MID SEASON SALE – SPAR 25%
GRATIS FRAGT & 2-3 DAGES LEVERING

BILLEDVÆGGE

Køb billedvæg og plakater hos KASPERBENJAMIN. Alle billedvægge købes som set på billedet i de oplyste størrelser. Spar tid og indret din nye billedvæg – alle billedvægge sendes samlet gratis og indenfor 1-3 hverdage.

 • Abstrakt billedvæg i egetrærammer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  STRUCTURE – Billedvæg

  635 kr. Se mere
 • Billedvæg med løve og natur plakater på guldvæg i egetrærammer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  LØVE – Billedvæg

  635 kr. Se mere
 • Abstrakt figur billedvæg
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  ABSTRAKT FIGUR – Billedvæg

  897 kr. Se mere
 • Blå former billedvæg med brun baggrund
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  BLÅ FORMER – Billedvæg

  635 kr. Se mere
 • Natur skov bjerge billedvæg med egetrærammer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  ENVIRONMENT – Billedvæg

  897 kr. Se mere
 • Grøn plante billedvæg
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  PLANTE -Billedvæg

  635 kr. Se mere
 • Billedvæg med farver og former
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  SHAPE & COLOR – Billedvæg

  897 kr. Se mere
 • Billedvæg med streger og linjer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  LINES – Billedvæg

  635 kr. Se mere
 • Henri Matisse billedvæg
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  MATISSE – Billedvæg

  635 kr. Se mere
 • Nordisk natur billedvæg med natur plakater
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  NORDISK NATUR – Billedvæg

  972 kr. Se mere
 • Upside Down Nature billedvæg med natur plakater
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  UPSIDE DOWN NATURE – Billedvæg

  897 kr. Se mere
 • Travel billedvæg
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  TRAVEL – Billedvæg

  635 kr. Se mere
 • Brun abstrakt billedvæg med lyse rammer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  BEIGE ABSTRAKT – Billedvæg

  1.256 kr. Se mere
 • Motivende tekst og positiv citat billedvæg i aluminiumrammer på blå væg
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  MOTIVATION – Billedvæg

  1.331 kr. Se mere
 • Blomster billedvæg med planter i egetrærammer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  BLOMSTER PLANTE – Billedvæg

  897 kr. Se mere
 • Natur tekst billedvæg med egetrærammer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  CREATION – Billedvæg

  1.331 kr. Se mere
 • Sort hvid billedvæg med egetrærammer
  MID SEASON SALE 25%MID SEASON SALE 25%

  SORT HVID – Billedvæg

  1.429 kr. Se mere

HUSK AT KØBE RAMMERNE

 • Sort aluminium ramme
  MID SEASON SALE 4%MID SEASON SALE 4%

  Sort Aluminium Ramme

  299 kr.1.679 kr. Se mere
 • Massiv egetræ ramme
  MID SEASON SALE 4%MID SEASON SALE 4%

  Massiv Egetræ Ramme

  299 kr.1.679 kr. Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  299 kr.599 kr. Se mere
 • Mørk Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere
 • Hvidmalet Massiv Egetræ Ramme

  299 kr.599 kr. Se mere
 • Hvid Aluminium Ramme

  299 kr.599 kr. Se mere

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Smukke billedvægge til hjemmet

Køb en færdiglavet billedvæg i de rigtige størrelser. Find hele udvalget af billedvægge i den farve eller opstillinger som du elsker. Slip for selv at stå med projektet og køb hele billedvæggen som set. Alle plakater i billedvæggen sendes samlet i den oplyste størrelse gratis til en pakkeshop. Der medfølger ikke rammer med i billedvæggen – men kan købes ved siden af. Købes rammer og billedvæg på samme størrelser, sendes hele ordren indrammet til dig – klar til ophængning.

Stort udvalg af billedvægge

Her på siden finder du færdiglavet billedvægge som er klar til ophængning i hjemmet. Det kræver kun en ramme i den valgte størrelse. Du kan købe dine billedvægge her på siden hvis du har forelsket dig i flere motiver. Med så mange plakater, kan det være svært at få et overblik over hvad der passer sammen. Ofte handler det om at se hvilke plakater komplimenterer hinanden. Ved at købe en færdiglavet plakatvæg, har du det store overblik og de rigtige plakatmål, klar til ophængning.

Der er masser af inspiration og forskellige stile som er matches sammen. Foretrækker du den grønne billedvæg, kan det være med plante og blomster. Det kan også være den naturlige billedvæg med skove og bjerge som passer ind hos dig. Du kan finde inspiration og kigge efter den billedvæg som passer til dig og dit hjem. En god ide er at være opmærksom på billedvæggens størrelse, så det passer ind i dit hjem.

Her på siden opdaterer jeg løbende med nye billedvægge, efter sæson men også indretnings tendenser. Der bliver sat nye motiver og kombinationer sammen, så du kan gå på opdagelse blandt dine favoritter. En billedvæg kan også være en billedcollage, og der er altid den mulighed at udskifte billederne efter ønske. Det kan være at billedvæggen skal have nogle personlige familiebilleder eller rammerne skal være i egetræ eller sort aluminium.

Billedvæg inspiration til hjemmet

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige billedvægge til hjemmet. Du finder natur, sort hvid, abstrakte eller en kombination af dem alle. Om det skal være den lille med 3 plakater eller den store billedvæg som fylder hele stuevæggen, finder du inspiration her.

Kig med her på siden og find ud af hvilken en billedvæg der passer ind i din indretning. Skal det være en stor billedvæg til stuen eller måske en lille plakatvæg til soveværelset, så bliv inspireret. Det handler om at finde den opstilling man ønsker, de billeder der passer og indramme med de ønskede billedrammer. En billedvæg består af 1 eller flere billeder som er sat sammen i et helhedsindtryk i stuen, soveværelset, køkkenet eller kontoret. Kombiner billeder med rammer med den rigtige opstilling til indretningen. Du kan her på siden finde forskellige billedvæg opstillinger med farver og billeder der passer ind til forskellige rum. Hvis du er i tvivl om hvordan din billedvæg skal se ud, kan du altid søge inspiration her.

Hvordan laver man en flot billedvæg?

For at lave en flot billedvæg handler det om at have overblik over billedvæggens størrelse. Ønsker man at lave en lille billedvæg eller en stor billedvæg bestående af mange plakater.

Dertil kommer afstanden mellem plakaterne. Som hovedregel anbefaler jeg at man har mellem 5-15 cm mellem rammerne for at skabe en smule luft – det skaber ro og balance i ens rum. Har man valgt den rette billedvæg opstilling, kan man begynde at finde motiver der matcher hinanden.

Efter plakaterne er valgt til billedvæggen i de rigtige størrelser, skal man tænke over hvilke rammer man ønsker. Skal de være ens eller være forskellige i materiale og farver.

Køb billedvægge online hos KASPERBENJAMIN

Her på siden finder du forskellige bud på smukke billedvægge. Plakaterne er designet i høj kvalitet og der er målt op så du kan være sikker på billedvæggen kan være i dit hjem. Alle billedvægge sælges samlet i de størrelser der er oplyst. Der medfølger ikke ramme til, men det kan købes ved siden af. Gøres dette, sendes både plakater og billedvæg indrammet ved ankomst, helt klar til at blive hængt op.

Vælg imellem natur, blomster, plante, motiverende, tekst billedvægge efter størrelse. Du finder små- og store billedvægge til gode priser. Det er dansk design og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Jeg sender alle billedvægge gratis og opdaterer løbende med nye opstillinger. Bliv inspireret med billedvægge og find den størrelse, ramme og motiv som du ønsker. Masser af billedvæg inspiration her på siden.

Billedvæg med plakater og posters i forskellige størrelser

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Alle plakater bliver trykt på 230 gram kvalitet papir. Papiret er semi gloss som giver en klar og detalje fremkaldende egenskab på forsiden. Farver bliver fremhævet af papiret dybde og bliver trykket på industriens bedste printere. Kvaliteten af papiret og tykkelse har til formål at imødekomme standarden for dansk kvalitet og design.

Alle plakater er designet af den danske designer, Kasper Benjamin. Hans motiver er nøje udvalgt med særlig fokus på natur, detaljer, positivitet og kvalitet. Den gennemgående stilart for motiverne er nordisk inspireret med fokus på kvalitet, farvefremhævelse og robusthed.

Når man køber plakater fra KASPERBENJAMIN støtter man en dansk produktion. Alt produktion foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed ved forsendelse af genbrugsmateriale i form af plakatrør. Husk at købe dine KASPERBENJAMIN officielt på hjemmesiden.

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM PLAKATER

10 billige plakater til hjemmet

10 (flotte) billige plakater til hjemmetDet kan være en dyr fornøjelse af købe plakater og billeder. Prisen for en plakat spænder bredt fra alt mellem 49kr og op til 999kr. I dette indlæg har jeg fundet 10 billige billedvægge og sammensatte plakater som passer ind i hjemmet. Artikel skrevet d. 18-05-22 af Kasper Benjamin Sørensen. [...]

Her er 10 kunst plakater til stuen

Inspiration: Her er 10 kunst plakater til stuenKunst plakater er det blevet det nye sort indenfor boligindretning. Her er 10 smukke kunstplakater til din stue med abstrakte, moderne og stilren kunst. Skrevet d. 06. August 2021 af Kasper Benjamin. INDHOLD Hvad er en kunst plakat? Inspiration: 10 kunst plakater til stuen Kunst plakater i 50x70 [...]

Abstrakt kunst: Her er 10 abstrakte plakater

Boliginspiration med plakater: 10 abstrakte plakaterAbstrakte plakater og kunst billeder er meget yderst populære at erhverve sig. En abstrakt plakat kan passe ind i alle hjem. Her på siden finder du 10 gode bud på din næste abstrakt plakat. Skrevet d. 09. Juli 2021 af Kasper Benjamin INDHOLD Hvad er en abstrakt plakat? Hvor finder [...]