30 flotte billeder til stuen

Inspiration til stuen: 30 flotte billeder til stuen

Flotte billeder kommer i mange motiver. I dette blogindlæg vil du blive præsenteret for min top 30 liste over flotte billeder til stuen.

Opdateret d. 21 Maj 2019. Original artikel 05. oktober 2017 af Kasper Benjamin.

Her finder du flotte billeder til stuen

At have flotte billeder hængende i sin stue kan være flot. Det giver et personligt hjem og man udnytter pladsen på sine vægge, til at skabe et unikt look. Det handler om at finde billeder som passer til indretningen. Hvis du leder efter billeder til stuen, så har jeg samlet mit bud på hvad jeg finder tiltalende.

Har du længe ledt efter billeder til stuen, men ikke ved hvor du skal starte? Hos KASPERBENJAMIN.com har jeg fundet frem til 24 flotte billeder, som vil hænge flot i stuen. Det kan være at billederne skal hænge over sofaen, måske over spisebordet eller hænge i dit hyggehjørne af stuen. Hvis du er på udkig efter inspiration, så kan det være disse billeder til stuen kunne falde i din interesse.

Læs også: 13 flotte nordiske plakater til hjemmet

1 af 30

Calathea Orbifolia

Billeder af planter og blomster er populært, at have hængende i sin stue. Calathea Orbifolia er et flot fotokunst billede, af den populære plante Calathea. Sammen med Monstera er de årets planter i 2017. At have plante billeder, hængende i sin stue kan give liv, lys og farver til ens indretning. Flere danske boliger er begyndt at have plante- og blomster billeder hængende i deres stue, fx over sofaen.

Digital Print, ‘Calathea Orbifolia’, 50 x 70 cm, 349,-

Miljøbillede af plante plakaten Calathea Orbifolia i sort ramme

2 af 30

Graptoveria

Hvis du leder efter plante billeder til stuen, så prøv med Graptoveria. Billedet er en smuk sukkulent, som er et af tidens flotteste boligtrends i 2017. Billedet er simpelt og indeholder en masse flotte farver og detaljer.

 • Graptoveria fås i 30×40, 40×50, 50×70 og 70×100 cm
 • Prisen starter er 229,-
 • I samme stil er Morganianum og Haworthia

Digital Print, ‘Graptoveria’, 50 x 70 cm, 349,-

Graptoveria - plakat
Læs også: Årets billedevæg 2018: Hvem skal vinde?

3 af 30

Grey Shades

Grey Shades er opbygget af farvekontraster i den grå skala. Med smuk natur baggrund i sort hvid er motivet moderne og skandinavisk i sit udtryk.

Digital Print, ‘Grey Shades’, 50 x 70 cm, 349,-

Grey Shades plakat

4 af 30

Escape

Escape handler på mange måder om et motiv man kan ønske sig lidt væk i. Budskabet bag motivet er at drømme sig væk i naturen og fra hverdagens formaliteter.

Digital Print, ‘Escape’, 50 x 70 cm, 349,-

Escape plakat - Motiverende tekst og natur

5 af 30

Go To New York

Storbyen kalder på os og er kun en flyrejse væk. Go To New York er motivet som får os til at drømme os væk. Smide det vi har i hænderne og tage til New York City. Rejsen er ikke inkluderet i plakaten.

 • Go To New York fås i 30×40, 50×70 og 70×100 cm
 • Prisen er fra 229,-
 • I samme stil er The City, New York City

Digital Print, ‘Go To New York’, 50 x 70 cm, 349,-

Go To New York plakat

6 af 30

Monstera

Har du ledt efter billeder, som kunne give liv og farve til din stue? Et plante billede er en rigtig god måde at få mere grønt og natur ind i sin indretning. Monstera passer til stuen, hvis du er tilhænger af blomster og planter. Monstera er et flot billede, af den populære Monstera deliciosa plante, som har været oppe i tidens boligtrend for planter. Skab plante billeder til stuen.

Digital Print, ‘Monstera’, 50 x 70 cm, 349,-

monstera plante fotokunst plakat med tekst
Læs også: Savner du boliginspiration? Følg disse 7 instagram profiler

7 af 30

The Sea

Lyse billeder til stuen giver et naturligt lys til rummet. Et billede som, The Sea, passer ind i de fleste hjem. Billedet har klare lyse farver, en rolig baggrund og det enkle udtryk. Hvis du leder efter lyse billeder til din stue, så vil The Sea være et godt bud.

Digital Print, ‘The Sea’, 50 x 70 cm, 349,-

The Sea plakat

8 af 30

Mountain Square

Hvis din stue er præget af sort hvid interiør og boligartikler, vil farve måske ikke være et godt valg. Et billede til stuen, i sort hvid, kunne være Mountain Square. Billedet har rolige linjer, geometriske firkanter og et stillestående landskabsbillede, som giver god og orden til stuen. Billedet er til dig der leder efter sort hvide billeder til stuen.

Digital Print, ‘Mountain Square’, 50 x 70 cm, 349.-

sort-hvid-billede-mountain-square-plakat

9 af 30

Fingerphilodendron

Fingerphilodendron er et rigtig fotokunst motiv af den populære Monstera plante. En af tidens store boligtrend indenfor husplanter er trykt i digital form.

Digital Print, ‘FINGERPHILODENDRON’, 50 x 70 cm, 349,-

Fingerfilodendron plakat

10 af 30

Libertatem

Har du tænkt over at have et større sort hvid billede hængende i din stue? Libertatem er måske hvad du søger. Billedet er et smukt billede. under en kaj. ved stranden. hvor man nærmest kan mærke vinden i hovedet og vandskummen på fødderne. Billedet hænger flot over sofaen eller som alene billede i et dansk hjem.

Digital Print, ‘Libertatem’, 50 x 70 cm, 349.-

Libertatem plakat

11 af 30

Serenity

Hvis du har ledt efter natur billeder til din indretning, så er Serenity et godt valg. Billedet viser naturen fra sin bedste side, med flotte grønne farver og klippe landskab i baggrunden. Flot og simpelt naturfoto fra skovens bedste side. Billedet vil hænge pænt i en dansk indretning hvor natur, planter og blomster kommer til sin gode ret.

Digital Print, ‘Serenity’, 50 x 70 cm, 349,-

Natur fotokunst skov plakat
Læs også: Tag testen: Hvilken boligstil har jeg?

12 af 30

Happiness

Happiness er et nordisk plakat design med fokus på lyse nuancer og positiv tekst. Motivet er opbygget med et bjerg/himmel billede, kombineret med stilrent tekst ‘H-A-P-P-I-N-E-S-S’. Happiness er et vaskeægte nordisk design med lyse nuancer og farver.

Digital Print, ‘Happiness’, 50 x 70 cm, 349,-

Miljøbillede af lys fotokunst plakat, Happiness, med sort aluminium ramme

13 af 30

Every Moment

Grøn marmor med guld tekst, er blevet en populær boligartikel igennem 2016-2017 sæsonen. Every Moment er et positivt billede, hvor guld tekst og marmor giver en flot kontrast, til rummet. Billedet vil minde dig om, at nyde de små stunder i livet. Ville hænge flot over sofaen eller ved spisebordet.

 • Every Moment fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen er 229,-

Digital Print, ‘Every Moment’, 50 x 70 cm, 349.-

Grøn marmor plakat med guld tekst med grønne planter

14 af 30

Hard Work

Billeder med positive citater og tekster kan være smukke at have hængende I sin stue. Hard Work er et flot landskabsbillede, med vinterbaggrund og motiverende tekst. Billedet giver lys og et motiverende citat med på vejen. Hårdt arbejde betaler sig. Hard Work vil hænge pænt over sofaen, ved spisebordet eller ved billedvæggen i stuen.

Digital Print, ‘Hard Work’, 50 x 70 cm, 349,-

Lys plakat med motiverende tekst ved vase og stueplante

15 af 30

Into The Wild

Into The Wild er et rigtig fotokunst motiv med lyse nordiske nuancer. Designet har teksten Into The Wild skrevet med guld tekstur, for at fremhæve de nordiske grundelementer. Flotte farver og et skarpt budskab om et eventyr.

Digital Print, ‘Into The Wild’, 50 x 70 cm, 349,-

Into The Wild plakat

16 af 30

Smile

Hvis din stue ikke har mange farver og din stil er nordisk inspireret er Smile et godt bud. Billedet er en ung pige der smiler skævt med tilhørende citat om at smile. Et flot billede med tekst i sort hvid. Billedet vil være flot at have i sin stue hvor folk kan nærlæse teksten og forstå billedets udtryk og mening.

Digital Print, ‘Smile’, 50 x 70 cm, 349.-

Smile er en sort hvid plakat i sort billederamme

17 af 30

Not Enough Coffee

Hvad er livet uden kaffe og ‘lyserød’ humor? Not Enough Coffee er tidens klassiske boligtrend med tekst plakater. Et velkendt og humoristisk citat, den perfekte farve og sin enkelthed. Så har man en design plakat som passer ind i nordens boligstil. Om du elsker den moderne boligindretning, eller blot har god humor. Du kan se flere billeder af Not Enough Coffee her.

 • Not Enough Coffee fås i 30×40, 50×70 og 70×100 cm
 • Prisen er fra 229,-
 • I samme stil er Fabulous og Shop Harder

Digital Print, ‘Not Enough Coffee’, 50 x 70 cm, 349,-

Lyserød tekst plakat med kaffe
Læs også: Her er mit bud på 5 flotte billederammer

18 af 30

The Forest II

Hvis din stue trænger til grønne farver og rolige stunder, er The Forest II er flot billede. Billedet er opbygget af naturens dybde, farver og univers. Billedet er med til at gøre stuen mere rolig og hyggelig. Hvis du kan lide at have en stue, uden for meget støj og boligartikler, så vil The Forest II være et godt valg af billede til stuen.

Digital Print, ‘The Forest II’, 50 x 70 cm, 349,-

Grafisk natur fotokunst plakat

19 af 30

Ficus Elastica

Ficus Elastica er plante plakaten til alle plante elskere. Motivet viser den flotte stue plante ‘ficus elastica’ kombineret med hvid tekst. Designet er en vaskeægte klassiker indenfor nordisk boligindretning.

Digital Print, ‘Ficus’, 50 x 70 cm, 349,-

ficus elastica plante fotokunst plakat

20 af 30

Fringetree

Fringetree er et grønt motiv som indebærer alt der er natur. Fringetree er den latinske betegnelse for ‘grønne planter’.

Digital Print, ‘Fringetree’, 50 x 70 cm, 349,-

Fringetree plakat - botanisk plakat med grønne blade

21 af 30

Inspire

Inspire er et sort hvid citat design med natur baggrund. Designet kombinerer en smuk klippeudsigt over havnet med et abstrakt citat design med IN-SPI-RE. Motivet er enkelt og stilrent til hjem med sort hvid billeder til stuen.

Digital Print, ‘Inspire’, 50 x 70 cm, 349,-

Sort hvid plakat design med tekst

22 af 30

Queen City

Hvis du leder efter et billedet, med statement og karakter, er Queen City et godt valg. Billedet er taget fra New York og giver udtryk for en stærk kvinde, som kan lide alt der kendetegnes ved en ’DIVA’. Queen City er et billede, som hænger flot i stuen, hvis du har ledt efter et billede, du kan identificere dig med. I forlængelsen med et andet ’power-billede’ vil det passe perfekt over sofaen.

 • Queen City fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen er fra 229,-
 • I samme stil er King Road

Digital Print, ‘Queen City’, 50 x 70 cm, 349,-

Queen City plakat - tekst og by
Læs også: 10 gode råd inden du hænger billeder op

23 af 30

The Forest

Hvis din stue trænger til grønne farver og rolige stunder, er The Forest er flot billede. Billedet er opbygget af naturens dybde, farver og univers. Billedet er med til at gøre stuen mere rolig og hyggelig. Hvis du kan lide at have en stue, uden for meget støj og boligartikler, så vil The Forest være et godt valg af billede til stuen.

Digital Print, ‘The Forest’, 50 x 70 cm, 349.-

Grøn natur skov plakat - The Forest

24 af 30

Route 66

Er din stue præget med rejseminder fra et af dine mange eventyr eller måske fra en rejse som har betydet meget for dig? Hvis du kan lide at have rejseminder og har en forkærlighed for USA, vil ROUTE 66 være et flot billede, at have hængende i sin stue. Billedet er lyst og roligt. Billedet er designet i flotte farver. Passer perfekt over sofaen, i dit rejseminde hjørne eller ved spisebordet.

Digital Print, ‘Route 66’, 50 x 70 cm, 349.-

Route 66 plakat

25 af 30

Sky High

Leder du efter natur- og landskabsbilleder til din stue, er Sky High et godt valg. Billedet er super detaljeret og har nogle flotte lyse nuancer. Selve billedet gør rummet lysere, takket være sine lyseblå- og hvide farver. Hvis din stue mangler et lyst billede med udsigt udover smukke klippelandskaber, skyer og himmel, så er Sky High et billede du burde have hængende.

Digital Print, ‘Sky High’, 50 x 70 cm, 349,-

Sky High plakat

26 af 30

King Road

Er du som mand drevet af fart, biler og mandighed, er Kind Road et billede, som vil hænge pænt i stuen. Billedet er et statement til manden, som har alt. Med King Road har du et billede, som beskriver dig som person og giver en personlig stue. Billedet står i god kontrast til Queen City, hvis du har en kæreste eller veninde du bor sammen med.

 • King Road fås i 30×40 og 50×70 cm
 • Prisen er fra 229,-
 • I samme stil er Queen City

Digital Print, ‘King Road’, 50 x 70 cm, 349,-

King Road plakat
Læs også: Find inspiration og gode råd til din billedevæg

27 af 30

Life Wont Wait

Kan man beskrive livet i et flot natur motiv? Life Wont Wait er et stærkt budskab om at gribe de muligheder som kommer. Ikke holde sig tilbage men prøve grænser i livet. En ting er sikkert, livet venter ikke på sig, så kom ud og oplev verdenen.

 • King Road fås i 30×40, 50×70 og 70×100 cm
 • Prisen er fra 229,-
 • Matchende motiver: Yes You Can, Unique 

Digital Print, ‘Life Wont Wait’, 50 x 70 cm, 349,-

Life Wont Wait plakat

28 af 30

Simplicity

Det bliver ikke mere simpelt end naturen. Den er både smuk og enkel og det skal vi ikke glemme. Selv det mest simple findes i nærheden af os. Lad os hylde naturen med dens enkelhed.

Digital Print, ‘Life Wont Wait’, 50 x 70 cm, 349,-

Life Wont Wait plakat

29 af 30

Monstera II

Motivet er den evige smukke plante, Monstera Delicosia. Plakaten er holdt helt enkelt så det er motivet som er i fokus.

Digital Print, ‘Monstera II’, 50 x 70 cm, 349,-

Monstera II plakat - Monstera Deliciosa

30 af 30

Fashion

Fashion er et sort hvid portræt motiv med en ‘fashionable’ dame i fokus. Budskabet bygger op selvironi og vores definition af hvad det vil sige at være ‘fashion’. Teksten beskriver den originale definition af at være ‘Fashion’.

 • King Road fås i 30×40, 50×70 og 70×100 cm
 • Prisen er fra 229,-
 • Matchende motiver: Strong, Smile

Digital Print, ‘Fashion’, 50 x 70 cm, 349,-

Fashion sort hvid plakat

Masser af flotte billeder til enhver stil

Det er personligt hvad vi forbinder som flotte billeder. Man skal have det hængende som man finder flot. Der er mange dekorative billeder, men det er de færreste som finder en bestemt til flot. Det handler meget om hvilken stilart man er til og hvad som passer til ens hjem. I dag er de fleste hjem indrettet med moderne flotte billeder i stuen. Ofte i stil med det man finder på diverse bolig blog og magasiner.

Flotte billeder med dyr er for nogle det rigtige valg. Det kan være en smuk løve eller måske en leopard på spring. Der er masser af dyremotiver som er flotte og man kan nemt komme til at dekorere hele sin væg med billeder af dyr.

Portrætter kan også være flot at havde hængende i sin stue. Der er mange motiver i sort hvid hvor detaljerne virkelig kommer frem. Det er moderne og meget skandinavisk med flotte billeder af mennesker i sit hjem.

Naturen har mange udtryk og det er de færreste som ikke nyder synet af vores nordiske natur. Et flot billede over sofaen med kraftfulde farver og skarpe detaljer kan komplimentere hjemmets interiør. Naturen har mange vinkler som er smukke at kigge på. Om man foretrækker skoven, vandet, himlen, bjerge, søer er der muligheder nok med smukke billeder.

Billige billeder til væggen i stuen

Det kan godt være billederne man vælger i sin stue, skal være flotte. Det betyder dog ikke prisen skal være lidt så ’flot’. Det handler om at finde en forhandler som tilbyder flotte billeder i den stil man selv kan lide. Typisk har forhandleren nogle fordele som man ikke betaler ekstra for som levering. Finder man det rette billede så må man bare have det. Der skal selvfølgelig være en balance mellem kvalitet og hvor meget man vil give for billeder til væggen i stuen. I denne artikel har man en oversigt over de mest efterspurgte stilarter.

Denne artikel er skrevet af Kasper Benjamin. Kasper Benjamin er indehaver og designer af KASPERBENJAMIN. Hans passion og viden ligger indenfor den moderne boligindretning. Siden 2015 har Kasper fået ekspertise viden indenfor plakater og billedrammer.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *