PLAKATER OG POSTERS

Her på siden finder du et stort udvalg af design plakater. Vi har et spændende sortiment til enhver boligindretning og stil. Hvis du leder efter moderne plakater finder du det hos KASPERBENJAMIN. Bliv inspireret med dansk designet plakater. Alle prints bliver trykt på 230 gram papir og leveret indenfor 2-4 hverdage. Køb dine plakater online her og få gratis fragt.

Mulighed for gratis fragt. 
Fri fragt med GLS til nærmeste pakkeshop.

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Få din ordre leveret indenfor 2-4 hverdage.

Plakater og posters

At finde plakater og billeder til ens indretning kan være udfordrende. Det handler om hvilket motiv, design, størrelse og udtryk som passer til rummet. Når man beslutter sig for at købe plakater handler det om pris, design og kvalitet. Her på siden er alle plakater designet af den danske upcoming designer, Kasper Benjamin. Du finder et rigtig spændende og unikt udvalg af plakat design som du ikke har set andre steder. Alle plakat design bliver trykt på 230 gram Enhanched Matt papir og leveres med GLS. Her kan du vælge om du ønsker gratis levering til en pakkeshop eller privat levering for kun 30kr.

Her på siden finder du alle plakater som er blevet designet siden juli 2015 hvor KASPERBENJAMIN blev grundlagt. Efterfølgende er det blevet til mange nye plakat designs som hænger rundt i de danske hjem. Hvis du savner inspiration og ideer til hvordan du kan indrette dine plakater, har KASPERBENJAMIN en Facebook og Instagram side med mange boligindretningsider. Hvis du leder efter dansk designet plakater til din dagligstue, soveværelse, gæsterum eller måske som gave, så finder du her.

Køb store- og små plakater online

At finde den rette plakat størrelse kan være en udfordring. De klassiske plakat mål er 30×40, 50×70 samt 70×100 cm. Nogle foretrækker store plakater, hvor andre foretrækker små plakater. Uanset hvilken af disse plakatstørrelser som du leder efter, så finder du det online. Har du fundet inspiration til at lave din egen billedvæg, kan du gøre det med en stor plakat samt 2 små plakater. Det kan også være du ønsker en større plakatvæg med kæmpe plakater og tværliggende designs. Der er ingen forskel på kvaliteten når du bestiller en stor- eller lille plakat. Alle designs bliver trykt på fint og holdbart 230 gram matt papir.

Når der snakkes om små plakater henvises der oftest til A4, A3 og 30×40 cm plakater. Det er standard størrelsen for et plakat design, hvor der tilbydes billederammer til. Hvis du ønsker større plakater går næste grænse ved 50×70 og 70×100 cm. Der tilbydes også plakatrammer til store- og kæmpe plakater i disse størrelse. Hvis du ikke er sikker på hvilken plakatstørrelse der passer ind hos dig, anbefaler KASPERBENJAMIN at måle op. Du kan også finde inspiration på de mange blogindlæg om inspiration til din indretning her.

Design din egen billedvæg

Har du fundet dit plakat design og blot ønsker at få det op af hænge, kræver det en billedramme. Mange foretrækker at købe deres plakater i en billedramme, og få hele pakken tilsendt så den er klar til at blive hængt op. Her på siden har du mulighed for at bestille dine plakater i ønsket plakatrammer. Har du set dig varm på et design og ønsker en flot billedramme til, kan du købe det online her.

Vælger du at have din plakat indrammet, koster det dig ikke mere for forsendelsen. Alle plakater iført ramme leveres gratis til en GLS pakkeshop. Du kan også vælge at få leveret til din hjemadresse. Det koster kun 30kr hos og kan tilkøbes i indkøbskurven. Du kan købe dine plakater iført plakatramme i størrelsen 30×40, 50×70 og 70×100 cm i flotte egetræ og aluminium rammer.

Stort udvalg af plakater og posters

Velkommen til KASPERBENJAMIN. Dette er den officielle sider for plakater og posters. Her på siden finder du et spændende udvalg af flotte design plakater til den danske og nordiske boligindretning. Du kan vælge imellem et stort udvalg af billeder med tekst og fotokunst. Om du kalder det posters, print, plakater eller illustrationer, så finder du det hele her. Du kan altid forvente et spændende og anderledes udvalg af moderne fotokunst og typografiske billeder.

På KASPERBENJAMIN.com byder vi dig velkommen med inspiration til hjemmet. Der er fokus på nordisk inspireret plakater som passer ind i de danske hjem. Alle tryk bliver designet med formålet at passe ind. Om du har en retro, moderne, minimalistiske, farverig eller helt din egen stil, så har jeg posters som vil passe ind. Du kan vælge enkle plakater eller sammensætte din egen billedvæg i dagligstuen, soveværelset eller måske gæsterummet? Der bliver løbende opdateret med nye motiver og designs som er trendy og smarte. Hold dig opdateret med de nyeste plakater hos KASPERBENJAMIN.

Alle plakater, uanset størrelse, bliver trykt på flot 230 gram matt papir. Der er altid garanti for høj kvalitet, dansk design og en hurtig levering. Hjemmesiden er sikret med den højeste sikkerhed med online kortbetaling. Du kan købe dine plakater i alle størrelser online. Bestil dine nye design plakater online på KASPERBENJAMIN.com.

ANDRE KUNDER KØBTE DISSE..