PLAKATER

Leder du efter plakater til din indretning, så finder du alle designs her. Du får altid gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid på alle plakater.

Gratis forsendelse 
Fri fragt med GLS til nærmeste pakkeshop.

Sikker online betaling.
Betal sikkert og nemt med dankort, Visa og Mastercard.

Kundetilfredshed i højsædet.
Kunderne anbefaler KASPERBENJAMIN – 5/5 stjerner.

Landsdækkende levering.
Få din ordre leveret indenfor 2-4 hverdage.

Stort udvalg af plakater og posters online

Leder du efter flotte og smukke plakater til din boligindretning, men ved du ikke hvor du skal starte? Hos KASPERBENJAMIN.com har jeg samlet alle plakater i en kategori for at gøre det nemt og overskueligt for dig. Alle plakater du ser her på siden er blevet designet af Kasper Benjamin og tilbydes i 200 gram plakatpapir, samt bliver leveret gratis og indenfor 2-4 hverdage med GLS.

Find plakater i alle billedstørrelser

Det kan være svært at finde den plakatstørrelse som du leder efter. De helt klassiske plakatmål lyder på 30×40, 50×70 og 70×100 cm. Det er de mål som de fleste designs, her på shoppen, er designet efter. Størrelserne er valgt, fordi der tilbydes billederammer til disse størrelser.  For at du som besøgende finder det bedste udvalg af størrelser, tilbydes der mindst 2 størrelser til hvert design og ofte tre i: 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm.

Vælg mellem små- og store plakater til boligen

Det er ikke alle, som har plads, til store plakater i deres indretning. Det kræver plads på ens væg og det skal passe med resten af rummet. Hvis man har plads til store plakater anbefaler jeg at finde plakater som passer til indretningen, enten 50×70 eller 70×100 cm, som begge tilbydes på shoppen.

Små plakater kan også gøre underværker, hvis de placeres i flotte omgivelser eller i forlængelse af hinanden. Der er mange som indretter deres billedvæg med små plakater. Dette kan kombineres med store plakater. Kontrasten og balancen mellem små- og store designs kan give et flot resultat.

Dansk design og håndværk

Jeg sælger plakater og posters, som er inspireret af den danske boligindretning. Alle motiver er designet af den danske upcoming designer, Kasper Benjamin. Jeg tilbyder et bredt udvalg af dansk design, som passer til den danske og nordiske indretning.

Dansk design er dybt begravet i mit design hjerte og kommer til udtryk i de plakater og posters som bliver skabt. Alle designs bliver trykt på 200 gram semi gloss papir, der giver et mere holdbart design og en lækker følelse af kvalitet som kendetegner danskhed.

Om du leder efter plakater, posters, prints eller design plakater, så går de under samme kategori her på siden. Som indehaver og designer af KASPERBENJAMIN.com, vil jeg gerne inspirere dig med indretningstips og plakater som passer til stue, soveværelse, køkken eller gæsterum.

Køb plakater hos KASPERBENJAMIN.com

Trænger du til nye plakater og billeder til din indretning, så start med dansk design og plakater hos KASPERBENJAMIN.com. Alle plakater bliver designet i Odense. Alle designs bliver trykt på holdbart 200 gram papir fra Deletrykkeriet. Plakaterne bliver sendt uden billedramme med GLS. Bestil din ordrer og få den leveret indenfor 2-4 hverdage. Køb dine plakater med kreditkort sikkert og nemt på shoppen.

ANDRE KUNDER KØBTE DISSE..