshop sted. Det udvalg af store rammer du finder her på siden, kan ikke sammenlignes med de rammer der kommer med plexiglas. Det betyder også kvalitet og prisen er lidt højere end gennemsnittet. Har du kigget efter en stor 70×100 ramme i egetræ eller aluminium med glas, kan du bestille herfra. Der er både hvidmalet, sortmalet og almindelig 70×100 rammer i aluminium og egetræ. Vælger du store trærammer fra shoppen, støtter du naturen med bæredygtige rammer fra områder som ikke er udsatte. Rammerne er FSC certificeret. Alle forsendelser er gratis med ved forsendelse uden omdeling.

Rammer til plakater i forskellige størrelser

RELATERENDE PRODUKTER

RELATERENDE INSPIRATION

35 Fede plakater til hjemmet

Boliginspiration: 35 fede plakater til hjemmetPlakater og billeder er noget vi alle har hængende. Det kan være alt fra personlige til kunstneriske motiver. KASPERBENJAMIN har fundet 35 fede plakater til hjemmet frem til inspiration. Opdateret d. 5 April 2018. Artikel skrevet d. 16. Marts 2018 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Fede plakater fra KASPERBENJAMIN Fede plakater [...]

Plakatvæg inspiration fra Instagram

Ideer og inspiration til egen plakatvægVil du gerne igang med din egen plakatvæg, men virker projektet uoverskueligt? Få gode ideer og find inspiration fra Instagram med profiler som har lavet en plakatvæg. Opdateret d. 06 Juli 2018. Oprindelig artikel fra 24. Januar 2018 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Beskrivelse af en plakatvæg Januar 2018 Februar 2018 [...]

Billig plakat i stuen: Her er 8 sættilbud

Billig plakat: Her er 8 sættilbud på tilbudPlakater og billeder kan være dyre at anskaffe sig. Du skal både købe plakaten og billedrammen. I dette indlæg finder du 8 sættilbud med billige plakater på tilbud som passer til hjemmet. Opdateret d.3 August 2018. Original artikel 07. December 2017 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Her finder du [...]