NYESTE PLAKATER

Gratis forsendelse 
Gratis fragt på ordrer over 499,-

Øget sikkerhed med kortbetaling online
Sikker betaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Høj kundetilfredshed
Jeg bestræber mig på, altid at svare indenfor 24 timer.

Landsdækkende levering
2-4 hverdages leveringstid.

Nyeste plakater

Du finder de nyeste plakater og nyheder på shoppen. Alle plakater er designet indenfor 14 dage, og er tilpasset til de nyeste trend og boligtiltag. Der er variation i hvert design, så du kan finde netop det du leder efter.

Den moderne trend forsøger jeg at tilpasse med mine plakater. Derfor vil du på denne side se alle de nyeste plakater. Det er din mulighed for at være først på trenden og have den nyeste plakat først. Det er om at holde øje med de forskellige designs, for der kommer hele tiden nye plakater på shoppen. Du kan være sikker på at jeg altid har bestræber mig på at designe 2 nye plakater hver måned.

Stort udvalg af nye plakater

Du vil altid kunne finde et moderne og spændende udvalg af plakater som du ikke kan se andre steder. Det du finder i diverse boligmagasiner som Bobedre, Boligmagasinet og Bolius det finder du også i mine designs. Det passer til den moderne boligindretning og til den sæson vi er i. Derfor er det altid spændende at gå ind på KASPERBENJAMIN når du starter din søgning efter de nyeste plakater, eller udskiftning af eksisterende plakater. Det skal være her du starter med at kigge efter inspiration når du finder et Instagram billede eller læser en spændende indretnings artikel om boligen.

Find nye plakater til enhver bolig

Hos KASPERBENJAMIN forsøger jeg altid at designe moderne og trendy plakater som er oppe i tiden. Der bliver eksperimentet og skabt nye motiver og udtryk der kan favne din boligindretning. Du kan altid gå på shoppen og finde inspiration til din boligindretning.

De nyeste plakater finder du kun her. Der er altid et hav af varierende plakater og udtryk som aldrig er det samme. Du kan ikke være sikker på stilen, men du kan være garanteret at plakaterne kommer i sin fineste form, og de bliver leveret, frisk trykket, i samarbejde med mit eksterne professionelle trykkeri. De bliver afsendt med kærlighed, energi og livsglæde til din boligindretning. Det er blot op til dig at få plakater op af hænge.

Find de nyeste plakater online

Find alle de nyeste plakater hos KASPERBENJAMIN og ha’ altid en ide for hvad der rykker. Vær på forkant og shop nye plakater som ikke engang dine venner eller veninder har endnu. Hold løbende øje med nye plakater som bliver præsenteret på shoppen, og så kan dine venner og veninder tabe kæben næste gang de ser din indretning.

Du finder alle de nyeste designs og nyheder på denne side. Alle plakater bliver designet på 230 gram enchanted matt papir hos et professionelt dansk trykkeri. Din bestilling bliver leveret indenfor 2-4 hverdage.

POPULÆRT LIGE NU