(1 kundeanmeldelse)

Massiv Egetræ Ramme

249 kr.599 kr.

Massiv egetræ ramme. Lavet af højeste kvalitet, håndlavet og skandinavisk design. Naturlig og stilet egetræ ramme i et minimalistisk udtryk. Tynd, fin og solid importeret billedramme fra Italien.  Bemærk at trærammen er lavet af massivt træ og et naturprodukt. Derfor kan der forekomme nuanceforskelle i henhold til produktbilledet.
– Bemærk der ikke er et hvidt stykke papir mellem glas og bagbeskyttelse med.

Gratis indramning ved køb af plakat og ramme – vælg en matchende plakat, så indrammer jeg plakaten i rammen, så den er klar til ophængning ved modtagelse.

Rammen er 1,4 cm bred og 1,5 cm dyb.
Rammen i 70×100 er lidt bredere (1,8 cm bred og 2 cm dyb)


Kvalitet: Naturlig massiv egetræ
Beskyttelse: Naturlig glasbeskyttelse (glasparti) – rigtig glas
(BEMÆRK 70×100 cm rammer kommer med akrylglas (plexi)

Forsendelse: Gratis fragt med GLS.
Tilgængelighed: Levering indenfor 2-3 hverdage

Varenummer (SKU): 12072017-MASSIV-EG Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

Alle plakatrammer bærer præg af høj kvalitet og skandinavisk design. Rammerne er elegante i sin egen form og minimalistiske i udtryk. Tynde, fine og solide rammer som er importeret fra Italien. Alle rammer i træ er lavet fra massive egetræer. På shoppen tilbyder vi også plakatrammer i sort og hvid aluminium.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem GLS med omdeling (hjemmelevering) eller GLS uden omdeling (Pakkeshop/Afhentningssted).

GLS (Pakkeshop): Vælger du GLS pakkeshop får du gratis levering, uanset ordrestørrelse. Vi finder den nærliggende pakkeshop nær din oplyste adresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt PostNord pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS med omdeling (Hjemmelevering): Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (39,-)

Alle rammer er fremstillet bæredygtigt med respekt for naturen. Der tilbydes massiv egetræ og aluminium ramme. Begge typer rammer er ca 2 cm i dybden og 1 cm bred. Der er naturlig glasbeskyttelse og nem lukning bagpå.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-3 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen ved at skrive til KASPERBENJAMIN om Track and Trace nummer. Følg med i dit Track and Trace nummer hos GLS på deres hjemmeside.

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse
Ved valg af pakkeshop

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
2-3 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 50×50 cm, 50X70 cm, 70X100 cm, 100×140 cm

1 anmeldelse af Massiv Egetræ Ramme

 1. Julie Engkjær

  Flot ramme. Kvaliteten er bedre end forventet og så kommer den virkelig godt indpakket med fin beskyttelse af akrylglasset og med ophæng bagpå. Fedt den findes i flere størrelser her. Godt tilfreds med gratis fragt!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Hvid Aluminium Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Sort aluminium ramme
  SUMMER SALE 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page