SORT HVIDE PLAKATER

Gratis forsendelse 
Gratis levering på alle ordre med GLS.

Forøget sikkerhed med kortbetaling online
Sikker betaling med Dankor, Visa og Mastercard.

Høj kundetilfredshed
Jeg bestræber mig på, altid at svare indenfor 24 timer.

Landedækkende levering
2-4 hverdages leveringstid.

Sort hvide plakater

Hos KASPERBENJAMIN finder du et stort udvalg af sort hvide plakater og billeder til boligen. Hvis din lejlighed ikke har mange farver i sin indretning, vil en sort hvid plakat være en god løsning. Et sort hvid billede er et motiv hvor der ingen eller få farver er i designet. Især har trenden i 2016-2017 været at have en række sort hvid billeder til hjemmet for at undgå for mange farver.

Leder du efter sort hvide plakater til hjemmet finder du det på denne side. Her finder du sort hvid plakater i 30×40 cm, 50×70 cm og store sort hvid plakater i 70×100 cm som er den største plakatstørrelse du kan finde store plakater i. Søger du kun efter bestemte plakatstørrelse kan du bruge filter muligheden i menuen og finde netop den plakatstørrelse du er interesseret i.

Stort udvalg af sort hvid plakater

At skabe sin egen billedvæg er blevet utrolig populært, især i sin stue. Det handler om at finde de plakater og billeder som passer til ens bolig. I mange tilfælde vælger folk at have sort hvid plakater hængende i forskellige størrelser. Det betyder at ens billedvæg bliver meget personlig og afhænger i høj grad af boligens stil og udseende.

Det kan være pænt at have sort hvid plakater i forskellige størrelse hængende ved siden af hinanden. Måske du leder efter en stor plakat i 70×100, som skal være den centrale del af din billedvæg, og to små plakater ved siden af i 30×40 cm eller måske 50×70 cm. Alle sort hvid plakater finder du online hos www.kasperbenjamin.com.

Du kan skabe en sort hvid billedvæg med sort hvid plakater fra KASPERBENJAMIN. Her finder du plakater fra naturen og plakater med tekst. Du kan også finde plakater i sort hvid som har geometriske figurer i sit design. Hvis du allerede har en ide om hvordan din billedvæg skal spille sammen men blot leder efter passende billeder i sort hvid kan du finde det her.

Sort hvid plakater til enhver lejlighed

Den mest almindelig plakatstørrelse på markedet er 50×70 cm. Det er den også når vi snakker sort hvid plakater. En sort hvid plakat i 50×70 cm er en passende størrelse til enhver lejlighed. Det er springet fra små plakater til store plakater og kommer til en attraktiv pris inklusiv forsendelse.

Mange af de sort hvid prints som bliver designet hos KASPERBENJAMIN kommer i plakatstørrelsen 50×70 cm. Det store udvalget af 50×70 cm plakater finder du online på shoppen. Et billede i sort hvid, i størrelsen, 50×70 cm, kan på mange måder være en glimrende løsning over stuen eller hængende i soveværeslet. Der er mange som ikke ønsker farver i soveværelset og helst vil være foruden farver. Her kommer en sort hvid plakat ind i billedet som løsning til manglende vægdekoration.

Et af de mest centrale steder at hænge plakater er over stuen. Ser man på diverse blog sider og indretnings magasiner, ser man ofte at plakater bliver hængt over sofaen i stuen. Det er her man bruger det meste af sin fritid og derfor kan et par matchende sort hvid plakater være en flot løsning til en tom væg.

Hos KASPERBENJAMIN har jeg samlet en række matchende plakater i sort hvid som går godt til stuen. Du kan finde alle plakater som passer til stuen her. Det kan også være du leder efter sort hvide billeder som matcher hinanden og som kan hænge i stuen eller i soveværeslet. Den løsning du leder efter er sættilbud som er billige plakater som styrker hinandens udseende.

Find de nyeste sort hvide plakater online

Hos KASPERBENJAMIN finder du et stort udvalg af sort hvide plakater til hjemmet. Leder du efter sort hvid billeder til din bolig, så find det motiv som passer ind og dernæst vælg den plakatstørrelse du leder efter. Du kan finde store plakater i 70×100 cm som kommer i et sort hvid print. Du kan også finde små sort hvid posters i 30×40 cm.

Uanset hvilken type plakatstørrelse og type af billede i sort hvid, vil du kunne finde et spændende udvalg af plakater på www.kasperbenjamin.com. Alle plakater i sort hvid bliver trykt på 230 gram enchanted matt papir hos et professionelt dansk trykkeri. Alt emballage som bruges skåner naturen. Emballagen er minimum og er genbrugspap. Du kan se mere her. Din ordre bliver leveret indenfor 2-4 hverdage. Skulle du gå hen og fortryde dit køb af sort hvide plakater har du op til 14 dages fuldreturret.

POPULÆRT LIGE NU