GRATIS FRAGT & 2-3 DAGES LEVERING
☑ Gratis indramning ved køb af plakat + ramme

Aluminiumsrammer

Find aluminiumsrammer med rigtig glasbeskyttelse online. Alle alu rammer tilbydes i 30×40, 50×70, 70×100 og 100×140 cm. Vælg imellem hvidmalet og sortmalet alu ramme.

 • Sort aluminium ramme
  TILBUD 6%TILBUD 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere
 • Messing Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Hvid Aluminium Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere

POPULÆRE PRODUKTER

 • Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Sort aluminium ramme
  TILBUD 6%TILBUD 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • GRAPTOVERIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • CALATHEA ORBIFOLIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • LIBERTATEM

  249 kr.479 kr. Se mere

ALTID GRATIS FRAGT
Ved valg af nærmeste pakkeshop

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Aluminiumsrammer

Når man har købt sine fine plakater, kræver det også en flot billedramme som billedophæng. Der findes rigtig mange rammer til ophæng af billeder, men det er de færreste som tilbydes i god kvalitet. På markedet tilbydes der to populære modeller: Aluminiumsrammer og egetræsrammer. Alu rammer er kendetegnet ved et solidt og hårdfør håndværk som har en solid vægt til sig. Aluminium, som materiale, er holdbart og vejer mindre end fx metal. Det er oplagt at vælge en aluramme til valg af billedramme på væggen. Den helt klassiske løsning er at gå efter den sorte aluminiumsramme som holder rammen neutral men fremhæver plakatens motiv. Der tilbydes rigtig mange variationer af aluminiumsrammer, men det er de færreste som tilbydes med naturlig glasbeskyttelse. Her på siden kan du finde sortmalet og hvidmalede aluminiumsrammer i 30×40, 50×70 samt 70×100 cm. Det giver mulighed for at lave en hel billedvæg med plakater der skal indrammes i aluminiumsrammer.

Kvalitets aluminiumsrammer med glasbeskyttelse

Der er mange som foretrækker en sort aluminium ramme, for at holde rammen neutral i forhold til motivet. Har man købt en plakat som har stærke farver, ønsker man ikke rammen stjæler for meget blikfang. Omvendt kan et sort hvid billede styrkes af den sorte alu ramme kant som en helhed. Alu billedrammerne som findes her på siden, er sat sammen med en tynd, men holdbar, ramme kant som giver et fast tæthed til motivet. Det betyder at papiret indeni ikke krøller eller der kommer støv indenunder. Trykket fra bagsiden og metal klemmerne gør motivet undgår støv og mærker. Bagpå rammen er en tynd træspånplade som blot fungerer som ekstra støtte og presser papiret helt tæt på glasbeskyttelsen, så detaljer og farver står skarpere. Den klassiske aluminiumsramme tilbydes i sort og hvid efter tre størrelser. Du kan købe dine plakater her fra KASPERBENJAMIN og få dem direkte indrammet ved modtagelse uden ekstra omkostning.

Rammer i aluminium til plakater

Aluminiumsrammer er en populær og moderne måde at præsentere dine plakater på. De giver et stilrent og minimalistisk udtryk, og er samtidig både holdbare og lette at hænge op. Hos KasperBenjamin finder du et stort udvalg af aluminiumsrammer, i forskellige størrelser og farver.

Vores aluminiumsrammer er af høj kvalitet, samtidig med at vi tilbyder dem til en fornuftig pris. De er alle udført i et holdbart materiale, der sikrer en lang levetid. Du kan vælge mellem både hvide og sorte rammer, så du kan finde den, der passer bedst til dit motiv.

Vores sortiment af aluminiumsrammer omfatter også forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse, der passer bedst til din plakat. Vi har også billige aluminiumsrammer, der stadig opretholder den høje kvalitet, du kan forvente fra KasperBenjamin.

En af fordelene ved vores aluminiumsrammer er, at de er lette at montere. De er udstyret med en smart fjederbelastet åbning, som gør det nemt at sætte din plakat i rammen og tage den ud igen. Dette gør det også nemt at skifte plakater ud efter behov.

Vores aluminiumsrammer passer perfekt til alle vores plakater, så du kan skabe en stilfuld og sammenhængende indretning. Vi tilbyder også plakater i sæt, der matcher hinanden, så du kan nemt finde den perfekte kombination. Uanset om du er på udkig efter plakater i sort/hvid eller farverige plakater, har vi noget for enhver smag.

Vores aluminiumsrammer er desuden lette at rengøre og vedligeholde, og de passer godt ind i enhver indretning, hvad enten du har en minimalistisk eller mere farverig stil. Så uanset om du vil have et moderne og minimalistisk look eller et mere traditionelt look, er vores aluminiumsrammer en god løsning.

Bestil dine aluminiumsrammer hos KasperBenjamin i dag, og få dem leveret på 2-3 hverdage. Vi tilbyder også gratis fragt på alle ordrer over et vist beløb. Vælg dine favoritrammer og skab den perfekte ramme for dine plakater. Med vores aluminiumsrammer får du en stilfuld og praktisk måde at præsentere dine plakater på, der vil imponere alle dine gæster.

Find sorte- og hvide aluminiumsrammer online

Hos KASPERBENJAMIN finder du to typer af aluminiumsrammer. Du finder sorte- og hvide aluminium rammer i tre rammestørrelser: 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm. Vores rammer tilbydes med tynd aluminium kant og rigtig glasbeskyttelse. Det gør rammerne forbliver intakt og ikke kan bøjes, som kan ødelægge motivet indeni. Aluminiumsrammerne bliver pakket og beskyttet med boblefolie under forsendelse. Det koster ikke mere i fragt at købe flere rammer i samme omgang. Alle aluminium rammer bliver afsendt gratis ved valg af forsendelse uden omdeling. Køb dine kvalitets aluminiumsrammer i sort og hvid med rigtig glas online.

Rammer til plakater i forskellige størrelser

Kvalitet billedrammer fra Italien

Alle billedrammer er importeret fra Italien. Rammerne er i høj kvalitet og kommer med rigtig glas sikkerhedsbeskyttelse. Dette gælder rammer op til 70×100 cm. 100×100 og 100×140 rammer kommer med akryl glasbeskyttelse. Rammer bliver designet i robust konstruktion som giver rammerne længere levetid. Alle rammer er håndlavet og noget af det bedste kvalitet man finder på markedet.

Alle egetræ rammer er FSC certificeret. Det betyder at rammerne kommer fra områder som ikke er truet. I samme dur bliver der i området plantet flere træer end der bliver fældet. Det er KASPERBENJAMIN’s filosofi støtte naturen og tænke bæredygtighed i alle situationer.

Sortimentet af rammer består af massiv egetræ rammer samt klassisk aluminium rammer. Størrelser tilbydes i 30×40, 50×50, 50×70, 70×100, 100×100 og 100×140 cm. Ved størrelsen 100×100 og 100×140 anvendes plexiglas.

RELATERENDE PRODUKTER

 • GRAPTOVERIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • CALATHEA ORBIFOLIA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • LIBERTATEM

  249 kr.479 kr. Se mere
 • MONSTERA

  249 kr.479 kr. Se mere
 • SERENITY

  249 kr.479 kr. Se mere
 • SKY HIGH

  249 kr.479 kr. Se mere

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM RAMMER

Her er de bedste plakatrammer til prisen

De bedste plakatrammer til prisenDer er stor forskel på hvilke rammer man køber til sine plakater. Nogle foretrækker de billigste plakatrammer, hvor andre går efter de lidt dyrere af bedre konstruktion. Der er forskel og det skal jeg nok fortælle dig om. Opdateret d. 12/05-22. Artikel skrevet 08. Marts 2019 af Kasper Benjamin, indehaver og [...]

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelse

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelseMange ved ikke hvilken plakatstørrelse de skal vælge inden de køber plakater og ramme. I dette indlæg får du svar på hvilke plakatstørrelser der tilbydes og hvilke der passer hvorind i boligen. Opdateret 12. Maj 2022. Oprindelig artikel fra 22 Februar 2017 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Hvilke plakatstørrelser [...]

7 steder hvor du finder billige billedrammer

7 steder hvor du finder billige billedrammerDet kan være en dyr fornøjelse at købe billedrammer til sit billede eller sin plakat. En billedramme kan koste lige så meget som selve motivet, hvis man ikke er opmærksom på hvor der findes billige billedrammer. Den her guide viser dig 7 (8) steder du kan shoppe billedrammer til [...]