Aluminiumsrammer

Find aluminiumsrammer med rigtig glasbeskyttelse online. Alle alu rammer tilbydes i 30×40, 50×70 og 70×100 cm og kommer i hvidmalet og sortmalet alu ramme.

POPULÆRE PRODUKTER

ALTID GRATIS FRAGT
Ved valg af nærmeste pakkeshop

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Aluminiumsrammer

Når man har købt sine fine plakater, kræver det også en flot billedramme som billedophæng. Der findes rigtig mange rammer til ophæng af billeder, men det er de færreste som tilbydes i god kvalitet. På markedet tilbydes der to populære modeller: Aluminiumsrammer og egetræsrammer. Alu rammer er kendetegnet ved et solidt og hårdfør håndværk som har en solid vægt til sig. Aluminium, som materiale, er holdbart og vejer mindre end fx metal. Det er oplagt at vælge en aluramme til valg af billedramme på væggen. Den helt klassiske løsning er at gå efter den sorte aluminiumsramme som holder rammen neutral men fremhæver plakatens motiv. Der tilbydes rigtig mange variationer af aluminiumsrammer, men det er de færreste som tilbydes med naturlig glasbeskyttelse. Her på siden kan du finde sortmalet og hvidmalede aluminiumsrammer i 30×40, 50×70 samt 70×100 cm. Det giver mulighed for at lave en hel billedvæg med plakater der skal indrammes i aluminiumsrammer.

Kvalitets aluminiumsrammer med glasbeskyttelse

Der er mange som foretrækker en sort aluminium ramme, for at holde rammen neutral i forhold til motivet. Har man købt en plakat som har stærke farver, ønsker man ikke rammen stjæler for meget blikfang. Omvendt kan et sort hvid billede styrkes af den sorte alu ramme kant som en helhed. Alu billedrammerne som findes her på siden, er sat sammen med en tynd, men holdbar, ramme kant som giver et fast tæthed til motivet. Det betyder at papiret indeni ikke krøller eller der kommer støv indenunder. Trykket fra bagsiden og metal klemmerne gør motivet undgår støv og mærker. Bagpå rammen er en tynd træspånplade som blot fungerer som ekstra støtte og presser papiret helt tæt på glasbeskyttelsen, så detaljer og farver står skarpere. Den klassiske aluminiumsramme tilbydes i sort og hvid efter tre størrelser. Du kan købe dine plakater her fra KASPERBENJAMIN og få dem direkte indrammet ved modtagelse uden ekstra omkostning.

Find sorte- og hvide aluminiumsrammer online

Hos KASPERBENJAMIN finder du to typer af aluminiumsrammer. Du finder sorte- og hvide aluminium rammer i tre rammestørrelser: 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm. Vores rammer tilbydes med tynd aluminium kant og rigtig glasbeskyttelse. Det gør rammerne forbliver intakt og ikke kan bøjes, som kan ødelægge motivet indeni. Aluminiumsrammerne bliver pakket og beskyttet med boblefolie under forsendelse. Det koster ikke mere i fragt at købe flere rammer i samme omgang. Alle aluminium rammer bliver afsendt gratis ved valg af forsendelse uden omdeling. Køb dine kvalitets aluminiumsrammer i sort og hvid med rigtig glas online.

RELATERENDE PRODUKTER