TILBUD 5%
 

Massiv Egetræ Ramme

249 kr.1.659 kr.

Massiv egetræ ramme. Lavet af højeste kvalitet, håndlavet og skandinavisk design. Naturlig og stilet egetræ ramme i et minimalistisk udtryk. Tynd, fin og solid importeret billedramme fra Italien.  Bemærk at trærammen er lavet af massivt træ og et naturprodukt. Derfor kan der forekomme nuanceforskelle i henhold til produktbilledet.
– Bemærk der ikke er et hvidt stykke papir mellem glas og bagbeskyttelse med.

Gratis indramning ved køb af plakat og ramme – vælg en matchende plakat, så indrammer jeg plakaten i rammen, så den er klar til ophængning ved modtagelse.

Rammen er 1,4 cm bred og 1,5 cm dyb.
Rammen i 70×100 er lidt bredere (1,8 cm bred og 2 cm dyb)
Rammen i 100×140 er endnu bredere (2,9 cm bred x 2,9 cm dyb) (tyndeste på markedet)


Kvalitet: Naturlig massiv egetræ
Beskyttelse: Naturlig glasbeskyttelse (glasparti) – rigtig glas
(BEMÆRK 70×100 og 100×140 cm rammer kommer med akrylglas (plexi) – Rammekant: bredde: 2,9 cm – dybde: 2,9 cm på 100×140)  

Forsendelse: Gratis fragt med GLS.
Tilgængelighed: Levering indenfor 2-3 hverdage

Varenummer (SKU): 12072017-MASSIV-EG Kategorier: , , , , ,
 

Beskrivelse

Alle plakatrammer bærer præg af høj kvalitet og skandinavisk design. Rammerne er elegante i sin egen form og minimalistiske i udtryk. Tynde, fine og solide rammer som er importeret fra Italien. Alle rammer i træ er lavet fra massive egetræer. På shoppen tilbyder vi også plakatrammer i sort og hvid aluminium.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem GLS med omdeling (hjemmelevering) eller GLS uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS (Pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop får du gratis levering, uanset ordrestørrelse. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle rammer er FSC certificeret. Der tilbydes massiv egetræ og aluminium ramme. Begge typer rammer er ca 2 cm i dybden og 1 cm bred. Der er naturlig glasbeskyttelse og nem lukning bagpå.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos GLS på deres hjemmeside.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
2-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50×50 cm, 50X70 cm, 70X100 cm, 100×140 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Massiv Egetræ Ramme”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

  • Sort aluminium ramme
    TILBUD 5%

    Sort Aluminium Ramme

    249 kr.1.659 kr. Se mere
  • Hvid Aluminium Ramme

    249 kr.599 kr. Se mere