GRATIS FRAGT & 1-3 DAGES LEVERING

SORT HVIDE PLAKATER

Med sort-hvide plakater på væggen er man garanteret stilfulde motiver. Find det store udvalg af sort hvide plakater trykt på 230 gram papir. Shop elegante sort/hvid billeder og plakater online.

 • Libertatem plakat - Sort hvid billede under en bro
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  LIBERTATEM

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Smile plakat - sort hvid portræt billede af kvinde med defination tekst i sort ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  SMILE

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Mountain Square plakat - sort hvid
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  MOUNTAIN SQUARE

  183 DKK279 DKK Se mere
 • Silentium plakat
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  SILENTIUM

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Paris plakat - Eiffel Tower
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  PARIS

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Believe plakat i sort ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  BELIEVE

  183 DKK383 DKK Se mere
 • København plakat i ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  KØBENHAVN

  279 DKK383 DKK Se mere
 • typografisk plakat Aarhus
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  AARHUS

  279 DKK383 DKK Se mere
 • Water Triangle plakat med ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  WATER TRIANGLE

  183 DKK279 DKK Se mere
 • Fashion plakat i sort ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  FASHION

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Odense plakat i ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  ODENSE

  279 DKK383 DKK Se mere
 • New york plakat
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  NEW YORK

  183 DKK719 DKK Se mere
 • Sort hvid portræt foto af mørk kvinde med budskabet STRONG
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  STRONG

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Grey Shades plakat i ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  GREY SHADES

  183 DKK719 DKK Se mere
 • SPAR 20%FLASH SALE 20%

  LEOPARD

  279 DKK639 DKK Se mere
 • The Beach plakat i mørk ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  THE BEACH

  183 DKK279 DKK Se mere
 • Sort hvid plakat design med tekst
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  INSPIRE

  183 DKK383 DKK Se mere

POPULÆRE PRODUKTER

 • Sort Aluminium Ramme

  299 DKK1.699 DKK Se mere
 • Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK1.699 DKK Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK599 DKK Se mere
 • Graptoveria plakat - Plante plakat sukkulenter i sort ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  GRAPTOVERIA

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Calathea Orbifolia plakat
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  CALATHEA ORBIFOLIA

  183 DKK383 DKK Se mere
 • Libertatem plakat - Sort hvid billede under en bro
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  LIBERTATEM

  183 DKK383 DKK Se mere

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Sort hvide plakater

Hos KASPERBENJAMIN finder du et stort udvalg af sort hvide plakater og billeder til væggen. Hvis din lejlighed ikke har mange farver i sin indretning, vil en sort hvid plakat være en god løsning. Et sort hvid billede er et motiv hvor der ingen eller få farver er i designet. Især har trenden i 2016-2017 været at have en række sort hvid billeder til hjemmet for at undgå for mange farver. Leder du efter sort hvide plakater til hjemmet finder du det på denne side. Her finder du sort hvid plakater i 30×40 cm, 50×70 cm og store sort hvid plakater i 70×100 cm som er den største plakatstørrelse du kan finde store plakater i. Søger du kun efter bestemte plakatstørrelse kan du bruge filter muligheden i menuen og finde netop den plakatstørrelse du er interesseret i.

Det sikre valg af plakater er altid i sort-hvid. Det er næsten uanset hvilken plakat eller billede man vælger. Det kan lyde som om sort hvid plakater kan minde om hinanden uden farve, men der findes et hav af motiver. Det kunne være sort hvid natur motiver med smukke landskaber. Det kunne også være kunstnerisk eller minimalistisk i sit udtryk. En sort hvid plakat går aldrig af møde uanset kunsttype. Har man et klassisk og moderne hjem, hvor farverne ikke springer i øjne, ønsker man også sort hvide plakater til sin indretning. Med så mange muligheder finder du den rette sort-hvid plakatkunst her på siden. For at motiverne står ekstra skarpt i en sort aluminium ramme, bliver plakaterne trykt på 230 gram papir.

Stort udvalg af sort hvid plakater

At skabe sin egen billedvæg er blevet utrolig populært, især i sin stue. Det handler om at finde de plakater og billeder som passer til ens bolig. I mange tilfælde vælger folk at have sort hvid plakater hængende i forskellige størrelser. Det betyder at ens billedvæg bliver meget personlig og afhænger i høj grad af boligens stil og udseende. Det kan være pænt at have sort hvid plakater i forskellige størrelse hængende ved siden af hinanden. Måske du leder efter en stor plakat i 70×100, som skal være den centrale del af din billedvæg, og to små plakater ved siden af i 30×40 cm eller måske 50×70 cm. Alle sort hvid plakater finder du online hos www.kasperbenjamin.com.

Du kan skabe en sort hvid billedvæg med sort hvide plakater fra KASPERBENJAMIN. Her finder du plakater fra naturen og plakater med tekst. Du kan også finde plakater i sort hvid som har geometriske figurer i sit design. Hvis du allerede har en ide om hvordan din billedvæg skal spille sammen men blot leder efter passende billeder i sort hvid kan du finde det her.

Sorte billeder i hjemmet er moderne

Et sort billede kan være smukt at have hængende i sit hjem. At indrette i sort hvid er altid lidt lettere end med farver. Mange af ens møbler og interiør har typisk allerede en farve at forholde sig til. Med et sort billede i en flot fotoramme har man også en moderne stil på væggen. Det kan være sort hvid fotokunst i form af portrætter eller et sort hvid naturbillede hængende i sin stue. Der er mange flotte sorte billeder af dyr, mennesker, natur, tegninger og andet.

Det som gør sort hvide billeder så moderne er de passer ind i hele hjemmet. Vælger man motiver med farver og abstrakte former kræver det en vis indretning. Med sorte og hvide billeder har man flere muligheder. Det kunne være over sengen i soveværelset, ved siden af spisebordet i stuen eller måske i entreen. Langt størstedelen af de motiver som er populære, er designet i sort hvid. Det giver mulighed for at koncentrere sig om placering i hjemmet og ikke om den passer ind.

Uden farver handler det om motivet. Er det teksten som gør motivet interessant? Er det motivet som har betydning for dig? Måske en kombination. I højere grad vil sort hvide plakater komme til at pynte vores vægge i 2019 og som tiden udvikler sig også i 2020.

Sort hvid plakater til enhver lejlighed

Den mest almindelig plakatstørrelse på markedet er 50×70 cm. Det er den også når vi snakker sort hvid plakater. En sort hvid plakat i 50×70 cm er en passende størrelse til enhver lejlighed. Det er springet fra små plakater til store plakater og kommer til en attraktiv pris. Alle motiver bliver afsendt gratis ved valg uden omdeling. Mange af de sort hvid prints som bliver designet hos KASPERBENJAMIN kommer i plakatstørrelsen 50×70 cm. Det store udvalget af 50×70 cm plakater finder du online på shoppen.

Et billede i sort hvid, i størrelsen, 50×70 cm, kan på mange måder være en glimrende løsning over stuen eller hængende i soveværeslet. Der er mange som ikke ønsker farver i soveværelset og helst vil være foruden farver. Her kommer en sort hvid plakat ind i billedet som løsning til manglende vægdekoration. Et af de mest centrale steder at hænge plakater er over stuen. Ser man på diverse blog sider og indretnings magasiner, ser man ofte at plakater bliver hængt over sofaen i stuen. Det er her man bruger det meste af sin fritid og derfor kan et par matchende sort hvid plakater være en flot løsning til en tom væg.

Hos KASPERBENJAMIN har jeg samlet en række matchende plakater i sort hvid som går godt til stuen. Du kan også finde alle vores plakater til stuen her. Det kan også være du leder efter sort hvide billeder som matcher hinanden og som kan hænge i stuen eller i soveværeslet. Det kan være du er interesseret i vores sættilbud som er billige plakater som passer til hinandens motiver.

Find de nyeste sort hvide plakater online

Hos KASPERBENJAMIN finder du et stort udvalg af sort hvide plakater til hjemmet. Leder du efter sort hvid billeder til din bolig, så find det motiv som passer ind og dernæst vælg den plakatstørrelse du leder efter. Du kan finde store plakater i 70×100 cm som kommer i et sort hvid print. Du kan også finde små sort hvide plakater i 30×40 cm. Uanset hvilken type plakatstørrelse og type af billede i sort hvid, vil du kunne finde et spændende udvalg af plakater på www.kasperbenjamin.com. Alle plakater i sort hvid bliver trykt på 230 gram kvalitets papir hos et professionelt dansk trykkeri. Alt emballage som bruges skåner naturen. Emballagen er minimum og er genbrugspap. Du kan se mere her. Alle sort-hvide plakater bliver afsendt og leveret indenfor 1-3 hverdage.

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Alle plakater bliver trykt på 230 gram kvalitet papir. Papiret er semi gloss som giver en klar og detalje fremkaldende egenskab på forsiden. Farver bliver fremhævet af papiret dybde og bliver trykket på industriens bedste printere. Kvaliteten af papiret og tykkelse har til formål at imødekomme standarden for dansk kvalitet og design.

Alle plakater er designet af den danske designer, Kasper Benjamin. Hans motiver er nøje udvalgt med særlig fokus på natur, detaljer, positivitet og kvalitet. Den gennemgående stilart for motiverne er nordisk inspireret med fokus på kvalitet, farvefremhævelse og robusthed.

Når man køber plakater fra KASPERBENJAMIN støtter man en dansk produktion. Alt produktion foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed ved forsendelse af genbrugsmateriale i form af plakatrør. Husk at købe dine KASPERBENJAMIN officielt på hjemmesiden.

RELATERENDE PRODUKTER

 • Sort Aluminium Ramme

  299 DKK1.699 DKK Se mere
 • Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK1.699 DKK Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK599 DKK Se mere
 • Mørkebrun massiv egetræ ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  Mørk Massiv Egetræ Ramme

  239 DKK479 DKK Se mere
 • Hvidmalet Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK599 DKK Se mere
 • Hvid Aluminium Ramme

  299 DKK599 DKK Se mere

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM PLAKATER

Her er 10 kunst plakater til stuen

Inspiration: Her er 10 kunst plakater til stuenKunst plakater er det blevet det nye sort indenfor boligindretning. Her er 10 smukke kunstplakater til din stue med abstrakte, moderne og stilren kunst. Skrevet d. 06. August 2021 af Kasper Benjamin. INDHOLD Hvad er en kunst plakat? Inspiration: 10 kunst plakater til stuen Kunst plakater i 50x70 [...]

Abstrakt kunst: Her er 10 abstrakte plakater

Boliginspiration med plakater: Her er 10 abstrakte plakaterAbstrakte plakater og kunst billeder er meget yderst populære at erhverve sig. En abstrakt plakat kan passe ind i alle hjem. Her på siden finder du 10 gode bud på din næste abstrakt plakat. Skrevet d. 09. Juli 2021 af Kasper Benjamin INDHOLD Hvad er en abstrakt plakat? [...]

Sådan indretter du dit hjemmekontor med flotte billeder

Her er 10 flotte billeder til hjemmekontorMåden at arbejde på har ændret sig – flere opstiller egen hjemmekontor. Men hvordan skaber man gode arbejdsrammer og et hyggeligt hjemmekontor? I denne artikel handler det om billeder til hjemmekontoret og hvad de kan bidrage med. Skrevet d. 05 Januar 2021 af Kasper Benjamin INDHOLD Hvordan indretter man [...]