GRATIS FRAGT & 2-3 DAGES LEVERING
☑ Gratis indramning ved køb af plakat + ramme

Egetræsrammer

Find massive egetræsrammer i hvid, sort og naturlig træ. Alle egetræsrammer er bæredytige og FSC certificeret. Der tilbydes egetræ rammer i 30×40, 50×70 og 70×100 cm. Ægte glas i 30×40 og 50×70 cm trærammer.

 • Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Mørk Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Hvidmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Magnet Egetræ Ramme

  249 kr.399 kr. Se mere

POPULÆRE PRODUKTER

 • Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Sort aluminium ramme
  TILBUD 6%TILBUD 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • GRAPTOVERIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • CALATHEA ORBIFOLIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • LIBERTATEM

  249 kr.479 kr. Se mere

ALTID GRATIS FRAGT
Ved valg af nærmeste pakkeshop

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Fremragende trustpilot score
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.7/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Egetræsrammer

Har du fundet dit billede eller din plakat, men nu mangler du den rette billedramme til ophæng? Der findes rigtig mange typer rammer på markedet i mange former. De to typer af rammer som oftest bliver valgt er aluminiumsrammer samt egetræsrammer. Aluminium og egetræ er to typer af materialer som er holdbare, slidstærke og passer til den nordiske boligindretning. Her på siden tilbydes der naturlige egetræsrammer i hvidmalet, sortmalet og naturlig træ farve. Alle rammerne er massive og er derfor i ekstra kvalitet og holdbarhed. Designet på rammen er holdt skandinavisk og bliver leveret i højeste kvalitet. Egetræsrammer er importeret fra Italien og kommer i en tynd, fin og slid rammekant.

Billedrammer i egetræ

Det er i høj kurs at vælge det naturlige look i hjemmet. Også når det kommer til rammer. Egetræ er i høj kurs og det samme er billedrammer i massivt egetræ. Det giver en nordisk følelse at få indrammet sine billeder i en elegant og naturlig ramme. Egetræet har været i Danmark i mange år og det er typisk arten stilkeg som anvendes til at lave rammer. Materialet er super robust og har altid været anvendt til konstruktioner som møbler, spiseborde, stole og andet interiør. I og med meget interiør laves i egetræ, kan man skabe en rød tråd gennem sin indretning ved også at anvende billedrammer i egetræ. Forestil dig et hjem hvor der kun er valgt 1 eller 2 typer materialer, som fx aluminium og egetræ. Det giver et nordisk look hvor hvert rum komplimenterer hinanden. Du kan finde dine billedrammer i egetræ i 30×40, 50×70, 70×100 og 100×140 cm.

Vælg den rette egetræramme

Et hjem kan indrettes på mange måder. Ens vægge kan pyntes med flotte natur motiver eller sjove citater. Det er ikke kun motivet som udgør en helhed på væggen. Med en egetræramme får man et naturligt udtryk på sine vægge. For at imødekomme de fleste hjem tilbydes der forskellige trærammer på siden. Der er de naturlige egetrærammer i lys træ som er populære af bruge. Den rette egetræramme kan også være en hvidmalet, sortmalet eller mørk egetræ ramme i den passende størrelse. Alle trærammer kommer i størrelserne: 30×40, 50×70, 70×100 og 100×140 cm. Den lyse træramme kan også købes i 50×50 og 100×100 cm med plexiglas.

Vælg den rigtige farve og størrelse træramme som passer til det valgte motiv. I kombination med natur plakater passer egetrærammer i stilen. Har man et hjem som har egetræ som grundelement, vil en egetræramme komplimentere hele rummet. Rammerne tilbydes i en minimalistisk træramme som er tynd og moderne. Trærammen hjælper motivet med at hænge skarpt på væggen.

Derfor er egetræsrammer et populært valg

Egetræsrammer er en populær valgmulighed for at fremhæve og beskytte dit kunstværk, fotografi eller plakat. Disse rammer er fremstillet af massivt egetræ, som er kendt for sin holdbarhed og skønhed. Derudover kan de komme i en række farver, fra naturligt træ til hvide og sorte toner, der passer til enhver indretning.

Vores egetræsrammer er lavet af kvalitetsmaterialer og er tilgængelige til en overkommelig pris. Vi har et bredt udvalg af størrelser og farver, herunder naturfarvede, hvide og sorte rammer, så du kan finde den perfekte ramme til dit kunstværk. Vores trærammer har en elegant finish og passer godt til både moderne og traditionelle indretninger.

Hvis du er på udkig efter billige egetræsrammer, er vores udvalg et fantastisk sted at starte. Vores priser er konkurrencedygtige, og du kan finde en række forskellige størrelser og farver til en overkommelig pris. Kvaliteten af vores trærammer er ikke gået på kompromis, og du kan stadig forvente en holdbar og smuk ramme.

Vi tilbyder også trærammer i farver såsom hvide, sorte og mørke trærammer, der passer til ethvert indretningsstil og farveskema. Uanset om du har brug for en ramme, der matcher dit billede eller kontrasterer med det, kan du finde det i vores udvalg.

Vores massiv egetræ rammer er naturligvis holdbare og lette at samle. Vi leverer hurtigt, og du kan forvente, at dine rammer ankommer i løbet af få dage. Med vores naturfarvede, hvide og sorte egetræsrammer kan du fremhæve dit kunstværk på en smuk og unik måde, der passer til enhver indretning.

Så hvis du er på udkig efter en kvalitetsramme i træ, har du fundet det rigtige sted. Vi tilbyder billige og holdbare trærammer i en række farver og størrelser, der passer til enhver smag og stil. Køb dine trærammer hos os, og vi sender dem direkte til din dør med gratis levering inden for 2-3 dage.

Find egetræsrammer med rigtig glas beskyttelse

Hos KASPERBENJAMIN finder du massive egetræsrammer som er FSC certificeret (Forest Stewardship Council). Det betyder du kan have god samvittighed, da rammerne kommer fra områder, hvor skovdriften tager hensyn til skovens biologiske udvikling. Alle egetræsrammerne som tilbydes er bæredygtige. Bestiller du egetræsrammer bliver de afsendt i beskyttet emballage og boblefolie for ekstra sikkerhed under transport. Der tilbydes gratis forsendelse ved valg uden omdeling. Bestiller du plakater og ramme i samme størrelse, indrammer vi motivet for dig inden modtagelse. Du kan finde en masse gode guides til billedophæng og hvordan du undgår for mange huller i væggen. Køb dine bæredygtige egetræsrammer i sort, hvidt og naturligt træ-farve online.

Rammer til plakater i forskellige størrelser

Kvalitet billedrammer fra Italien

Alle billedrammer er importeret fra Italien. Rammerne er i høj kvalitet og kommer med rigtig glas sikkerhedsbeskyttelse. Dette gælder rammer op til 70×100 cm. 100×100 og 100×140 rammer kommer med akryl glasbeskyttelse. Rammer bliver designet i robust konstruktion som giver rammerne længere levetid. Alle rammer er håndlavet og noget af det bedste kvalitet man finder på markedet.

Alle egetræ rammer er FSC certificeret. Det betyder at rammerne kommer fra områder som ikke er truet. I samme dur bliver der i området plantet flere træer end der bliver fældet. Det er KASPERBENJAMIN’s filosofi støtte naturen og tænke bæredygtighed i alle situationer.

Sortimentet af rammer består af massiv egetræ rammer samt klassisk aluminium rammer. Størrelser tilbydes i 30×40, 50×50, 50×70, 70×100, 100×100 og 100×140 cm. Ved størrelsen 100×100 og 100×140 anvendes plexiglas.

RELATERENDE PRODUKTER

 • GRAPTOVERIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • CALATHEA ORBIFOLIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • LIBERTATEM

  249 kr.479 kr. Se mere
 • MONSTERA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • SERENITY

  249 kr.479 kr. Se mere
 • SKY HIGH

  249 kr.479 kr. Se mere

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM RAMMER

Her er de bedste plakatrammer til prisen

De bedste plakatrammer til prisenDer er stor forskel på hvilke rammer man køber til sine plakater. Nogle foretrækker de billigste plakatrammer, hvor andre går efter de lidt dyrere af bedre konstruktion. Der er forskel og det skal jeg nok fortælle dig om. Opdateret d. 12/05-22. Artikel skrevet 08. Marts 2019 af Kasper Benjamin, indehaver og [...]

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelse

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelseMange ved ikke hvilken plakatstørrelse de skal vælge inden de køber plakater og ramme. I dette indlæg får du svar på hvilke plakatstørrelser der tilbydes og hvilke der passer hvorind i boligen. Opdateret 12. Maj 2022. Oprindelig artikel fra 22 Februar 2017 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Hvilke plakatstørrelser [...]

7 steder hvor du finder billige billedrammer

7 steder hvor du finder billige billedrammerDet kan være en dyr fornøjelse at købe billedrammer til sit billede eller sin plakat. En billedramme kan koste lige så meget som selve motivet, hvis man ikke er opmærksom på hvor der findes billige billedrammer. Den her guide viser dig 7 (8) steder du kan shoppe billedrammer til [...]