Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundeanmeldelse
(1 kundeanmeldelse)

GRAPTOVERIA

199 DKK399 DKK

Graptoveria kombinerer fotokunst med tekst. Billedet er beskåret så de bedste farver, detaljer og motiv kommer til udtryk og efterlader plads til plantens oprindelige latinske navn. Graptoveria er et smukt fotobillede af en blomstrende sukkulent og passer ind i det danske hjem.


Kvalitet: 230 gram Enhanched Matt papir
Levering: 2-4 hverdage
Forsendelse: Gratis levering (GLS)
Størrelser: 30×40 eller 50×70 cm
Ramme: Tilkøb + Sendes i ønsket ramme
Kategori: Plante plakater

Ryd

Beskrivelse

Graptoveria er et design hvor fotokunst og tekst bliver kombineret på smuk vis. Designet er beskåret så de bedste farver, detaljer og motiv kommer til udtryk og efterlader plads til plantens oprindelige latinske navn. Graptoveria er et smukt fotobillede af en blomstrende sukkulent og passer ind i det danske hjem. Graptoveria bliver trykt på 230 gram Enhanched Matt papir og leveret indenfor 2-4 hverdage.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du får gratis levering på alle ordre med GLS Pakkeshop. Du kan også vælge GLS Privat som kun koster 30dkk.

Alle plakater bliver trykt hos et professionelt trykkeri på 230 gram Enhanched Matt papir.

Din ordre vil blive afsendt efter 1 hverdage, og bliver leveret indenfor 2-4 hverdage. Husk du kan følge med i forsendelsen med din GLS Track and Trace nummer.

Alle ordre bliver afsendt med GLS. Du kan vælge imellem GLS Privat eller GLS Pakkeshop.

GLS Pakkeshop: Vælger du GLS pakkeshop får du gratis levering til den nærmeste pakkeshop nær din leveringsadresse. Når ordren er tilgængelig for afhentning, modtager du en e-mail/SMS. Husk at medbring ID. Hvis du ønsker et bestemt GLS pakkeshop sted, så bedes du skrive det i kommentaren inden checkout.

GLS Privat: Levering direkte hjem til din oplyste leveringsadresse (30,-).

Jeg har 14 dages returret gældende fra den dag, din ordre er modtaget. Ordren skal returneres i samme stand som du modtog den. Ordren vil efterfølgende blive vurderet for eventuelle skader, før din returret kan blive krediteret.

Hvis KASPERBENJAMIN vurderer at det fulde beløb ikke kan returneres i forhold til skader, bliver du kontaktet på e-mail.

Gratis forsendelse med GLS
Gratis levering på alle ordre.

Forøget sikkerhed med online kortbetaling
Sikker kortbetaling med Dankort, Visa og Mastercard.

Landsdækkende levering
2-4 hverdages leveringstid

Fantastisk kundehåndtering
4.9/5 stjerner på Facebook

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

30X40 cm, 40X50 cm, 50X70 cm, 70X100 cm

1 visning af GRAPTOVERIA

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Lone

    Jeg købte Graptoveria i vinters for at bringe det naturlige ind i hjemmet. Er så glad for plakaten. Den hænger så pænt i i stuen i en flot sort ramme!

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *