36 flotte billeder til stuen

Inspiration til stuen: 36 flotte billeder til stuen

Det kan være svært at beslutte sig hvilke billeder man skal have i stuen. Her er 36 gode bud på flotte billeder til din stue.

Opdateret d. 11 Februar 2020. Skrevet 05. oktober 2017 af Kasper Benjamin, indehaver og indretningsentusiast.

INDHOLD

 • Her finder du flotte plakater til stuen
 • Flotte billeder til inspiration
 • Vælg flotte billeder til enhver stil
 • Billige billeder til væggen i stuen
 • Om forfatteren

Her finder du flotte billeder til stuen

At have flotte billeder hængende i sin stue kan være flot. Det giver et personligt hjem og man udnytter pladsen på sine vægge, til at skabe et unikt look. Det handler om at finde billeder som passer til indretningen. Hvis du leder efter billeder til stuen, så har jeg samlet mit bud på hvad jeg finder tiltalende.

Har du længe ledt efter billeder til stuen, men ikke ved hvor du skal starte? Hos KASPERBENJAMIN.com har jeg fundet frem til 36 flotte billeder, som vil hænge flot i stuen. Det kan være at billederne skal hænge over sofaen, måske over spisebordet eller hænge i dit hyggehjørne af stuen. Hvis du er på udkig efter inspiration, så kan det være disse billeder til stuen kunne falde i din interesse.

Læs også: 13 flotte nordiske plakater til hjemmet

1 af 36

Calathea Orbifolia

Billeder af planter og blomster er populært, at have hængende i sin stue. Calathea Orbifolia er et flot fotokunst billede, af den populære plante Calathea. Sammen med Monstera er de årets planter i 2017. At have plante billeder, hængende i sin stue kan give liv, lys og farver til ens indretning. Flere danske boliger er begyndt at have plante- og blomster billeder hængende i deres stue, fx over sofaen.

Digital Print, ‘Calathea Orbifolia’, 50 x 70 cm, 349,-

Calathea Orbifolia plakat

2 af 36

Graptoveria

Hvis du leder efter plante billeder til stuen, så prøv med Graptoveria. Billedet er en smuk sukkulent, som er et af tidens flotteste boligtrends i 2017. Billedet er simpelt og indeholder en masse flotte farver og detaljer.

Digital Print, ‘Graptoveria’, 50 x 70 cm, 349,-

Graptoveria - plakat
Læs også: Årets billedevæg 2018: Hvem skal vinde?

3 af 36

Grey Shades

Grey Shades er opbygget af farvekontraster i den grå skala. Med smuk natur baggrund i sort hvid er motivet moderne og skandinavisk i sit udtryk.

Digital Print, ‘Grey Shades’, 50 x 70 cm, 349,-

Grey Shades plakat

4 af 36

Escape

Escape handler på mange måder om et motiv man kan ønske sig lidt væk i. Budskabet bag motivet er at drømme sig væk i naturen og fra hverdagens formaliteter.

Digital Print, ‘Escape’, 50 x 70 cm, 349,-

Escape plakat - Motiverende tekst og natur

5 af 36

Go To New York

Storbyen kalder på os og er kun en flyrejse væk. Go To New York er motivet som får os til at drømme os væk. Smide det vi har i hænderne og tage til New York City. Rejsen er ikke inkluderet i plakaten.

Digital Print, ‘Go To New York’, 50 x 70 cm, 349,-

6 af 36

Monstera

Har du ledt efter billeder, som kunne give liv og farve til din stue? Et plante billede er en rigtig god måde at få mere grønt og natur ind i sin indretning. Monstera passer til stuen, hvis du er tilhænger af blomster og planter. Monstera er et flot billede, af den populære Monstera deliciosa plante, som har været oppe i tidens boligtrend for planter. Skab plante billeder til stuen.

Digital Print, ‘Monstera’, 50 x 70 cm, 349,-

Monstera plakat - Grøn monstera deliciosa plante billede i sort ramme

7 af 36

The Sea

Lyse billeder til stuen giver et naturligt lys til rummet. Et billede som, The Sea, passer ind i de fleste hjem. Billedet har klare lyse farver, en rolig baggrund og det enkle udtryk. Hvis du leder efter lyse billeder til din stue, så vil The Sea være et godt bud.

Digital Print, ‘The Sea’, 50 x 70 cm, 349,-

The Sea plakat i stuen med kubus lysestage i lys egetræ ramme

8 af 36

Mountain Square

Hvis din stue er præget af sort hvid interiør og boligartikler, vil farve måske ikke være et godt valg. Et billede til stuen, i sort hvid, kunne være Mountain Square. Billedet har rolige linjer, geometriske firkanter og et stillestående landskabsbillede, som giver god og orden til stuen. Billedet er til dig der leder efter sort hvide billeder til stuen.

Digital Print, ‘Mountain Square’, 50 x 70 cm, 349.-

Mountain Square plakat - sort hvid

9 af 36

Fingerphilodendron

Fingerphilodendron er et rigtig fotokunst motiv af den populære Monstera plante. En af tidens store boligtrend indenfor husplanter er trykt i digital form.

Digital Print, ‘FINGERPHILODENDRON’, 50 x 70 cm, 349,-

Fingerfilodendron plakat

10 af 36

Libertatem

Har du tænkt over at have et større sort hvid billede hængende i din stue? Libertatem er måske hvad du søger. Billedet er et smukt billede. under en kaj. ved stranden. hvor man nærmest kan mærke vinden i hovedet og vandskummen på fødderne. Billedet hænger flot over sofaen eller som alene billede i et dansk hjem.

Digital Print, ‘Libertatem’, 50 x 70 cm, 349.-

Libertatem plakat - Sort hvid billede under en bro

11 af 36

Serenity

Hvis du har ledt efter natur billeder til din indretning, så er Serenity et godt valg. Billedet viser naturen fra sin bedste side, med flotte grønne farver og klippe landskab i baggrunden. Flot og simpelt naturfoto fra skovens bedste side. Billedet vil hænge pænt i en dansk indretning hvor natur, planter og blomster kommer til sin gode ret.

Digital Print, ‘Serenity’, 50 x 70 cm, 349,-

Natur fotokunst skov plakat
Læs også: Tag testen: Hvilken boligstil har jeg?

12 af 36

Happiness

Happiness er et nordisk plakat design med fokus på lyse nuancer og positiv tekst. Motivet er opbygget med et bjerg/himmel billede, kombineret med stilrent tekst ‘H-A-P-P-I-N-E-S-S’. Happiness er et vaskeægte nordisk design med lyse nuancer og farver.

Digital Print, ‘Happiness’, 50 x 70 cm, 349,-

happiness plakat - Natur billede med blå himmel og bjerge med motiverende tekst happiness

13 af 36

River Canyon

Originalt foto taget på Island af amatør fotograften Alex Bjørstorp. Natur plakat over Goðafoss som er et af elven Skjálfandafljóts mange vandfald på Island. Oprindelig navn: Gudernes vandfald

Digital Print, ‘Every Moment’, 50 x 70 cm, 399.-

River Canyon plakat - Goðafoss vandfald

14 af 36

Hard Work

Billeder med positive citater og tekster kan være smukke at have hængende I sin stue. Hard Work er et flot landskabsbillede, med vinterbaggrund og motiverende tekst. Billedet giver lys og et motiverende citat med på vejen. Hårdt arbejde betaler sig. Hard Work vil hænge pænt over sofaen, ved spisebordet eller ved billedvæggen i stuen.

Digital Print, ‘Hard Work’, 50 x 70 cm, 349,-

Lys plakat med motiverende tekst ved vase og stueplante

15 af 36

Into The Wild

Into The Wild er et rigtig fotokunst motiv med lyse nordiske nuancer. Designet har teksten Into The Wild skrevet med guld tekstur, for at fremhæve de nordiske grundelementer. Flotte farver og et skarpt budskab om et eventyr.

Digital Print, ‘Into The Wild’, 50 x 70 cm, 349,-

Into The Wild plakat

16 af 36

Smile

Hvis din stue ikke har mange farver og din stil er nordisk inspireret er Smile et godt bud. Billedet er en ung pige der smiler skævt med tilhørende citat om at smile. Et flot billede med tekst i sort hvid. Billedet vil være flot at have i sin stue hvor folk kan nærlæse teksten og forstå billedets udtryk og mening.

Digital Print, ‘Smile’, 50 x 70 cm, 349.-

Smile plakat - sort hvid portræt billede af kvinde med defination tekst i sort ramme

17 af 36

Not Enough Coffee

Hvad er livet uden kaffe og ‘lyserød’ humor? Not Enough Coffee er tidens klassiske boligtrend med tekst plakater. Et velkendt og humoristisk citat, den perfekte farve og sin enkelthed. Så har man en design plakat som passer ind i nordens boligstil. Om du elsker den moderne boligindretning, eller blot har god humor. Du kan se flere billeder af Not Enough Coffee her.

Digital Print, ‘Not Enough Coffee’, 50 x 70 cm, 349,-

Lyserød tekst plakat med kaffe

18 af 36

The Forest II

Hvis din stue trænger til grønne farver og rolige stunder, er The Forest II er flot billede. Billedet er opbygget af naturens dybde, farver og univers. Billedet er med til at gøre stuen mere rolig og hyggelig. Hvis du kan lide at have en stue, uden for meget støj og boligartikler, så vil The Forest II være et godt valg af billede til stuen.

Digital Print, ‘The Forest II’, 50 x 70 cm, 349,-

Grafisk natur fotokunst plakat

19 af 36

Ficus Elastica

Ficus Elastica er plante plakaten til alle plante elskere. Motivet viser den flotte stue plante ‘ficus elastica’ kombineret med hvid tekst. Designet er en vaskeægte klassiker indenfor nordisk boligindretning.

Digital Print, ‘Ficus’, 50 x 70 cm, 349,-

ficus elastica plante fotokunst plakat

20 af 36

Fringetree

Fringetree er et grønt motiv som indebærer alt der er natur. Fringetree er den latinske betegnelse for ‘grønne planter’.

Digital Print, ‘Fringetree’, 50 x 70 cm, 349,-

Fringetree plakat - botanisk plakat med grønne blade

21 af 36

Wanderlust

Wanderlust er et natur motiv med hav i baggrunden og teksten ‘wanderlust’, som er den perfekte plakat til dem der elsker at rejse. Den direkte defination af Wanderlust er: et stærkt, medfødt ønske om at rejse rundt.

Digital Print, ‘Wanderlust’, 50 x 70 cm, 349,-

Wanderlust produktbillede

22 af 36

Queen City

Hvis du leder efter et billedet, med statement og karakter, er Queen City et godt valg. Billedet er taget fra New York og giver udtryk for en stærk kvinde, som kan lide alt der kendetegnes ved en ’DIVA’. Queen City er et billede, som hænger flot i stuen, hvis du har ledt efter et billede, du kan identificere dig med. I forlængelsen med et andet ’power-billede’ vil det passe perfekt over sofaen.

Digital Print, ‘Queen City’, 50 x 70 cm, 349,-

Queen City plakat - tekst og by
Læs også: 10 gode råd inden du hænger billeder op

23 af 36

The Forest

Hvis din stue trænger til grønne farver og rolige stunder, er The Forest er flot billede. Billedet er opbygget af naturens dybde, farver og univers. Billedet er med til at gøre stuen mere rolig og hyggelig. Hvis du kan lide at have en stue, uden for meget støj og boligartikler, så vil The Forest være et godt valg af billede til stuen.

Digital Print, ‘The Forest’, 50 x 70 cm, 349.-

Grøn natur skov plakat - The Forest

24 af 36

Route 66

Er din stue præget med rejseminder fra et af dine mange eventyr eller måske fra en rejse som har betydet meget for dig? Hvis du kan lide at have rejseminder og har en forkærlighed for USA, vil ROUTE 66 være et flot billede, at have hængende i sin stue. Billedet er lyst og roligt. Billedet er designet i flotte farver. Passer perfekt over sofaen, i dit rejseminde hjørne eller ved spisebordet.

Digital Print, ‘Route 66’, 50 x 70 cm, 349.-

Route 66 plakat

25 af 36

Sky High

Leder du efter natur- og landskabsbilleder til din stue, er Sky High et godt valg. Billedet er super detaljeret og har nogle flotte lyse nuancer. Selve billedet gør rummet lysere, takket være sine lyseblå- og hvide farver. Hvis din stue mangler et lyst billede med udsigt udover smukke klippelandskaber, skyer og himmel, så er Sky High et billede du burde have hængende.

Digital Print, ‘Sky High’, 50 x 70 cm, 349,-

Sky high plakat - Natur billede med blå himmel og bjerge i sort ramme

26 af 36

MAKE TODAY MAGICAL

Make Today Magical er en natur plakat med motiverende tekst. Citaten fortæller om at gøre dagen idag lidt ekstra speciel. I kombination med et flot skov motiv får man både et flot billede til væggen og den rette motivation.

Digital Print, ‘Make Today Magical’, 50 x 70 cm, 349,-

Make Today Magical plakat med mørkebrun ramme
Læs også: Find inspiration og gode råd til din billedevæg

27 af 36

Life Wont Wait

Kan man beskrive livet i et flot natur motiv? Life Wont Wait er et stærkt budskab om at gribe de muligheder som kommer. Ikke holde sig tilbage men prøve grænser i livet. En ting er sikkert, livet venter ikke på sig, så kom ud og oplev verdenen.

Digital Print, ‘Life Wont Wait’, 50 x 70 cm, 349,-

Life Wont Wait plakat

28 af 36

Simplicity

Det bliver ikke mere simpelt end naturen. Den er både smuk og enkel og det skal vi ikke glemme. Selv det mest simple findes i nærheden af os. Lad os hylde naturen med dens enkelhed.

Digital Print, ‘Life Wont Wait’, 50 x 70 cm, 349,-

Simplicity plakat - Natur skov billede med gylden tekst i mørkebrun ramme

29 af 36

Monstera II

Motivet er den evige smukke plante, Monstera Delicosia. Plakaten er holdt helt enkelt så det er motivet som er i fokus.

Digital Print, ‘Monstera II’, 50 x 70 cm, 349,-

Monstera II plakat - Monstera Deliciosa

30 af 36

Fashion

Fashion er et sort hvid portræt motiv med en ‘fashionable’ dame i fokus. Budskabet bygger op selvironi og vores definition af hvad det vil sige at være ‘fashion’. Teksten beskriver den originale definition af at være ‘Fashion’.

Digital Print, ‘Fashion’, 50 x 70 cm, 349,-

Fashion sort hvid plakat

31 af 36

Tetrasperma

Tetrasperma er et botanisk plante motiv med beskrivende tekst. Motivet er af den populære monstera minima plante med den latinske beskrivelse, Tetrasperma Rhaphidophora.

Digital Print, ‘Tetrasperma’, 50 x 70 cm, 349,-

Tetrasperma plante plakat

32 af 36

Orange Shades

Orange Shades er et fotokunst motiv med natur og bjerg i baggrunden. Farverne er taget ud fra motivets billede og nogle flotte farvekombination i kontrast med baggrunden.

Digital Print, ‘Orange Shades’, 50 x 70 cm, 349,-

Orange Shades plakat - plakat i massiv egetræ ramme

33 af 36

Strong

Strong er et sort hvid portræt motiv med en definition på det at være stærk. Plakaten har teksten: ‘Someone who is strong is confident and determined, and is not easily influenced or worried by other people.’

Digital Print, ‘Strong’, 50 x 70 cm, 349,-

Sort hvid portræt foto af mørk kvinde med budskabet STRONG

34 af 36

The Beach

The Beach er et sort hvid fotokunst nede ved stranden. Vandet suser ind på kysten hvor detaljerne kommer til livs. Motivet er spejlvendt i midten for at give et moderne look.

Digital Print, ‘The Beach’, 50 x 70 cm, 349,-

The Beach plakat i stuen over sofa i lys egetræ ramme

35 af 36

Norwegian Fjord

‘Natur plakat med udsigt over Norges fjord med vand og bjerge’. Originalt foto og handpicked plakat

Digital Print, ‘Norwegian Fjord’, 50 x 70 cm, 399,-

Norwegian Fjord plakat

36 af 36

WILD FLOWER

Wild Flower er en kombination mellem planter og blomster. Kontrasten mellem den grønne plante, Monstera Deliciosa og den lyserøde blomst skaber en botanisk oplevelse.

Digital Print, ‘Wild Flower’, 50 x 70 cm, 349,-

Wild Flower plakat på hvid kommode

Billedrammer til stuen

 • Sort Aluminium Ramme

  299 DKK1.699 DKK Se mere
 • Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK1.699 DKK Se mere
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK599 DKK Se mere
 • Mørkebrun massiv egetræ ramme
  SPAR 20%FLASH SALE 20%

  Mørk Massiv Egetræ Ramme

  239 DKK479 DKK Se mere
 • Hvidmalet Massiv Egetræ Ramme

  299 DKK599 DKK Se mere
 • Hvid Aluminium Ramme

  299 DKK599 DKK Se mere

Masser af flotte billeder til enhver stil

Det er personligt hvad vi forbinder som flotte billeder. Man skal have det hængende som man finder flot. Der er mange dekorative billeder, men det er de færreste som finder en bestemt til flot. Det handler meget om hvilken stilart man er til og hvad som passer til ens hjem. I dag er de fleste hjem indrettet med moderne flotte billeder i stuen. Ofte i stil med det man finder på diverse bolig blog og magasiner.

Flotte billeder med dyr er for nogle det rigtige valg. Det kan være en smuk løve eller måske en leopard på spring. Der er masser af dyremotiver som er flotte og man kan nemt komme til at dekorere hele sin væg med billeder af dyr.

Portrætter kan også være flot at havde hængende i sin stue. Der er mange motiver i sort hvid hvor detaljerne virkelig kommer frem. Det er moderne og meget skandinavisk med flotte billeder af mennesker i sit hjem.

Naturen har mange udtryk og det er de færreste som ikke nyder synet af vores nordiske natur. Et flot billede over sofaen med kraftfulde farver og skarpe detaljer kan komplimentere hjemmets interiør. Naturen har mange vinkler som er smukke at kigge på. Om man foretrækker skoven, vandet, himlen, bjerge, søer er der muligheder nok med smukke billeder.

Billige billeder til væggen i stuen

Det kan godt være billederne man vælger i sin stue, skal være flotte. Det betyder dog ikke prisen skal være lidt så ’flot’. Det handler om at finde en forhandler som tilbyder flotte billeder i den stil man selv kan lide. Typisk har forhandleren nogle fordele som man ikke betaler ekstra for som levering. Finder man det rette billede så må man bare have det. Der skal selvfølgelig være en balance mellem kvalitet og hvor meget man vil give for billeder til væggen i stuen. I denne artikel har man en oversigt over de mest efterspurgte stilarter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *