FRI FRAGT OG 2-3 DAGES LEVERING

Din indkøbskurv

✔ Gratis indramning ved køb af plakat+ramme
➡ Dansk design og håndværk siden 2016
⭐ Kunderne giver 4,7/5 på Trustpilot

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Carla Sofie // ⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldt KASPERBENJAMIN (5 stjerner) fra Facebook

KASPERBENJAMIN anmeldelse 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Kasper Benjamin. Det er plakater af forrygende kvalitet og en service, der er helt i top med kort leveringstid og høj svarrate 🙂

Christinna // ⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldt KASPERBENJAMIN (5 stjerner) fra Facebook

KASPERBENJAMIN anmeldelse 5 stjerner

Hvis jeg kunne, ville jeg give KasperBenjamin 10 stjerner!

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet så utroligt venlig og helt igennem fantastisk kundeservice.

Jeg skrev til Kasper og spurgte, om det kunne lade sig gøre, at få trykt nogle af hans designs i en anden størrelse, end dem han tilbyder på hjemmesiden. Det var ikke noget problem  få dage senere kunne jeg bestille de to plakater.

Alex // ⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldt KASPERBENJAMIN (5 stjerner) fra Facebook

KASPERBENJAMIN anmeldelse 5 stjerner

Er virkelig glad for mine to plakater fra KASPERBENJAMIN – super lækker kvalitet og de passer perfekt ind i min lille lejlighed. Hvad der er endnu mere tilfredsstillende er den super gode service!

Den personlige respons og interaktion jeg fik, da jeg delte billeder af plakaterne i min lejlighed gjorde lige oplevelsen det bedre – det skabte hurtigt et personligt forhold til KASPERBENJAMIN for mit vedkommende og viste at der er noget personlighed bag designet.

5/5 – meget tilfreds! 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget koster fragt?

Der tilbydes gratis forsendelse til danske kunder som vælger forsendelse uden omdeling. Det betyder din pakke bliver sendt til nærmeste GLS pakkeshop. Der tilbydes også hjemmelevering med GLS som koster 39kr.

Handler du fra Sverige, tilbydes der gratis forsendelse over 899,-. Hvis ikke beløbet er over 899,-, koster det 79,- for levering med DHL til hjemmelevering.

Hvor længe går der før jeg modtager min ordre?

Alle forsendelser bliver pakket og håndteret indenfor 48 timer. Indenfor få minutter hvor du har gennemført dit køb og lagt en ordre, får du en ordrebekræftelse på mail. Dette betyder at din ordre blev gennemført og den nu bliver håndteret af KASPERBENJAMIN. Indenfor 48 timer, modtager du en ny mail med din ordre er pakket og afsendt med GLS til dit valgte pakkedestination.

Der findes intet værre end at vente på sin ordre. Derfor gør jeg alt for at pakke ordren hurtigst muligt, så den forventede leverings på 1-3 hverdage kan imødekommes. I visse tilfælde kan pakken allerede være tilgængelig for afhentning eller afleveret på hjemadresse indenfor 2 hverdage.

Har du valgt GLS uden omdeling, modtager du en sms samt e-mail når din ordre kan afhentes. Medbring sms/e-mail samt ID ved den valgte pakkeshop, og modtag din ordre når det passer. Husk pakken højst ligger 10 hverdage, før den bliver returneret til os.

Hvad gør jeg hvis jeg fortryder mit køb?

Det kan være svært at danne sig et indtryk af om et produkt passer ind, uden at se det inden man har købt online. Derfor tilbyder KASPERBENJAMIN selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret som betyder du kan sende dit produkt tilbage og få refunderet dit beløb. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, betaler du selv for forsendelsen til KASPERBENJAMIN.

Du finder processen for fortrydelsesret under ‘refundering’ på hjemmesiden. Hvis du sender en e-mail indenfor 14 hverdage, og der går yderligere dage som går udover perioden, så er din fortrydelsesret stadigvæk gældende. I samme periode hvor din e-mail er afsendt, er din fortrydelsesret tilgængelig, hvis den er afsendt indenfor 14 hverdage efter modtagelse af din ordre.

Det er skam ikke besværligt at benytte sin fortrydelsesret. Du kan benytte dig af en oprettet returlabel du kan sætte på den originale emballage. Returneringen koster 49,- og kan modtages ved henvendelse på e-mail. Returbeløbet på 49,- bliver modregnet din ordre (minus fragten). Det vil sige, at hvis du har en ordre på 299,- og benytter KASPERBENJAMIN returlabel, fratrækker KASPERBENJAMIN 49,- fra de 299,-. Alle refunderet beløb bliver tilbagebetalt på betalingskortet indenfor 2-5 hverdage. Det er ikke muligt at få refunderet sit beløb på et andet betalingskort som ekstra sikkerhed for svindel.

Hvorfor kan jeg ikke finde nummeret til KASPERBENJAMIN?

Som indehaver af KASPERBENJAMIN, har jeg valgt at alt kommunikation foregår elektronisk igennem den primære kontaktform som er e-mail. Alle henvendelser på Facebook bliver også besvaret indenfor 12 timer. Hvis du har brug for svar på et spørgsmål inden dit køb, så henvend dig venligst på Facebook eller direkte på mail, via kontaktformularen på hjemmesiden.

Bemærk desto flere oplysninger du fortæller i e-mailen, desto hurtigere kan jeg hjælpe med svar på dine spørgsmål. Af praktiske årsager af telefon kontakt valgt fra, da virksomheden er styret af samme person som både står for markedsføring, kommunikation, design og vedligeholdelse. For at opvarte den manglende telefonkontakt, sidder jeg hverdag klar på Facebook og E-mail for at besvare dit spørgsmål.

Hvorfor har jeg aldrig hørt om KASPERBENJAMIN?

Mange nye virksomheder har ikke det største navn. Det betyder dog ikke at KASPERBENJAMIN ikke er kundeorienteret og leverer en god service hele vejen fra første kontakt til du står med din ordre. KASPERBENJAMIN har eksisteret siden sommeren 2016 og har en trustscore på 4,9/5 på Facebook og fremragende 4,5/5 score på Trustpilot.

KASPERBENJAMIN følger alle retningslinjer og krav til e-handel indenfor den danske lovgivning. Når du handler online, får du altid den bedste oplevelse. Du skal vide at der altid bliver taget hånd om dig som kunde professionelt og ønsker det bedste. Det er altid muligt at skrive og spørge ind til forskellige problemstillinger på e-mail. Jeg sidder klar bag tasterne for at besvare alle dine spørgsmål.

Har KASPERBENJAMIN ikke en butik?

KASPERBENJAMIN har ingen fysiske butikker på nuværende tidspunkt. Alle bestillinger skal foretages online på den officielle hjemmeside, www.kasperbenjamin.com. Når en ordre er lagt på hjemmesiden, bliver ordren pakket og håndteret via KASPERBENJAMIN’s fjernlager i Roskilde. Hvis du ønsker at spørge eller har spørgsmål til produkter, så foregår alt kommunikation igennem e-mail.

Kontaktoplysninger

KASPERBENJAMIN
Søhustoften 53, 5270 Odense N
CVR NR. 36370920
E-mail: Info@kasperbenjamin.com
Kundeservice alle dage på døgnet: Forvent svar indenfor 2 timer.