Læsetid: 12 minutter

Billig plakater og billeder til hjemmet

Har du haft planer om at indrette dit hjem med billeder og plakater, kan det blive en dyr fornøjelse. Hvis du bevist er interesseret i unikke design plakater og store billeder, kan prisen godt blive høj. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan finde billig plakater og få gode rabatter, så finder du det her.

Her på siden finder du en række sættilbud, som er sammensat af flere plakater og billeder. Alle plakater på siden tilbydes billigt og bliver leveret gratis med GLS og indenfor 2-4 hverdage.

1. Plants

Hvis du er helt vild med planter og blomster er ’Plants’ et billigt og flot sættilbud. I selve sættet, får du tre plakater, Graptoveria, Morganianum og Haworthia. Billederne er alle sukkulenter som er tidens mest populære boligplanter i 2017. Dette sættilbud er nedsat med op til -25 % fra sin oprindelige pris.

 • Tilbydes i 30×40 og 50×70 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Billige planteplakater med op til -25 % rabat
plants-saettilbud-2500-2200-version-1px

2. Circle

Circle er et sættilbud, bestående af tre plakater. The Sea, The City og The Forest indgår alt sammen i dette sættilbud. Hvis du leder efter flotte grafiske plakater, som alle matcher hinanden, er ’Circle’ det rette valg. Plakaterne tilbydes billigt og du sparer helt op til 25 % på den største størrelse.

 • Tilbydes i 30×40 og 50×70 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Billige grafiske plakater med op til -25 % rabat
circle-saettilbud-2500-2200-version-3px

3. Adventure

Hvis du elsker at rejse og opleve verdenen, er ’Adventure’ et godt sættilbud. Her får du 3 plakater på tilbud til en fast, nedsat, pris på op til -25 %. Plakaterne som sættilbuddet består af er: Mountain Road, Ocean Rush og Route 66. Alle billederne er lyse og klare i sit budskab med flotte farver og figurer.

 • Tilbydes i 30×40 og 50×70 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Billige minimalistiske plakater med op til -25 % rabat
adventure-saettilbud-2500-2000px

4. Blackwhite

Hvis du leder efter billig plakater i sort hvid, er ’Blackwhite’ et sættilbud for dig. Tilbuddet består af tre flotte sorthvid billeder: Water Triangle, Mountain Square og Seize The Day. Sættilbuddet er billigt og du får tre plakater som komplimentære hinanden. Ved køb af 50×70 cm tilbuddet sparer du op til -25 %.

 • Tilbydes i 30×40 og 50×70 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Billige sort hvid plakater med op til -25 % rabat
blackwhite-saettilbud-2500-2200-plakater-v3

5. Optimism

Har du ledt efter billig plakater, med tekst og motiverende citater, så er ’Optimism’ et godt valg. Sættilbuddet består af tre billige plakater: Wonderful, Hard Work og Happiness. Dette tilbud er eksklusivt til dig, som gerne vil have flotte plakater, med tekst, ind i boligen. Ved køb af plakaterne i 50×70 cm, kan du spare op til -25 % på tilbuddet.

 • Tilbydes i 30×40 og 50×70 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Billige motiverende plakater med op til -25 % rabat
optimism-saettilbud-2500-2200-version-2px

6. Nature

Har du ledt efter billig billeder, som viser naturen, fra sin bedste side, så er ’Nature’ hvad du leder efter. Sættilbuddet består af tre billige billeder, fra den flotte natur: Inception, Sky High og Serenity. Hvis du bestiller dette tilbud i 50×70 cm, kan du spare helt op til -25 % i rabat.

 • Tilbydes i 30×40 og 50×70 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Spar op til -25 % på billige natur plakater
nature-saettilbud-2500-2200-version-1px

7. Plant Love

Plante plakater er meget populære at have hængende i sin indretning. Billige plantebilleder er endnu mere attraktive. ’Plant Love’ er et sættilbud bestående af Monstera og Calathea. Begge planter er et af tidens bedst sælgende husplanter i 2017. Ved køb af dette sættilbud i 70×100 cm, kan du sparer helt op til -25 % i rabat.

 • Tilbydes i 30×40, 50×70 og 70×100 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Spar op til -25 % på billige plante plakater
monstera-calathea-saettilbud-plakater

8. Royal

Hvis du leder efter billige og anderledes plakater til din bolig, så er ’Royal’ et godt bud. Sættilbuddet består af 2 billige billeder på tilbud: King Road og Queen City. Begge plakater er et billede med tekst, som giver et bud på en mand og en kvinde. Billigt sættilbud til kæresteparret. Passer i stuen eller i soveværelset.

 • Tilbydes i 30×40 og 50×70 cm
 • Gratis fragt og 2-4 hverdages leveringstid
 • Spar op til -25 % på billige abstrakte plakater
royal-saettilbud-2500-2200-version-2px

Find billig plakater og billeder til din boligindretning

Hvis du leder efter billig plakater eller billige billeder, så finder du det her på siden. Du kan også se kategorien ’sættilbud’ på shoppen. Alle sættilbud som du ser på denne side, sparer du mindst -20 % på, uanset hvilken størrelse du vælger. Det skal være attraktivt at finde plakater billigt online. Billigt behøver ikke betyde dårligt. Alle plakater på siden, bliver designet i flot 230g papir og bliver leveret indenfor 2-4 hverdage med GLS.

Har du planer om at forny dine plakater, men ønsker ikke at bruge en formue, kan du vælge en række sættilbud her på siden. Alle plakater er på tilbud og er blevet nedsat med minimum -20 %. KASPERBENJAMIN er stedet, når du leder efter et godt tilbud på plakater og billeder. Der er ingen grund til at betale fuldpris for flotte dansk designet plakater, når du kan spare penge her.

Der skal også være penge til billedrammer og mulighed for at købe flere billeder til sin billedvæg. Selvom at alle plakater er dansk designet, er prisen skruet i bund, for at tilbyde det som du efterspørg: Billige flotte plakater på tilbud.

hvordan-haenger-man-plakater-op

Hold løbende øje med gode tilbud og plakat tilbud

Hvis du blot er på udkig efter inspiration, så kan du danne dig et overblik over prisniveauet på danske design plakater. Hos KASPERBENJAMIN.com forsøger jeg at imødekomme ønsker, om billig plakater, i samme gode kvalitet som altid. Jeg vil anbefale at tilmelde dig nyhedsbrevet eller følge KASPERBENJAMIN på Facebook. Så vil du få gode og eksklusive rabatter direkte i din mail.

Hvis du vil se alle plakater på shoppen, finder du hele udvalget her.

Del opslaget med dine venner!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *