Returnering / Reklamation

Det kan være at din ordre ikke har levet op til dine forbindelser eller det billede du havde i hovedet. Derfor skal du selvfølgelig kunne returnere din vare. Dette har jeg hos KASPERBENJAMIN gjort nemt og enkelt for at give den bedste og hurtigste returneringsproces.

Hvor længe kan jeg returnerer min ordre?

Hos KASPERBENJAMIN har du i din gode ret til at returnere en vare op til 14 dage efter du har modtaget eller afhentet den. Din returret kræver at varen er ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Du må gerne tage plakaten ud af emballagen, men må ikke hænge den op i en ramme, eller anvende den på andre måder. Husk at du ALTID selv har ansvaret for at pakken indtil, KASPERBENJAMIN har modtaget den.

Hvordan returnerer jeg min vare?

Hvis din ordre ikke har levet op til de forventninger du måtte have, skal du benytte dig af retur-formularen som du finder her. Alle retur sager skal gå igennem denne portal som KASPERBENJAMIN har opsat for at gøre det nemt og overskueligt. For at returnerer skal du blot udfylde alle felter og informationer samt printe den label ud på emballagen og afleverer ved nærmeste GLS afsender. Ved returnering opkræves du et beløb for 49,- som er selvbetalt og som IKKE bliver betalt tilbage af din købsordre.

Din vare bliver sendt til:
KASPERBENJAMIN
Oluf Bagers Gade 11 st tv
5000 Odense C
Danmark
Att: Kasper Benjamin Sørensen

Klik her for at benytte dig af KASPERBENJAMIN’s returportal.

Forsendelse

KASPERBENJAMIN anbefaler at du benytter dig af returportalen som er sat op for dit vedkommende. Portalen er i samarbejde med Pakkelabels.dk som håndterer din pakkelabel. Udfyld blot informationerne og sæt din pakkelabel på emballagen og afleverer hos nærmeste GLS pakkeshop. Så længe din ordre ikke er udleveret til KASPERBENJAMIN kan jeg ikke give pengene tilbage igen. Du hører fra KASPERBENJAMIN når din retursag er blevet afleveret.

Hvordan får jeg mine penge retur?

Når jeg har modtaget din ordre og godkendt din returnering overfører jeg det fulde købsbeløb tilbage på den konto, som varen er købt med. Der bliver ikke overført penge til en anden kortkonto. Du kan forvente at have dine penge tilbage på det købte kort indenfor 5 dage når din returnering er godkendt. Bliver din retursag ikke godkendt, kontakter jeg dig på din oplyste mail med en forklaring og begrundelse.