BLACK FRIDAY 2018 HOS KASPERBENJAMIN

Årets vildeste shopping dag bliver skudt af sporet d. 23. november i år på shoppen. Dette fejrer vi hos KASPERBENJAMIN med at presse priserne helt i bund på plakater og billedrammer. Black Friday er her på siden en begivenhed som vi fejrer hele weekenden, Black weekend. Det betyder du fra d. 23 november og til og med d. 26 november (vi tager Cyber Monday med) kan spare xx på plakater og xx på rammer. Priserne er allerede nedsat til de eksklusive priser. Shop Black Friday plakater hos KASPERBENJAMIN.

SPAR % PÅ BLACK FRIDAY PLAKATER

SPAR % PÅ RAMMER TIL PLAKATER

Bliv opdateret med nyheder om Black Friday 2018!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg vores sociale medier og få alle eksklusive tilbud fra BLACK FRIDAY.

Gratis fragt over 499,-
Billig fragt fra kun 29,- med PostNord.

Hurtig forsendelse
Ordre bliver leveret indenfor 1-3 hverdage

Høj kundetilfredshed
4.9/5 trustscore på Facebook.

Levering fra d. 26 november
Ordre under Black Friday bliver afsendt fra d.26.

INSPIRATION TIL BLACK FRIDAY

Find inspiration til valg af Black Friday plakater og rammer med boliginspiration.

Mød manden bag KASPERBENJAMIN

Mød manden bag KASPERBENJAMIN.comKasper Benjamin er en 27 årig dansk designer fra Odense. Siden 2015 har Kasper Benjamin designet plakater indenfor den nordiske boligstil. Hør hele historien med en iværksætter drøm om at inspirerer. Opdateret d. 03 August 2018. Oprindelig artikel fra 20. april 2017 af Kasper Benjamin Sørensen. Mød manden bag om KASPERBENJAMIN Eftersom [...]

De bedste steder at købe plakater online

Her er de bedste steder at købe plakater onlineForretningen indenfor plakater og kunst har flyttet sig. Man behøver ikke længere gå ned i den lokale interiør butik. Nu kan man benytte sig af butikkernes webshops. Her er min liste på de bedste steder at købe plakater online. 07. September 2018 af Kasper Benjamin Sørensen. Indholdfortegnelse: [...]

10 design plakater til boliginspiration

Boliginspiration: 10 design plakater til hjemmetDesign plakater er gået hen og blevet den helt store plakattrend. Det handler om kunstnerens udtryk og motiv i sine design. Vi har samlet 10 gode bud på flotte design plakater til inspiration. Opdateret d. 7 April 2018. Artikel skrevet d. 23. Februar 2018 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Hvad er [...]

7 Instagram profiler du bør følge indenfor indretning

7 Instagram profiler du bør følge indenfor indretningHer kommer 7 profiler som jeg anbefaler at følge, hvis du ønsker at blive inspireret med nordisk boligindretning. Det handler om Indretning instagram. Profilerne er i tilfældig rækkefølge. Opdateret d. 13 April 2018. Oprindelig artikel 25. August 2016 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD: @Carlasofiemolge @Vrixen @livingonabudgetdk @by_thinggaard @detydre [...]

5 gode bud på billedrammer

Ideer og inspiration til valg af billedrammerNår man skal hænge billeder eller plakater op, kræver det en god billedramme. For at finde gode billederammer, kræver det man bruger lidt tid på at lede. I den forbindelse har jeg fundet 5 gode billedrammer frem til inspiration. Opdateret d. 6 Juni 2018. Artiklen skrevet 04. September 2017 af [...]

Billig plakat i stuen: Her er 8 sættilbud

Billig plakat: Her er 8 sættilbud på tilbudPlakater og billeder kan være dyre at anskaffe sig. Du skal både købe plakaten og billedrammen. I dette indlæg finder du 8 sættilbud med billige plakater på tilbud som passer til hjemmet. Opdateret d.3 August 2018. Original artikel 07. December 2017 af Kasper Benjamin Sørensen. INDHOLD Her finder du [...]

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday er en amerikansk mærkedag fra USA som markere dagen efter Thanksgivning med crazy tilbud. Helt præcis bliver dagen brugt som startskuddet for julehandlen. Nogle vælger at købe alle deres julegaver på dagen hvor priserne bliver presset helt i bund med vanvittige rabatter. Faktisk er Black Friday gået hen og blevet en international mærkedag og den absolutte travleste shoppingdag i USA.

Navnet Black Friday stammer helt tilbage fra 1950’erne hvor man i Philadelphia brugte navnet til at beskrive den enorme antal biler og fodgængere, som fejrede dagen efter Thanksgivning. Det har senere hen fået en helt ny betydning og fænomenet er vendepunktet hvor butikkerne rigtig starter deres julesalg med eksklusive rabatter. Du kan forvente at alle priser bliver presset helt i bund og alle virksomheder går ud med sorte tal på bundlinjen. Hos KASPERBENJAMIN forventer jeg en festdag/weekend for alle som gerne vil komme forbi til fantastiske priser og rabatter på plakater.

DERFOR HOLDER VI BLACK FRIDAY I DANMARK

Danmark begyndte for alvor at komme i gang med Black Friday i 2013, hvor shoppedagen dengang allerede var populær. Allerede året efter blev dagen toppet med mere end 4,5 millioner dankorttransaktioner. Dette gjorde allerede dengang dagen til Danmarks største shoppingdag. Sidste år blev der igen slået ny rekord med en online omsætning i Danmark på over 2 milliarder kroner. Det betyder at i år skal der slås en vildere rekord og det gør vi ved at tilbyde plakater og rammer til vanvittige tilbudspriser. D. 23 november 2018 holder vi BF med vanvittige tilbud på BLACK FRIDAY plakater!

Spørgsmålet er om du er klar til at spare hundredevis af kroner på plakater og rammer. Dette er dagen man ikke ønsker at glippe. Det er nu ønskelisten skal blive mindre og motiverne skal shoppes. Kære Danmark, er I klar til at holde en prisfest hos KASPERBENJAMIN med nedsatte Black Friday plakater?!

Hvilke plakater og rammer kommer på tilbud?

Stort set alt! Black Friday 2018 bliver endnu vildere end 2017, med endnu flere nye plakater og rammer på shoppen. Aldrig før har Black Friday tilbuddet været så attraktivt og uden tvivl en ’once-in-a-year’ mulighed for at købe billige plakater af dansk kvalitet. Løbende bliver Black Friday plakater vist på Instagram og Facebook, så hold øje på de sociale medier.

Black Weekend bliver de vildeste fredag – lørdag – søndag og mandag hos KASPERBENJAMIN. Kun en gang om året bliver prisen på Black Friday plakater sat ned med hele xx%. Det vilde tilbud kører vi også på billedrammer som bliver nedsat med hele xx% i samme periode. Shop dine julegaveønsker fra KASPERBENJAMIN og spar hundredevis af kroner på plakater og billedrammer fra d. 23 november og til og med d. 26.

Black Friday tilbuddet med xx% gælder på alle enkeltstående plakater, dog ikke sættilbud. Dette skyldes at der allerede tilbydes op til 28% rabat på plakatpakker.

KÆMPE RABATTER PÅ BLACK FRIDAY PLAKATER OG RAMMER

KASPERBENJAMIN bliver fyldt med nedsatte plakater og billedrammer. Jeg vil gerne fejre dagen med en helt weekend med super tilbud og rabatter. Det skal handle om dig og du allerede nu kan strege din ønskeliste ud med dansk designet plakater. Gør brug af dette eksklusive tilbud, for det bliver ikke lavet igen. Alle plakater bliver nedsat med xx%. Dette gælder alle størrelser: 30×40, 50×70 og 70×100 cm. Der er ingen begrænsning på hvor mange eller hvor lidt plakater der shoppes. Det er den perfekte mulighed for at få købt sine julegaveønsker fra KASPERBENJAMIN!

Det stopper dog ikke her. Også alle vores rammer og plakatrammer sætter vi ned med xx% i både egetræ- og aluminium. Dette gælder også alle størrelser fra 30×40, 50×70 og 70x100cm. Lad vær at snyd dig selv for en af de største plakatudsalg du finder under Black Friday. Trænger din indretning, bolig, lejlighed til nye dansk designet plakater, så find dem til vanvittige priser kun fra d.23 november til og med d. 26 november 2018.

HOLD BLACK FRIDAY HOS KASPERBENJAMIN

BLACK FRIDAY er ikke blot en mærkedag som alle andre. Det er dagen, eller weekenden, hvor det hele handler om stærkt nedsatte tilbud på plakater og rammer. Der er kommet mange nye designs til siden Black Friday 2017. Det betyder også der er flere muligheder for at shoppe. Vi ved det vrimler med tilbud og rabatter hele dagen, så derfor lader vi tilbuddet gælde hele weekenden og inkludere mandagen, Cyber Monday, med.

Hvis du ikke allerede kan vente til d. 23 november 2018, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet i bunden af hjemmesiden. Her får du alle BLACK FRIDAY tilbud som måtte komme og kommer forrest i køen når det gælder. Det er også en god ide at følge KASPERBENJAMIN på Instagram og Facebook, hvor der løbende kommer tilbud og inspiration. Alle ordre bliver afsendt fra mandag d. 26, så de er klar klar til at komme under juletræet eller op på væggen.