Hvor skal jeg købe plakater henne i 2024

Her skal du købe plakater online i 2024

Opdag 8 fantastiske webshops i Danmark som forhandler plakater og rammer.

14. Juli 2023 af Kasper Benjamin. Opdateret d. 11-01-2024.

Introduktion

At købe plakater er en fantastisk måde at tilføje stil, personlighed og kunstnerisk udtryk til dit hjem eller kontor. I dette blogindlæg vil jeg præsentere dig for 8 fantastiske webshops i Danmark, hvor du kan finde et bredt udvalg af plakater i forskellige stilarter, temaer og kvaliteter. Uanset om du er til moderne kunst, abstrakte motiver eller inspirerende citater, har vi dækket dig ind. Lad os udforske disse webshops sammen og finde det perfekte kunstværk til dine vægge.

KASPERBENJAMIN (www.kasperbenjamin.com):

KASPERBENJAMIN er en dansk plakatkunstner, der tilbyder unikke og æstetisk tiltalende designs. Deres sortiment omfatter moderne kunst, abstrakte motiver og grafiske illustrationer, der passer perfekt til en moderne indretning. KASPERBENJAMIN er kendt for hans fokus på kvalitet, nordisk stil og fair priser, og hans plakater vil helt sikkert give dine vægge et unikt udtryk.

Abstrakt No. 1 plakat
Abstrakt No.3 plakat
Botanisk plante sukkulent plakat - Graptoveria plakat
Landscape plakat

Poster & Frame (www.posterandframe.dk):

Poster & Frame er en dansk webshop, der specialiserer sig i plakater og rammer. De tilbyder et bredt udvalg af plakater i forskellige stilarter, herunder kunsttryk, fotografier og illustrationer. Du kan finde alt fra moderne kunst til naturmotiver og bybilleder. Poster & Frame tilbyder også et stort udvalg af rammer, så du kan få dine plakater indrammet på en stilfuld og elegant måde.

Copyright: Posterandframe.com / Kunstner: Wild Apple / Værk: Floral No.1
Copyright: Posterandframe.com / Kunstner: La Poire / Værk: Geranium Coat
Copyright: Posterandframe.com / Kunstner: Pia Hutters / Værk: Balancing Art

Vissevasse (www.vissevasse.dk):

Vissevasse er en dansk plakatkunstner, der er kendt for deres minimalistiske og stilfulde designs. Deres plakater har en enkel æstetik og rene linjer, der passer perfekt ind i moderne indretning. Du kan finde plakater med bymotiver, naturmotiver, dyr og meget mere. Vissevasse’s plakater er både smukke og tidløse og vil tilføje et elegant touch til dine vægge.

Copyright: Vissevasse.dk / Kunstner: VisseVasse / Værk: Danmark Sort Sol
Copyright: Vissevasse.dk / Kunstner: VisseVasse / Værk: Danmark Stranden
Copyright: Vissevasse.dk / Kunstner: VisseVasse / Værk: VW Beetle

Magasin (www.magasin.dk):

Magasin er et dansk stormagasin, der også tilbyder et bredt udvalg af plakater. Deres sortiment inkluderer både kendte mærker og kunstnere samt deres egne unikke designs. Du kan finde plakater i forskellige stilarter og temaer, herunder kunsttryk, fotografier og grafiske illustrationer. Magasin har også et bredt udvalg af indretningsprodukter og tilbehør, der kan supplerere dine plakater og skabe en sammenhængende indretning.

Copyright: Magasin.dk/Poster& Frame / Kunstner: Mette Handberg / Værk: Coctail Hour
Copyright: Magasin.dk/Poster& Frame / Kunstner: Poster&Frame / Værk: N.Atelier
Copyright: Magasin.dk/Poster& Frame / Kunstner: Huus Atelier / Værk: Limone

Peléton (www.peleton.dk):

Peléton er en dansk webshop, der specialiserer sig i plakater med fokus på lokale kunstnere. Hvis du er vild med abstrakte, nordiske og kunstneriske værker vil du elske deres udvalg af plakater. Peléton’s plakater er perfekte til at dekorere hjemmet, kontoret eller stuen og vil appellere til enhver, der deler kærligheden til et stort udvalg af forskellig kunst.

Copyright: Peléton / Kunstner: Kiki Makes / Værk: Petit alep
Copyright: Peléton / Kunstner: Hilma af klint / Værk: Buddhas Standpoint in the Earthly Life No. 3
Copyright: Peléton / Kunstner: Vilhelm Lundstrøm / Værk: Opstilling med vandkande, håndklæde og krukke

Brainchild (www.brainchild.dk):

Brainchild er en dansk webshop, der præsenterer plakater skabt af talentfulde kunstnere og designere. Deres sortiment er alsidigt og spænder fra moderne kunst til abstrakte motiver og grafiske illustrationer. Brainchild lægger vægt på originalitet og kvalitet, og deres plakater er unikke og kunstnerisk inspirerende. Du kan finde plakater, der passer til enhver indretningsstil og smag.

Copyright: brainchild.dk / Kunstner: Brainchild / Værk: Ægget figuren
Copyright: brainchild.dk / Kunstner: Brainchild / Værk: Kogle
Copyright: brainchild.dk / Kunstner: Brainchild / Værk: Ægget figuren

Posterton (www.posterton.dk):

Posterton er en dansk webshop, der tilbyder plakater fra forskellige kunstnere og designere. Deres sortiment inkluderer kunsttryk, fotografier og illustrationer i forskellige stilarter og temaer. Posterton stræber efter at præsentere spændende og unikke plakater, der kan berige dit hjem eller kontor. Du kan finde plakater, der afspejler din personlige stil og skaber et inspirerende rum.

Copyright: posterton.dk / Kunstner: posterton / Værk: Tiger poster
Copyright: posterton.dk / Kunstner: posterton / Værk: Vilde blomster poster
Copyright: posterton.dk / Kunstner: posterton / Værk: Chrysler Building poster

Desenio (www.desenio.dk):

Desenio er en populær svensk webshop, der også opererer i Danmark. De tilbyder et bredt udvalg af plakater i forskellige stilarter og temaer. Du kan finde alt fra moderne kunst til fotografi og illustrationer. Desenio har også et omfattende udvalg af rammer og tilbehør, der kan hjælpe dig med at skabe en sammenhængende og stilfuld indretning.

Copyright: desenio.dk / Kunstner: La Poire / Værk: Green Coat Plakat
Copyright: desenio.dk / Kunstner: desenio / Værk: Le Jardin No1 plakat
Copyright: desenio.dk / Kunstner: desenio / Værk: UN PO’ DI BLU NO2 PLAKAT

Inspiration til gode forhandler af plakater i 2024

Uanset hvilken stil eller tema du foretrækker, er der en webshop i Danmark, der passer til dine præferencer. Fra moderne kunst til abstrakte motiver, naturmotiver til inspirerende citater, er der et væld af valgmuligheder. Så gå på opdagelse, lad dig inspirere og køb plakater fra disse fantastiske webshops, der tilbyder kunstværker, der vil pryde dine vægge og bringe glæde og skønhed ind i dit hjem eller kontor.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *