BLACK FRIDAY HOS KASPERBENJAMIN

Det er helt fantastisk når man kan tage en mærkedag fra amerikanerne og gøre det til en dag hvor vi tilbyder fantastiske priser og rabatter. Hele mærkedagen omkring Black Friday stammer fra Philadelphia hvor man efter Thanksgiving bød julen velkommen med en dag med uhyre gode priser og masser af procenter. Hos KASPERBENJAMIN glæder det mig at fortælle at vi IGEN i år kommer til at holde Black Friday, eller rettere Black Weekend, hvor priserne bliver skruet helt i bund. Vi fejrer Black Friday fra fredag d.24 til søndag d. 26 helt frem til kl 23.59!

Black Friday kommer til at være en strømlinet eksklusiv rabat som kører hele weekenden på plakater og rammer. Prisen bliver presset helt i bund med en fantastisk rabat på hele -40% RABAT på alle enkle plakater og billedrammer. Shop plakater og rammer med -40% på hele siden!

SPAR -40% PÅ ALLE PLAKATER

SPAR -40% PÅ ALLE BILLEDRAMMER

Hvilke produkter kommer på tilbud?

Stort set alt! Black Friday bliver endnu vildere end sidste år, med de mange nye plakat designs og mulighed for køb at billederammer. Aldrig har tilbuddet været så attraktivt og uden tvivl en ’once-in-a-year’ mulighed for at købe billige plakater af dansk kvalitet. Udvalgte plakater bliver promoveret på Instagram, Facebook samt mit nyhedsbrev, så skriv dig op iden det store race.

Du skal forvente en masse gode rabatter på de plakater som du har liggende på din ønskeliste. Få -40% på de populære plakater som Graptoveria, Monstera, Libertatem, Route 66, Serenity og mange flere. Køb allerede dine julegaver nu og få sindssyge rabatter fra fredag d.24 til søndag d.26.

Rabatten gælder ikke ved sættilbud som allerede er nedsat med op til 28%. Dog betyder det at alle plakater og rammer på shoppen har Black Friday potentielle!

Du kan shoppe -40% på alle plakater i de populære kategorier som du kender:

Bliv opdateret med nyheder om Black Friday!

Gratis forsendelse 
Fri fragt med GLS til nærmeste pakkeshop.

Sikker betaling
Sikker betaling med Visa og Mastercard.

Høj kundetilfredshed
Jeg bestræber mig på, altid at svare indenfor 24 timer

Levering fra d.27 november!
Alle Black Friday ordre bliver afsendt d.27 nov!

Hvad er Black Friday og hvad betyder det?

Black Friday er en amerikansk mærkedag fra USA som markere dagen efter Thanksgivning med crazy tilbud. Helt præcis bliver dagen brugt som startskuddet for julehandlen. Nogle vælger at købe alle deres julegaver på dagen hvor priserne bliver presset helt i bund med vanvittige rabatter. Faktisk er Black Friday gået hen og blevet en international mærkedag og den absolutte travleste shoppingdag i USA.

Navnet Black Friday stammer helt tilbage fra 1950’erne hvor man i Philadelphia brugte navnet til at beskrive den enorme antal biler og fodgængere, som fejrede dagen efter Thanksgivning. Det har senere hen fået en helt ny betydning og fænomenet er vendepunktet hvor butikkerne rigtig starter deres julesalg med eksklusive rabatter. Du kan forvente at alle priser bliver presset helt i bund og alle virksomheder går ud med sorte tal på bundlinjen. Hos KASPERBENJAMIN forventer jeg en festdag/weekend for alle som gerne vil komme forbi til fantastiske priser og rabatter på plakater.

Danmark begyndte for alvor at komme i gang med Black Friday i 2013, hvor shoppedagen dengang allerede var populær. Allerede året efter blev dagen toppet med mere end 4,5 millioner dankorttransaktioner. Dette gjorde allerede dengang dagen til Danmarks største shoppingdag. Her hos KASPERBENJAMIN tror jeg på vi kan slå nye rekorder med Black Friday 2017!

Fast nedsat Black Friday tilbud med -40%

Hele siden bliver fyldt med nedsatte plakater og billedrammer. Jeg vil gerne fejre dagen med en helt weekend med super tilbud og rabatter. Det skal handle om dig og du allerede nu kan strege din ønskeliste ud med dansk designet plakater. Gør brug af dette eksklusive tilbud, for det bliver ikke lavet igen. Alle plakater kommer -40% ned i prisen. Dette gælder alle plakatstørrelser fra 30×40, 40×50, 50×70 samt 70×100 cm. Der er ingen begrænsning på hvor mange du må købe, så shop løs.

Alle billedrammer bliver ligeledes sat ned i pris med -40%. Dette gælder også alle størrelser fra 30×40, 50×70 og 70x100cm. Lad vær at snyd dig selv for en af de største plakatudsalg du finder under Black Friday. Trænger din indretning, bolig, lejlighed til nye plakater, så shop dem under BF.

Hold din Black Friday hos KASPERBENJAMIN

Jeg bliver ved med at sige det: Black Friday handler om gode priser og at fejrer dig. Sidste år blev det vildt med super tilbud. I år er der kommet flere nye plakat designs til og du kan endda købe billederammer også. Det bliver en fest weekend for dig der leder efter Black Friday plakater og tilbud.

Hvis du ikke kan vente til d.24 november, så skriv dig op til nyhedsbrevet og måske du allerede får adgang til disse tilbud noget tid før. Som ejer af KASPERBENJAMIN, glæder jeg mig til at byde dig velkommen til Black Friday med tilbud på plakater og billedrammer. Alle ordre bliver afsendt mandag d.27 november i miljø venligt emballage.