SUMMER SALE – SHOP NU
SPAR 25% PÅ ALLE PLAKATER

PLAKATER

Køb plakater og posters hos KASPERBENJAMIN. Alle plakater bliver trykt på høj kvalitet og findes i 30×40, 50×70,70×100 og 100×140 cm.

POPULÆRE PRODUKTER

ALTID GRATIS FRAGT
Ved forsendelse uden omdeling

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 4.9/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Plakater og posters

Plakater er noget vi alle kan bruge i vores hjem. Nogle foretrækker plakater som er enkle, andre kan lide det vovende. Med så mange forskellige stilarter, kan det være svært at finde et godt sted at blive inspireret. Hvis man er vild med naturen, tekst, humor og detaljer er KASPERBENJAMIN et godt sted at starte. Den danske designer og kunstner Kasper Benjamin har siden 2016 designet nordiske plakater til hundredvis af danske boliger. Alle plakater bliver designet på 230 gram papir og bliver leveret indenfor 1-3 hverdage.

Plakater fra KASPERBENJAMIN er ikke blot som mange andre. Disse motiver fortæller historier og bliver produceret med detaljer, naturen og positivitet in mente. Det som gør plakaterne ekstra specielle er historien bag hvert motiv. Alt design kommer fra det rette motiv, med den rette tekst. Det kan være en smuk natur plakat eller et motiverende tekst design. Der er rig mulighed for at blive inspireret og starte sin plakat rejse online ved at finde de bedste steder. Med hundredvis af tilfredse kunder har KASPERBENJAMIN opbygget stor tillid og tilfredshed. For at ramme stil og plads i hjemmet bliver hver plakat designet i flere størrelser. Det giver bedre mulighed for at sammensætte motiver på tværs af rum.

Plakater i enhver størrelse

Leder du efter den rigtige plakatstørrelse? De klassiske plakat mål er 30×40, 50×70 samt 70×100 cm. Nogle foretrækker store plakater, hvor andre foretrækker mindre. Vi har de plakatstørrelser som er moderne. Har du fundet inspiration til at lave din egen billedvæg, kan du prøve kræfter med større og små i en billedvæg. Det kan også være du ønsker en større plakatvæg med kæmpe plakater og tværliggende designs. Der er ingen forskel på kvaliteten når du bestiller en stor- eller lille plakat. Alle designs bliver trykt på fint og holdbart 230 gram matt papir. Når der snakkes om mindre designs, henvises der oftest til A4, A3 og 30×40 cm. Det er de størrelser du typisk finder rammer til. Hvis du ønsker større motiver er næste skridt 50×70, 70×100 og 100×140 cm. I disse størrelser tilbydes der selvfølgelig også plakatrammer. Det er altid en god ide at måle op inden du køber plakat og ramme. På inspirations siden kan du få gode råd og vejledning til netop billedeophæng og størrelser.

Det handler ikke blot om at finde plakater, men finde den rette plakat. Det skal være nemt og hurtigt at finde det rette valg. Ofte kan man hurtigt afgøre om man har forelsket sig i motivet eller ej. Her på siden har vi gjort det nemt og overskueligt at finde alle plakater indenfor den nordiske stilart. Hver plakat er trykt i Danmark på hele 230 gram papir.

Stort udvalg af plakater

Der findes rigtig mange forskellige posters på markedet. I plakater er med tekst, andre med fotokunst og nogle i sort hvid. Med så mange forskellige varianter handler det om at finde din plakatstil. Det kan være du leder efter plakater til din dagligstue over sofaen. Måske vil et par natur designs passer godt ind. Det kan også være et velkendt citat fra en film skal pynte på væggen. Foretrækker du at holde det i sort hvid, er der også mulighed for dette. Om du leder efter en enkelt plakat eller flere plakater sat sammen, så kan du udforske her på siden. Du kan også sammensætte dine egne valg af plakater til en billedvæg. Den kan du hænge op i stuen, køkkenet, soveværelset. Nordisk plakatstil byder på mange muligheder.

Forskellige typer af plakater

Med så mange plakater at vælge imellem er der rig mulighed for at give ens vægge liv og farve. Hos KASPERBENJAMIN bliver alle plakater designet i et moderne og nordisk udtryk. Der er lagt vægt på naturens smukke farver og detaljer samt fokus på positivitet. Det kan være i form af natur, tekst, planter, sort hvid eller andre stilarter indenfor posters. Det er din unikke mulighed for at sammensætte din egen kollektion af dansk designet plakater. Det er altid en god ide at gå efter motiver som passer afspejler ens personlig og boligstil. Det kan være ens hjem er fyldt med planter og grønt interiør. Her kommer botaniske plakater til sin gode ret. Det kan også være ens hjem er fyldt med lyse og rolige farver, så vil sort hvide plakater bedre passe ind.

Der er rig mulighed for at dekorerer de valgte billeder i forskellige collager eller enkeltvis. Nogle motiver passer sammen i en smuk billedvæg. For nemmere at sammensætte posters, er der forskellige kategorier som nyheder hvis man vil se det nyeste på shoppen. Du kan også se de mest populære motiver eller søge efter inspiration til et bestemt rum i hjemmet. Alle kunstmotiver bliver trykt på høj kvalitet papir og bliver leveret gratis. Det gør det billigere og sjovere at udskifte sine motiver og skabe den smukke billedvæg. Her på siden finder man også smukke bæredygtige egetrærammer og klassiske aluminium rammer. Så bliver det ikke lettere at vælge plakat og ramme online.

Billedvæg med plakater og posters i forskellige størrelser

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Alle plakater bliver trykt på 230 gram kvalitet papir. Papiret er semi gloss som giver en klar og detalje fremkaldende egenskab på forsiden. Farver bliver fremhævet af papiret dybde og bliver trykket på industriens bedste printere. Kvaliteten af papiret og tykkelse har til formål at imødekomme standarden for dansk kvalitet og design.

Alle plakater er designet af den danske designer, Kasper Benjamin. Hans motiver er nøje udvalgt med særlig fokus på natur, detaljer, positivitet og kvalitet. Den gennemgående stilart for motiverne er nordisk inspireret med fokus på kvalitet, farvefremhævelse og robusthed.

Når man køber plakater fra KASPERBENJAMIN støtter man en dansk produktion. Alt produktion foregår i Danmark med fokus på bæredygtighed ved forsendelse af genbrugsmateriale i form af plakatrør. Husk at købe dine KASPERBENJAMIN officielt på hjemmesiden.

LÆS DE NYESTE ARTIKLER, GUIDES OG INSPIRATION OM PLAKATER

De mest inspirerende plakatvægge fra Instagram 2020

Plakatvæg inspiration 2020: Her er de flotteste fra InstagramLeder du efter inspiration til at lave din plakatvæg? Jeg har samlet de mest inspirerende plakatvægge fra Instagram. Alle billeder er taget fra Instagram. Skrevet d. 13. Februar 2020 af Kasper Benjamin INDHOLD Hvad er en plakatvæg? Inspiration fra Instagram Sådan kommer du selv igang med en [...]

36 flotte billeder til stuen

Inspiration til stuen: 36 flotte billeder til stuenDet kan være svært at beslutte sig hvilke billeder man skal have i stuen. Her er 36 gode bud på flotte billeder til din stue. Opdateret d. 11 Februar 2020. Skrevet 05. oktober 2017 af Kasper Benjamin, indehaver og indretningsentusiast. INDHOLD Her finder du flotte plakater til stuen [...]

12 billeder med tekst og citater til stuen

12 billeder med citat tekst til stuenDet er nemt at forholde sig til en tekst. Enten synes man om det der står eller ikke. Med et billede kan der være sværere. I samspil med hinanden kan billeder med tekst være dekorative og inspirerende. Opdateret d. 11 februar 2020. Skrevet d. 26. Oktober 2018 af Kasper [...]