Returnering / Reklamation

Det kan være at din ordre ikke har levet op til dine forbindelser eller det billede du havde i hovedet. Derfor skal du selvfølgelig kunne returnere din vare. Dette har jeg hos KASPERBENJAMIN gjort nemt og enkelt for at give den bedste og hurtigste returneringsproces.

Hvad gør jeg med reklamation?

Skulle du mod forventning modtage et forkert produkt eller en beskadet ramme/plakat, bedes du sende en mail til info@kasperbenjamin.com. I emnefeltet skal du skrive ‘reklamation (dit ordre nummer) og oplyse hvad reklamationen/skaden drejer sig om. Efterfølgende vil KASPERBENJAMIN tage kontakt til dig indenfor 24 timer med svar og sammen finde en løsning.

Vigtigt! Der kan kun søges reklamation indenfor 5 hverdage fra hvor pakken er modtaget eller udleveret, ellers dækker reklamationen ikke ved transportskader.

VIGTIGT: Der kan ikke oprettes reklamation uden disse billeder er sendt:

 1. Billede af emballage foran og bagpå.
 2. Billede af bobleplastbeskyttelse indeni.
 3. Billede af fragtlabel på pakken.

En reklamation gælder hvis du har modtaget en forkert vare eller din ordre er skadet ved modtagelse. Det kan ske at fragtselskabet kommer til at trykke plakatrammerne eller ikke er forsigtige med rammerne. Hvis det skulle ske du modtager en ødelagt eller forkert vare skal du gøre følgende:

 1. Send e-mail til info@kasperbenjamin.com
 2. Skriv i emnefeltet ‘Reklamation +(dit ordre nummer)’
 3. Oplys venligst hvad reklamationen drejer sig om
 4. Tag billeder af pakkens ydre flader, pakkens indre beskyttelse (bobleplasten) samt et billede hvor GLS fragt-label er synlig og vedhæft i mailen. Det gør processen hurtigere for KASPERBENJAMIN.
 5. KASPERBENJAMIN sender en returlabel (gratis) du kan bruge ved forkert produkt
 6. Har du modtaget en ødelagt/skadet ordre, gælder din reklamationret. Dette betyder du får tilsendt en helt ny ordre for de skadet produkter. Dette er på KASPERBENJAMIN’s regning.
 7. Ved forkert vare, bedes du gemme emballagen produktet kom i, forsele det forsvarligt og printe returlabel ud og sætte på. Dertil afleverer det ved nærmeste fragtselskab (GLS)
 8. Når KASPERBENJAMIN har modtaget varen, sendes straks den rigtige vare til kundens oplyste forsendelsesvalg. Der går typisk 2-3 hverdage før din nye ordre ankommer.

Din ordre bliver sendt til (Lageret):
​Novictus
Hørsvinget 3
2630 Taastrup
Danmark
Att: Danni/KASPERBENJAMIN

Hvordan returnerer jeg min vare?

Hvis din ordre ikke har levet op til de forventninger du måtte have, skal du kontakte KASPERBENJAMIN på e-mail: Info@kasperbenjamin.com. Husk der ikke gives penge retur hvis retursagen er mere end 14 dage gammel.

Alle retursager skal have emne feltet ‘Returnering (dit ordre nummer)’ mens alle reklamationer skal have ‘reklamation (dit ordre nummer). Dette gør processen for returnering og reklamation hurtigere. Alle henvendelser bliver håndteret indenfor 24 timer.

Al returnering koster 49,- som er standard for fragtomkostninger og håndtering. Det gælder på nær 100×140 cm rammer hvor der er et håndteringsgebyr på 499kr for returnering, da transport og håndtering udgør en stor del af omkostningen.

Har du en ordre du gerne vil have returneret:

 1. Send e-mail til info@kasperbenjamin.com
 2. Skriv i emnefeltet ‘Returnering + (dit ordre nummer)’
 3. Oplys gerne grunden til returnering
 4. Returlabel koster 49,- og bliver modregnet ordrebeløbet
 5. Accepterer du disse betingelser, modtager du returlabel på e-mail
 6. Print label ud og vedhæft på det originale emballage
 7. Alle retursager skal være i samme stand som ordren blev modtaget.
 8. Ønsker du pengene retur, bliver de overført til samme betalingskort som blev brugt under transaktion. Beløbet bliver overført indenfor 5 hverdage. Bemærk venligst at fragtens værdi går tabt og ikke indgår i den samlede ordreværdi. Returneringen på 49,- bliver fratrukket ordren (minus fragten) hvor resterende bliver tilbagebetalt på betalingskortet.
 9. Bemærk. Retursager på efterkrav bliver IKKE MODTAGET og bliver sendt retur på kundens regning.

Din vare bliver sendt til:
KASPERBENJAMIN
Søhustoften 53
5270 Odense N
Danmark
Att: Kasper Benjamin

Hvor længe kan jeg returnerer min ordre?

Hos KASPERBENJAMIN har du i din gode ret til at returnere en vare op til 14 dage efter du har modtaget eller afhentet den. Din returret kræver at varen er ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Du må gerne tage plakaten ud af emballagen, men må ikke hænge den op i en ramme, eller anvende den på andre måder. Husk at du ALTID selv har ansvaret for at pakken indtil, KASPERBENJAMIN har modtaget den.

Hvordan sender jeg min ordre retur?

Ønsker du at returnerer en ordre, bedes du sende en mail med emnefelt ‘Returnering’ til info@kasperbenjamin.com. Når din e-mail er sendt, og du har modtaget svar, er din retursag oprettet. Dette betyder at skulle din fortrydelsesret udløbe imellem tiden, gælder den stadigvæk, hvis sagen er godkendt indenfor de 14 dage.

KASPERBENJAMIN vil efterfølgende tage kontakt til dig og give instruktioner for returnering. Alle retursager bliver behandlet hurtigst muligt.

Hvornår får jeg mine penge retur?

Når jeg har modtaget din ordre og godkendt din returnering overfører jeg det fulde købsbeløb tilbage på den konto, som varen er købt med. Der bliver ikke overført penge til en anden kortkonto. Du kan forvente at have dine penge tilbage på det købte kort indenfor 5 dage når din returnering er godkendt. Bliver din retursag ikke godkendt, kontakter jeg dig på din oplyste mail med en forklaring og begrundelse.