Inspiration

SHOPKEEPER’S STYLE BLOG

Her på siden finder du inspiration til din boligindretning. Alle blogindlæg bliver skrevet af indehaver Kasper Benjamin. Alle de nyeste indlæg bliver vist først.

Find inspiration til din boligindretning

Hos KASPERBENJAMIN kan du altid finde inspiration til din bolig. Her på bloggen samler jeg nogle af de mest spurgte spørgsmål omhandlende indretning. Emner som plakater, samt tips og tricks til at få mere ud af sin indretning. Mange af emnerne omhandler indretning og hvordan du får mere ud af dine plakater. Hele ideen med bloggen er at sætte fokus på indretning, og hvordan du får ideer til din egen boligindretning. Alle blogindlæg er skrevet af Kasper Benjamin, som er indehaver af KASPERBENJAMIN.com.

Få ideer til din egen indretning

Har du tænkt over hvordan du kommer igang med din egen billedvæg, så kan du få ideer og læse mere her. Det kan også være du er på udkig efter billige billedrammer, dem har jeg skrevet om her. Hvis du derimod gerne vil læse lidt mere om mig og hvem KASPERBENJAMIN, så kan du læse det her.

Alle blogindlæg er skrevet for at hjælpe folk med deres indretninger. Hvert blogindlæg handler om at hjælpe dig med at få dansk design og de nyeste boligtrend ind i hjemmet. Det er min mission at skrive om relevante indretningsemner som du kan bruge i din indretning.

Online inspirationsblog for dansk indretning

KASPERBENJAMIN ønsker at blive et samlingspunkt for dansk boligindretning. Bloggen her skal være en online inspirationsblog, hvor du kan samle ideer til din indretning. Om du leder efter dansk design, nordisk interiør eller dansk kunst, så er du landet det rigtige sted. Jeg forsøger at holde dig opdateret med nye blogindlæg hver uge.

På siden vælger du selv hvilken blogindlæg du gerne vil læse. De nyeste blogindlæg skrevet, er de første som bliver vist. Finder du et af indlæggene relevant, kan du nemt og hurtigt dele det med dine venner på Facebook. Hvis du har et ønske til et emne der kunne være interessant, er du velkommen til at kontakte mig, så jeg kan skrive om det.