BILLEDRAMMER TIL PLAKATER

Her på siden finder du alle billedrammer til plakater. Indret dine plakater med billedrammer. Vælg imellem et stort udvalg af trærammer og aluminium rammer. Du kan købe dine rammer online og få dine plakater leveret i samme ordre. Alle billedrammer er med glasbeskyttelse og nem bagstykke med plads til ophæng. Køb dine rammer og skab din personlige billedvæg. ALLE RAMMER BLIVER LEVERET MED POSTNORD.

Mulighed for gratis forsendelse
ALLE RAMMER LEVERES MED POSTNORD

Betal sikkert online med kreditkort.
Sikker betaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Høj kundetilfredshed
Trustpilot score på Facebook – 4.9/5.

Landsdækkende hurtig levering.
Få leveret dine rammer indenfor 2-4 hverdage.

Billedrammer til plakater

Leder du efter et sted hvor du kan købe rammer online? Hos KASPERBENJAMIN tilbyder jeg rammer i 30×40, 50×70 samt 70×100 cm. Rammerne er importeret fra Italien og er kvalitets testet til at kunne klare store plakater og tunge ophæng. Alle billedrammer du finder her på siden tilbydes i massiv egetræ eller aluminium. Alle egetræ rammer er FSC certificeret. Det betyder at KASPERBENJAMIN kun forhandler rammer, hvor der bliver plantet flere træer end der bliver fældet.

Hvis du gerne vil vise dine ynglings plakater frem i ramme, kan du gøre det her. Det udvalg jeg tilbyder online, dækker de mest anvendelige og brugte typer af materialer. Du kan finde den plakatstørrelse som du skal bruge her. Det er også muligt at købe alle plakater i billedramme ved levering. Ønsker du at dit plakat design kommer i ramme, kan du skrive det under bemærkninger. Find de rammer som passer til din indretning. Vælg mellem sortmalet massiv egetræ, hvidmalet massivt egetræ samt sort aluminium og hvid aluminium ramme på shoppen.

Stort udvalg af billedrammer

Det kan være en udfordring at finde en webshop der tilbyder flotte billedrammer til en skarp pris. Hos KASPERBENJAMIN hjælper jeg dig, med kun, at have de mest efterspurgte plakatrammer. Det kan være en dyr omgang både at købe plakater samt rammer. Her på siden finder du tidsløse og moderne rammer som passer ind i de fleste danske hjem. Rammerne kommer fra italiensk design og bliver håndteret og leveret fra Roskilde. Når først du har købt din ønskede ramme, kan du nemt og hurtigt udskifte dine gamle plakater ud med nye moderne.

Alle billedrammer er på lager og tilgængelig for forsendelse. Du betaler ikke mere for rammerne end plakaterne. Derfor kan det være en fordel at handle billedrammer hos KASPERBENJAMIN. Den endelige pris er den der står i kurven. BEMÆRK: Alle billederammer bliver leveret med PostNord. Med rammer kan du hurtigt få skabt det hjem du ønsker med masser af personlighed. Jeg tilbyder rammer i alle de efterspurgte størrelser: 30×40, 50×70, 70×100 cm. Der bliver snart åbnet op for 100×140 cm rammer, som nogle af de eneste i Danmark.

Vælg egetræ og aluminium billederammer

Opfrisk din bolig med smarte og billige plakatrammer. Her på siden tager jeg ikke mere for rammerne end højst nødvendigt. Det er derfor muligt at købe billige billedrammer, så du kan skifte dine gamle plakat designs ud med nye. Det er en billig måde at forny sin indretning på. Når først billederammen er købt, kan du se efter nye plakater til spisestuen, soveværelset eller måske køkkenet.

En stor plakat i billedramme kan være pænt at have hængende. Den kan samtidig give inspiration til at designe sin egen collage af rammer og plakater. Hvis du har købt flere rammer i samme stil, kan du vælge hvilke designs som passer til rummet. Det kan hurtigt være med til at give en personlig indretning. Af plakatramme kan du vælge imellem 5 typer her på siden.

Køb dine rammer og billedrammer til plakater og billeder hos KASPERBENJAMIN. Jeg sørger personligt for at dine rammer bliver leveret indenfor 2-4 hverdage. Rammen bliver pakket tæt med beskyttelse, så den ikke bliver ødelagt undervejs. Få dine billederammer leveret direkte til døren for kun 30kr. Lad dig ikke snyde at der kun tilbydes 5 typer af billedrammer. Udvalget er det som passer til den moderne boligindretning og i et prisleje der er fornuftigt.

Find flotte billederammer online

Du kan både købe rammer og plakater og få det hele leveret i en ordre. Det er din mulighed for at stå med et færdigt resultat. Det betyder du kun skal finde en plads på væggen. Ønsker du at designet bliver leveret i rammen, skal det skrives i kommentarfeltet på checkout siden. Mange andre webshops tilbyder ikke billedrammer og kan ikke levere ramme + plakat i samme ordre. Hvis du ender med at købe din ramme her, garantier jeg høj kvalitet og altid 14 dages fuldreturret.

POPULÆRT LIGE NU