Kundeservice

Hos KASPERBENJAMIN forsøger jeg at sætte en stor værdi og tid af til et godt og personligt forhold til alle kunder og brugere. Jeg vil gøre mit bedste for at give dig den bedste oplevelse på og uden for shoppen. Du skal se denne mulighed som åbenlyst for at spørge til råds om anbefaling, rammer, tips og tricks og andre relevante spørgsmål. Jeg vil gøre alt for at være der for dig og besvare alle spørgsmål som du mener jeg kan hjælpe dig med. Du kommer i kontakt med mig, Kasper Benjamin, når du henvender dig via kontaktformen.

Alle henvendelser skal sendes til info@kasperbenjamin.com. Du kan også bruges kontaktformularen nederst.

Har du spørgsmål til LEVERING, så kan du læse dig klogere på alt her. Har du derimod spørgsmål til returret og reklamation, finder du siden for RETURNERING her. Du kan også læse om REKLAMATION her.

Der er ikke mulighed for at besøge KASPERBENJAMIN ved almindelig henvendelse. Ønskes det at træffe mig på min fysiske adresse, bedes du henvende dig på info@kasperbenjamin.com, hvor tid og henvendelse kan aftales.

KASPERBENJAMIN benytter sig af GLS. Du kan forvente at jeg altid forsøger at finde det tætteste afhentningssted Vælger du uden omdeling, er det vigtigt du henter din ordre indenfor 10 hverdage. Du skal gøre dette inden for det tidsrum, som er angivet i leveringsmeddelelsen (e-mail/sms). Husk at hente din ordre indenfor 10 dage, ellers kan du blive opkrævet en afgift, og din bestilling kan blive sendt tilbage til KASPERBENJAMIN på DIN regning, og det ønsker vi jo ikke :).

Forslag til forbedringer

Jeg lytter altid til gode råd og forslag til optimering. Om det er forsendelse, levering, kvalitet, håndtering, design eller oplevelse så er du meget velkommen til at kontakte mig på info@kasperbenjamin.com. I den forbindelse vil jeg gerne belønne gode ideer og forslag med en lille præmie som du kan benytte dig af på KASPERBENJAMIN.com.

Henvend dig venligst til mig hvis du sidder inde med en god ide, ris eller ros.

Kontakt mig ved at udfylde formularen

Har du spørgsmål, kan du kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Savner du info omkring din ordre, så er du velkommen til at skrive en mail til mig.

Har du forresten husket at tjekke listen igennem for "ofte stillede spørgsmål" og se om dit spørgsmål måske er besvaret derinde? Tro mig. Der ligger voldsom mange svar på spørgsmål!

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Hvad skal vi snakke om? 🙂