Ramme 50x70

Til større billeder eller plakater findes der rammer i 50×70 cm. Vi tilbyder 50×70 rammer i aluminium og massiv egetræ med rigtig glas. Rammerne passer perfekt til en billedvæg og bliver leveret indenfor 1-3 hverdage.

POPULÆRE PRODUKTER

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

50x70 cm ramme til væggen

En god størrelse på en plakat er 50×70 cm. Det er kendetegnet ved de fleste kunstnere og designere at lave motiver i denne størrelse. Størrelsen er passende som billede over sofaen eller i forlængelse med en billedvæg. Det betyder også det er nødvendigt at finde en ramme i tilsvarende størrelse. Der tilbydes mange forskellige 50×70 rammer i butikker og webshops. Kendetegnet for de fleste 50×70 cm rammer er de kommer med akryl/plexi/polystyren glas beskyttelse. Her på siden bliver alle rammer 50×70 lavet med rigtig glas for at motiverne bliver fremhævet. Det giver gradvis en bedre og mere holdbar ramme som kan klare flere år på væggen. De mest efterspurgte 50×70 rammer er sort aluminium som findes her på siden. Der er også kommet mere interesse for 50×70 egetræ rammer, eller 50×70 træ rammer, som også tilbydes her på siden.

50x70 ramme med glas

Leder man efter en billig 50×70 ramme, skal man være opmærksom på kvaliteten. Størstedelen af de store butikker sælger rammer med plexiglas fremfor rigtig glas. Det gør prisen billigere, men rammerne bliver også deraf. Har du brugt flere hundredkroner på et unikt billede eller plakat, bør rammen også afspejle og støtte dette. Alle 50×70 rammer her på siden kommer med rigtig glas og bliver importeret fra Italien. Kvaliteten minder på mange måder om den populære IKEA rammeserie ’Strömby’ som desværre ikke produceres længere. Alternativet er en billig 50×70 ramme fra selv samme firma eller en lidt dyrere med glas og holdbar kvalitet her fra siden. Det er en smagssag om man foretrækker en ramme i høj kvalitet som matcher den købte design plakat. Rammerne bliver pakket forsvarligt så de under transport ikke tager skade eller glasset knækker. Som en af de få forhandlere tager vi kampen op for kvalitetsrammer med glas beskyttelse.

Stort udvalg af 50x70 rammer

Leder du efter en enkelt ramme i 50×70 cm eller skal du bruge flere til din billedvæg? Hvis du har købt dine valgte plakater, kræver det en fin billedramme som kan komplimentere motivet. Det kan være et naturmotiv hvor det vil se flot ud med en mørk egetræ ramme i 50×70. Motivet kan også være sort hvid, hvori en sort aluminium ramme vil passe til designet. Her på siden er det ikke kun en sort aluminium ramme og en almindelig egetræ ramme du finder i 50×70 cm. Der tilbydes også hvidmalet aluminium rammer, hvidmalet massiv egetræ rammer samt sortmalet egetræ ramme. For 379kr samt forsendelse fra 29kr, kan du få en kvalitetsramme bestil hjem til ophæng af dine plakater. Alle 50×70 rammer bliver leveret gratis indenfor 1-3 hverdage ved valg uden omdeling. Med den rette ramme, kan du begynde at hænge dine billeder op. Om det skal være over sofaen i stuen, over sengen i soveværelset eller i køkkenet, så kan du vælge de rammer som passer ind. Om det er 50×70 rammer eller 70×50 rammer, findes det her på siden.

Find 50x70 billedrammer online

Her på siden finder du alle rammer i 50×70 cm. Der tilbydes forskellige farver og størrelser samt valg af materiale. Du kan prøve kræfter med massive egetræ rammer i hvid, sort, mørk eller almindelig træfrave. Du finder også 50×70 ramme i sort eller hvid aluminium. Begge varianter tilbydes med rigtig glasbeskyttelse som giver ægte detaljer, farve og kvalitet. Ikke nok med den gode kvalitet så kommer rammerne også med en let aftagelig bagside så billeder eller plakater kan sættes ind. Hvis man ønsker et alternativ til sine klassiske fotorammer, kan man gå på opdagelse blandt alle rammerne online. Uanset hvilken 50×70 ramme man bestiller, bliver rammen pakket forsvarligt og leveret indenfor 1-3 hverdage med posten.

Rammer til plakater i forskellige størrelser

RELATERENDE PRODUKTER

RELATERENDE INSPIRATION

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelse

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelseMange ved ikke hvilken plakatstørrelse de skal vælge inden de køber plakater og ramme. I dette indlæg får du svar på hvilke plakatstørrelser der tilbydes og hvilke der passer hvorind i boligen. Opdateret 03. August 2018. Oprindelig artikel fra 22 Februar 2017 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Hvilke plakatstørrelser findes [...]

Stue inspiration: 15 store plakater til stuen

Stue inspiration: Her er 15 store plakater til stuenDer findes mange store plakater til stuen, men hvilke plakater skal man vælge? I dette indlæg får du 15 gode bud på den perfekte store stue plakat. Opdateret d. 03 August 2018. Oprindelig artikel fra d. 14 november 2016. Skrevet af Kasper Benjamin Sørensen. Indholdsfortegnelse Hvorfor er store [...]

20 flotte plakater til stuen

20 flotte plakater til stuen til inspirationNår man indretter sin stue er det naturligt med et par plakater på væggen, men hvilke skal man vælge? I dette indlæg bliver du inspireret med 20 flotte plakater til stuen. Opdateret d. 03 August 2018. Oprindelig artikel fra 29. September 2016 skrevet af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Her [...]