SUMMER SALE – SHOP NU
SPAR 25% PÅ ALLE PLAKATER

BILLEDVÆGGE

Køb billedvæg og plakater hos KASPERBENJAMIN. Alle billedvægge købes som set på billedet i de oplyste størrelser. Spar tid og indret din nye billedvæg – alle billedvægge sendes samlet gratis og indenfor 1-3 hverdage.

 • Motivende tekst og positiv citat billedvæg i aluminiumrammer på blå væg
  SPAR LIGE NUSPAR LIGE NU 25%

  Stay strong and happy billedvæg

  1.755 DKK 1.316 DKK Se mere
 • Billedvæg med løve og natur plakater på guldvæg i egetrærammer
  SPAR LIGE NUSPAR LIGE NU 25%

  Guld løve billedvæg

  807 DKK 605 DKK Se mere
 • Blomster billedvæg med planter i egetrærammer
  SPAR LIGE NUSPAR LIGE NU 25%

  Blomster plante billedvæg

  1.156 DKK 867 DKK Se mere
 • Natur tekst billedvæg med egetrærammer
  SPAR LIGE NUSPAR LIGE NU 25%

  Natur tekst billedvæg

  1.755 DKK 1.316 DKK Se mere
 • Sort hvid billedvæg med egetrærammer
  SPAR LIGE NUSPAR LIGE NU 25%

  Sort hvid billedvæg

  1.885 DKK 1.414 DKK Se mere
 • Natur skov bjerge billedvæg med egetrærammer
  SPAR LIGE NUSPAR LIGE NU 25%

  Natur skov bjerge billedvæg

  1.156 DKK 867 DKK Se mere
 • Grøn plante billedvæg med egetrærammer
  SPAR LIGE NUSPAR LIGE NU 25%

  Grøn plante billedvæg

  807 DKK 605 DKK Se mere

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Billedvægge og plakater

Køb en færdiglavet billedvæg i de rigtige størrelser. Find hele udvalget af billedvægge i den farve eller opstillinger som du elsker. Slip for selv at stå med projektet og køb hele billedvæggen som set. Alle plakater i billedvæggen sendes samlet i den oplyste størrelse gratis til en pakkeshop. Der medfølger ikke rammer med i billedvæggen – men kan købes ved siden af. Købes rammer og billedvæg på samme størrelser, sendes hele ordren indrammet til dig – klar til ophængning.

Billedvæg med plakater og posters i forskellige størrelser

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Alle plakater bliver trykt på 230 gram kvalitet papir. Papiret er semi gloss som giver en klar og detalje fremkaldende egenskab på forsiden. Farver bliver fremhævet af papiret dybde og bliver trykket på industriens bedste printere. Kvaliteten af papiret og tykkelse har til formål at imødekomme standarden for dansk kvalitet og design.

Alle plakater er designet af den danske designer, Kasper Benjamin. Hans motiver er nøje udvalgt med særlig fokus på natur, detaljer, positivitet og kvalitet. Den gennemgående stilart for motiverne er nordisk inspireret med fokus på kvalitet, farvefremhævelse og robusthed.

Når man køber plakater fra KASPERBENJAMIN støtter man en dansk produktion. Alt produktion foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed ved forsendelse af genbrugsmateriale i form af plakatrør. Husk at købe dine KASPERBENJAMIN officielt på hjemmesiden.

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM PLAKATER

De mest inspirerende plakatvægge fra Instagram 2020

Plakatvæg inspiration 2020: Her er de flotteste fra InstagramLeder du efter inspiration til at lave din plakatvæg? Jeg har samlet de mest inspirerende plakatvægge fra Instagram. Alle billeder er taget fra Instagram. Skrevet d. 13. Februar 2020 af Kasper Benjamin INDHOLD Hvad er en plakatvæg? Inspiration fra Instagram Sådan kommer du selv igang med en [...]

36 flotte billeder til stuen

Inspiration til stuen: 36 flotte billeder til stuenDet kan være svært at beslutte sig hvilke billeder man skal have i stuen. Her er 36 gode bud på flotte billeder til din stue. Opdateret d. 11 Februar 2020. Skrevet 05. oktober 2017 af Kasper Benjamin, indehaver og indretningsentusiast. INDHOLD Her finder du flotte plakater til stuen [...]

12 billeder med tekst og citater til stuen

12 billeder med citat tekst til stuenDet er nemt at forholde sig til en tekst. Enten synes man om det der står eller ikke. Med et billede kan der være sværere. I samspil med hinanden kan billeder med tekst være dekorative og inspirerende. Opdateret d. 11 februar 2020. Skrevet d. 26. Oktober 2018 af Kasper [...]