Sort Aluminium Ramme

249 DKK1.399 DKK

Sort aluminium ramme. Lavet af højeste kvalitet og skandinavisk design. Elegant sort ramme i et minimalisktisk udtryk. Tynd, fin og solid importeret billedramme fra Italien.

Bemærk: Rammen i 100×140 cm er bredere end på billedet (3 cm bred og 2 cm dyb). Rammens tykkelse er bredere for at kunne holde på modstanden i så stor en ramme. Det er en af de smalleste rammekanter på markedet.


Kvalitet: Solid sort aluminium ramme
Beskyttelse: Naturlig glasbeskyttelse (glasparti) – rigtig glas (BEMÆRK 100×100 cm og 100×140 cm ramme kommer med Plexiglas)  
Forsendelse: PostNord (Post Danmark)
Tilgængelighed: Levering 1-3 hverdage

Ryd
Varenummer (SKU): 12072017-SORT-ALU Kategorier: , , , , ,
 

Beskrivelse

Alle plakatrammer bærer præg af høj kvalitet og skandinavisk design. Rammerne er elegante i sin egen form og minimalistiske i udtryk. Tynde, fine og solide rammer som er importeret fra Italien. Alle rammer i træ er lavet fra massive egetræer. På shoppen tilbyder vi også plakatrammer i sort og hvid aluminium. Alle egetræs rammer er FSC certificeret, hvilket betyder at der bliver plantet flere træer end der der fældes.

Alle ordre bliver afsendt med PostNord. Du kan vælge imellem PostNord med omdeling (hjemmelevering) eller PostNord uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

PostNord uden omdeling (Pakkeshop): Vælger du PostNord pakkeshop får du gratis levering, hvis din ordrer er over 499kr. Hvis din ordrer er under, tilbydes der levering for 29kr. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

PostNord med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle egetræ rammer er FSC certificeret. Der tilbydes massiv egetræ og aluminium ramme. Begge typer rammer er ca 2 cm i dybden og 1 cm bred. Der er naturlig glasbeskyttelse og nem lukning bagpå.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos PostNord her.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Gratis fragt på ordrer over 499,-

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
1-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50×50 cm, 50X70 cm, 70X100 cm, 100×100 cm, 100×140 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Aluminium Ramme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...