GRATIS FRAGT & 1-3 DAGES LEVERING
Bestil rammer og få leveret indrammet gratis

BILLEDVÆGGE

Køb billedvæg og plakater hos KASPERBENJAMIN. Alle billedvægge købes som set på billedet i de oplyste størrelser. Spar tid og indret din nye billedvæg – alle billedvægge sendes samlet gratis og indenfor 1-3 hverdage.

 • Guld løve billedvæg

  807 DKK Se mere
 • Brun abstrakt billedvæg

  1.635 DKK Se mere
 • Grøn botanisk plante billedvæg

  1.864 DKK Se mere
 • Stay strong and happy billedvæg

  1.755 DKK Se mere
 • Blomster plante billedvæg

  1.156 DKK Se mere
 • Natur tekst billedvæg

  1.755 DKK Se mere
 • Sort hvid billedvæg

  1.885 DKK Se mere
 • Natur skov bjerge billedvæg

  1.156 DKK Se mere
 • Grøn plante billedvæg

  807 DKK Se mere

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Smukke billedvægge til hjemmet

Køb en færdiglavet billedvæg i de rigtige størrelser. Find hele udvalget af billedvægge i den farve eller opstillinger som du elsker. Slip for selv at stå med projektet og køb hele billedvæggen som set. Alle plakater i billedvæggen sendes samlet i den oplyste størrelse gratis til en pakkeshop. Der medfølger ikke rammer med i billedvæggen – men kan købes ved siden af. Købes rammer og billedvæg på samme størrelser, sendes hele ordren indrammet til dig – klar til ophængning.

Stort udvalg af billedvægge

Her på siden finder du færdiglavet billedvægge som er klar til ophængning i hjemmet. Det kræver kun en ramme i den valgte størrelse. Du kan købe dine billedvægge her på siden hvis du har forelsket dig i flere motiver. Med så mange plakater, kan det være svært at få et overblik over hvad der passer sammen. Ofte handler det om at se hvilke plakater komplimenterer hinanden. Ved at købe en færdiglavet plakatvæg, har du det store overblik og de rigtige plakatmål, klar til ophængning.

Der er masser af inspiration og forskellige stile som er matches sammen. Foretrækker du den grønne billedvæg, kan det være med plante og blomster. Det kan også være den naturlige billedvæg med skove og bjerge som passer ind hos dig. Du kan finde inspiration og kigge efter den billedvæg som passer til dig og dit hjem. En god ide er at være opmærksom på billedvæggens størrelse, så det passer ind i dit hjem.

Her på siden opdaterer jeg løbende med nye billedvægge, efter sæson men også indretnings tendenser. Der bliver sat nye motiver og kombinationer sammen, så du kan gå på opdagelse blandt dine favoritter. En billedvæg kan også være en billedcollage, og der er altid den mulighed at udskifte billederne efter ønske. Det kan være at billedvæggen skal have nogle personlige familiebilleder eller rammerne skal være i egetræ eller sort aluminium.

Køb billedvægge online hos KASPERBENJAMIN

Her på siden finder du forskellige bud på smukke billedvægge. Plakaterne er designet i høj kvalitet og der er målt op så du kan være sikker på billedvæggen kan være i dit hjem. Alle billedvægge sælges samlet i de størrelser der er oplyst. Der medfølger ikke ramme til, men det kan købes ved siden af. Gøres dette, sendes både plakater og billedvæg indrammet ved ankomst, helt klar til at blive hængt op.

Vælg imellem natur, blomster, plante, motiverende, tekst billedvægge efter størrelse. Du finder små- og store billedvægge til gode priser. Det er dansk design og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Jeg sender alle billedvægge gratis og opdaterer løbende med nye opstillinger. Bliv inspireret med billedvægge og find den størrelse, ramme og motiv som du ønsker. Masser af billedvæg inspiration her på siden.

Billedvæg med plakater og posters i forskellige størrelser

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Alle plakater bliver trykt på 230 gram kvalitet papir. Papiret er semi gloss som giver en klar og detalje fremkaldende egenskab på forsiden. Farver bliver fremhævet af papiret dybde og bliver trykket på industriens bedste printere. Kvaliteten af papiret og tykkelse har til formål at imødekomme standarden for dansk kvalitet og design.

Alle plakater er designet af den danske designer, Kasper Benjamin. Hans motiver er nøje udvalgt med særlig fokus på natur, detaljer, positivitet og kvalitet. Den gennemgående stilart for motiverne er nordisk inspireret med fokus på kvalitet, farvefremhævelse og robusthed.

Når man køber plakater fra KASPERBENJAMIN støtter man en dansk produktion. Alt produktion foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed ved forsendelse af genbrugsmateriale i form af plakatrør. Husk at købe dine KASPERBENJAMIN officielt på hjemmesiden.

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM PLAKATER

De mest inspirerende plakatvægge fra Instagram 2020

Plakatvæg inspiration 2020: Her er de flotteste fra InstagramLeder du efter inspiration til at lave din plakatvæg? Jeg har samlet de mest inspirerende plakatvægge fra Instagram. Alle billeder er taget fra Instagram. Skrevet d. 13. Februar 2020 af Kasper Benjamin INDHOLD Hvad er en plakatvæg? Inspiration fra Instagram Sådan kommer du selv igang med en [...]

36 flotte billeder til stuen

Inspiration til stuen: 36 flotte billeder til stuenDet kan være svært at beslutte sig hvilke billeder man skal have i stuen. Her er 36 gode bud på flotte billeder til din stue. Opdateret d. 11 Februar 2020. Skrevet 05. oktober 2017 af Kasper Benjamin, indehaver og indretningsentusiast. INDHOLD Her finder du flotte plakater til stuen [...]

12 billeder med tekst og citater til stuen

12 billeder med citat tekst til stuenDet er nemt at forholde sig til en tekst. Enten synes man om det der står eller ikke. Med et billede kan der være sværere. I samspil med hinanden kan billeder med tekst være dekorative og inspirerende. Opdateret d. 11 februar 2020. Skrevet d. 26. Oktober 2018 af Kasper [...]