Rammer til plakater

Her på siden finder du alle billedrammer til plakater. Indret dine plakater med billedrammer. Vælg imellem et stort udvalg af trærammer og aluminium rammer. Du kan købe dine rammer online og få dine plakater leveret i samme ordre. Alle billedrammer er med glasbeskyttelse og nem bagstykke med plads til ophæng.

POPULÆRE PLAKATER

GRATIS FRAGT over 499,- 
Gratis levering med PostNord uden omdeling.

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Billedrammer til plakater

Leder du efter et sted hvor du kan købe rammer online? Hos KASPERBENJAMIN tilbyder jeg rammer i 30×40, 50×70 samt 70×100 cm. Rammerne er importeret fra Italien og er kvalitets testet til at kunne klare store plakater og tunge ophæng. Alle billedrammer du finder her på siden tilbydes i massiv egetræ eller aluminium. Alle egetræ rammer er FSC certificeret. Det betyder at KASPERBENJAMIN kun forhandler rammer, hvor der bliver plantet flere træer end der bliver fældet. Shop dine bæredygtige billedramme i træ her på siden.

Hvis du gerne vil vise dine ynglings plakater frem i ramme, kan du gøre det her. Det udvalg jeg tilbyder online, dækker de mest anvendelige og brugte typer af materialer. Du kan finde den plakatstørrelse som du skal bruge her. Det er også muligt at købe alle plakater i billedramme ved levering. Ønsker du at dit plakat design kommer i ramme, kan du skrive det under bemærkninger. Find de rammer som passer til din indretning. Vælg mellem sortmalet massiv egetræ, hvidmalet massivt egetræ samt sort aluminium og hvid aluminium ramme på shoppen.

Stort udvalg af rammer

Det kan være en udfordring at finde en webshop der tilbyder flotte billedrammer til en skarp pris. Hos KASPERBENJAMIN hjælper jeg dig, med kun, at have de mest efterspurgte plakatrammer. Det kan være en dyr omgang både at købe plakater samt rammer. Her på siden finder du tidsløse og moderne rammer som passer ind i de fleste danske hjem. Rammerne kommer fra italiensk design og bliver håndteret og leveret fra Roskilde. Når først du har købt din ønskede ramme, kan du nemt og hurtigt udskifte dine gamle plakater ud med nye moderne.

Alle billedrammer er tilgængelig og klar til forsendelse med PostNord. Billedrammerne tilbydes til en attraktiv pris. Derfor kan det være en fordel at handle billedrammer hos KASPERBENJAMIN. Den endelige pris er den der står i kurven. Alle billederammer bliver leveret med PostNord. Med rammer kan du hurtigt få skabt det hjem du ønsker med masser af personlighed. Jeg tilbyder rammer i alle de efterspurgte størrelser: 30×40, 50×70, 70×100 cm. Der bliver snart åbnet op for 100×140 cm rammer, som nogle af de eneste i Danmark.

Vælg egetræ og aluminium billederammer

Opfrisk din bolig med smarte og billige plakatrammer. Her på siden tager jeg ikke mere for rammerne end højst nødvendigt. Det er derfor muligt at købe billige billedrammer, så du kan skifte dine gamle plakat designs ud med nye. Det er en billig måde at forny sin indretning på. Når først billederammen er købt, kan du se efter nye plakater til spisestuen, soveværelset eller måske køkkenet.

En stor plakat i billedramme kan være pænt at have hængende. Den kan samtidig give inspiration til at designe sin egen collage af rammer og plakater. Hvis du har købt flere rammer i samme stil, kan du vælge hvilke designs som passer til rummet. Det kan hurtigt være med til at give en personlig indretning. Af plakatramme kan du vælge imellem 5 typer her på siden. Hvis du ikke er sikker på hvilken plakatramme du skal vælge, kan du finde svaret her.

Køb dine rammer og billedrammer til plakater og billeder hos KASPERBENJAMIN. Jeg sørger personligt for at dine rammer bliver leveret indenfor 2-4 hverdage. Rammen bliver pakket tæt med beskyttelse, så den ikke bliver ødelagt undervejs. Få dine billederammer leveret direkte til døren for kun 39kr. Lad dig ikke snyde at der kun tilbydes 5 typer af billedrammer. Udvalget er det som passer til den moderne boligindretning og i et prisleje der er fornuftigt.

Find de nyeste rammer online

Du kan både købe rammer og plakater og få det hele leveret i en ordre. Det er din mulighed for at stå med et færdigt resultat. Det betyder du kun skal finde en plads på væggen. Ønsker du at designet bliver leveret i rammen, skal det skrives i kommentarfeltet på checkout siden. Mange andre webshops tilbyder ikke billedrammer og kan ikke levere ramme + plakat i samme ordre. Hvis du ender med at købe din ramme her, garantier jeg høj kvalitet og altid 14 dages fuldreturret.

NYESTE PLAKATER

RELATERENDE INSPIRATION

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelse

Den ultimative guide til valg af plakatstørrelseMange ved ikke hvilken plakatstørrelse de skal vælge inden de køber plakater og ramme. I dette indlæg får du svar på hvilke plakatstørrelser der tilbydes og hvilke der passer hvorind i boligen. Opdateret 03. August 2018. Oprindelig artikel fra 22 Februar 2017 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Hvilke plakatstørrelser findes [...]

7 steder hvor du finder billige billedrammer

7 steder hvor du finder billige billedrammerDet kan være en dyr fornøjelse at købe billedrammer til sit billede eller sin plakat. En billedramme kan koste lige så meget som selve motivet, hvis man ikke er opmærksom på hvor der findes billige billedrammer. Den her guide viser dig 7 (8) steder du kan shoppe billedrammer til [...]

Hvad blev der af Strömby rammer fra IKEA?

Hvad blev der af IKEA ramme Strömby serien?Udgivelse d. 24 april 2018. Skrevet af Kasper Benjamin. Det har altid været en kæmpe lettelse at gå i IKEA når man havde skrevet billedrammer på indkøbslisten. Man vidste at IKEA ramme Strömby var en mulighed, hvis man havde billeder eller plakater i 30x40 eller 50x70 cm. Desværre er [...]