7 steder hvor du finder billige billedrammer

7 steder hvor du finder billige billedrammer

Det kan være en dyr fornøjelse at købe billedrammer til sit billede eller sin plakat. En billedramme kan koste lige så meget som selve motivet, hvis man ikke er opmærksom på hvor der findes billige billedrammer. Den her guide viser dig 7 (8) steder du kan shoppe billedrammer til en god pris.

Opdateret d. 28 Maj 2024. Oprindelig artikel 07. Juni 2018 af Kasper Benjamin.

INDHOLD
 • IKEA
 • Bilka
 • Føtex
 • Jysk
 • Dahls Bolighus
 • Harald Nyborg
 • Jem og Fix
 • KASPERBENJAMIN
 • Billige billedrammer fra str 10×15 til 70×100 cm
 • Overvejelser inden køb af billige billedrammer

➡ Gode billedrammer til prisen ⬅

 • Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Sort aluminium ramme
  SUMMER SALE 6%SUMMER SALE 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Mørk Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

1 af 7

IKEA

Det kommer nok ikke som en overraskelse at IKEA tilbyder billedrammer. Ikea har dog et rigtig godt og varierende udvalg af billedrammer i mange prisklasser. Generelt for IKEA’s billedrammer tilbydes de i mange størrelser og former. Det er måske det sted der har de bedste priser på mange størrelser. Det er også langt hen af vejen IKEA som har de bedste priser. Deres kollektion startede ud med den utrolig populære Strömby serie som var kendt for sin ægte glasbeskyttelse og skarpe pris. Der var ikke mange som kunne følge med på kvalitet og design når en billedramme kostede 99,- for 50×70 cm. Det var betegnelsen af en billig billedramme.

Ser man på udvalget af billige billedrammer fra IKEA, kommer deres billedrammer med polystyrenbeskyttelse. Det betyder beskyttelsen er designet i tykt og fleksibelt plastik beskyttelse. Det har både den fordel at den ikke går i stykker, men også ulempen at være fleksibel og uskarp. Indenfor deres udvalg er det specielt ’Hovsta’ samt ‘Lomviken‘ serien som folk er interesseret i.

For under 130,- kan du få en god billedramme til en skarp pris. Du skal vælge denne type ramme, hvis det vigtigste er hvordan rammen ser ud og du vil have en god billig billedramme.

LÆS OGSÅ: 5 gode bud på billedrammer
Hovsta billedramme fra IKEA
Lomviken billedramme fra IKEA

2 af 7

Bilka

Bilka er også et godt sted at finde billige billedrammer. Deres udvalg minder på mange måder om IKEA’s kollektion, men mindre fokus på forskellige størrelser. Bilka ligger meget vægt på klassiske rammer i sort aluminium og egetræ rammer. Det man skal være opmærksom på når man køber Bilka billedrammer, er at beskyttelsen er polystyren. På samme både med IKEA er beskyttelsen plast og rammen vil også bære bræg af dette. Rammen er perfekt til dig som søger en billig billedramme til ophæng og ikke går op i kvaliteten.

Det er især den sorte aluminium ramme som mange foretrækker. Det skyldes den er klassisk i sit udtryk og passer godt til mange forskellige motiver. Billedrammen kan matches med rammerne fra IKEA i måden de er sat sammen på med samme plastbeskyttelse.

LÆS OGSÅ: 10 gode råd til ophæng af billeder
Bilka sort alu billedramme
Bilka sølvfarvet alu ramme

3 af 7

Føtex

Om du handler I Bilka eller Føtex, har ikke den store forskel. Rammerne kommer fra samme hovedlager og er derfor identiske med Bilka. Det betyder du får en god billig billedramme som har polystyren glasbeskyttelse. Hele fidusen med plastbeskyttelse er fordi naturligt glas vil i mange tilfælde gå i stykker. Man kan tydelig mærke forskellen på billige billedrammer med polystyren glasbeskyttelse og kvalitetsrammer med naturlig glasbeskyttelse.

Føtex arbejder også med et større udvalg af forskellige størrelser og typer som IKEA gør. Det giver mere fleksibilitet i forhold til at have størrelser som afviger fra standardstørrelser for rammer (30×40, 50×70 og 70×100 cm).

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du den rette plakatstørrelse
Føtex sort fotoramme
Føtex sort alu ramme

4 af 7

Jysk

Hvis du leder efter billige små billedrammer, kan Jysk anbefales. Mange af deres størrelser passer til små A5 plakater og tilbyder størrelser op til 40×50 cm. Deres rammer bygges op på samme måde som Føtex og Bilka. Det er en rigtig god løsning, hvis du har et billede som skal indrammes, men ikke vil bruge for mange penge. Jysk tilbyder fotorammer i PVC-materiale, som gør rammerne lidt mere forsigtige. Det er både sortmalet, hvidmalet og naturlige PVC rammer du finder hos Jysk.

Hvis du har planer om at lave en mindre billedvæg, kan rammerne fra Jysk være en god løsning. Besøget kan spare dig mange penge hvis du kigger efter billige billedrammer.

LÆS OGSÅ: 35 fede plakater til hjemmet
Jysk sorte billedrammer

5 af 7

Dahls Bolighus

Du kan også mulighed for at finde billige fotorammer hos Dahls Bolighus. Her varierer størrelserne mere i forhold til de standardstørrelser som billeder kommer i. Billedrammerne tilbydes til fordelagtige priser hvor en 50×70 cm fotoramme i sort koster 149,00kr. Dette er en skarp pris for en billig billedramme til malerier og plakater.

Ligesom de andre butikker, bliver rammerne produceret med polystyren glasbeskyttelse. Rammerne tilbydes også i plastbeskyttelse. Her tilbydes både aluminiums rammer og egetræ rammer. Frontpladen er af plast og gør at rammen bliver mere fleksibelt. Det kan give skæve ophæng, hvis ikke rammen er i vater. En godt sted at handle efter billige rammer i fin kvalitet.

LÆS OGSÅ: Her finder du billige plakater til hjemmet
Dahls Bolighus sølvfarvet ramme
Dahls Bolighus sort ramme

6 af 7

Harald Nyborg

Harald Nyborg som også ejer Dahls Bolighus tilbyder også billige fotorammer. Deres kollektion består primært af aluminiumsramme i mat sølv. Deres sortiment dækker over de mest almindelige størrelser og prisen for en billig ramme kan man ikke sætte en finger på.

Om du bedre kan lide Harald Nyborg eller Dahls Bolighus betyder intet, da rammerne er identiske og er under samme ejer.

LÆS OGSÅ: Hvilken boligstil har jeg? Tag testen her
harald-nyborg-soelvfarvet-ramme

7 af 7

Jem og Fix

Et andet byggemarked som også sælger billige billedrammer er JemogFix. Deres udvalg består primært af sorte billedrammer og alu skifterammer. Størrelserne kommer i de mest anvendelige formater. Prisen er rigtig solid for en fin billig billedramme i fin kvalitet.

LÆS OGSÅ: Billedvæg inspiration i 2018 - Se her
Jem og Fix sort alu ramme
Jem&Fix sølvfarvet ramme

(7.1) af 7

KASPERBENJAMIN

Når du leder efter billige billedrammer, skal man være opmærksom på kvaliteten. En billedramme må ikke være for billig, for så kan rammen gå i stykker og beskyttelsen knække. Det er både med aluminium rammer og egetræ rammer. Hvis man vil ofre lidt flere penge på en bund solide billedramme, kan man finde et par flotte billedrammer hos KASPERBENJAMIN. En ramme er skarpt til at holde fast om et motiv i form af et billede eller plakat. Det nytter ikke at rammen ikke er sat sammen ordentligt til at kunne hænge på væggen. Det skal også være sådan at rammen ikke mister sin pasform efter ophæng i øverste rammeflade.

De billedrammer som tilbydes her på siden, afviger fra de ovenstående billedrammer. Her bliver rammerne designet i Italien med naturlig glasbeskyttelse og et solidt håndværk. Det betyder at man for 349,00kr (50x70cm) kan få en solid, flot og moderne billedrammer i aluminium eller egetræ leveret til døren. Rammerne mærkes også tungere og af bedre materiale og kvalitet.

LÆS OGSÅ: Mød manden bag KASPERBENJAMIN

⭐ Kvalitetsrammer fra Italien ⭐

 • Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Sort aluminium ramme
  SUMMER SALE 6%SUMMER SALE 6%

  Sort Aluminium Ramme

  249 kr.1.649 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Sortmalet Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Mørk Massiv Egetræ Ramme

  249 kr.599 kr. Se mere This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Rammer til plakater i forskellige størrelser

Billige billedrammer fra str 10x15 til 70x100 cm

Når det kommer til rammer, skal man være obs. på der er forskel på kvaliteten. Det er derfor man typisk kan opleve rammer blive solgt til rigtig lave priser. Det man hurtigt kan gøre, er at bruge filtreringen på de forskellige hjemmesider. På den måde kan man vælge sorter fra lav til høj som viser de billigste rammer.

Mange webshops har listet deres priser efter størrelse. Det betyder at du måske ser en billig egetræramme, men lige så snart du klikker ind, ser du det er fordi størrelsen fx er 10×15. Leder du efter billige rammer i fx 30×40, 50×70 og 70×100 cm kommer du højere op i prisen. I butikkerne har du prisen på den ramme du kigger efter. Der er både billige fotorammer, plakatrammer og billedrammer at finde online og i fysiske butikker. Det er især når man kommer op i størrelsen 70×100 og 100×140 cm at prisen kan stige voldsomt. Det skyldes at rammerne kræver mere håndtering og arbejde at sætte sammen.

En god huskeregel er hvis man køber online er at lægge den valgte ramme i kurven og se den samlede pris med levering. Nogle webshops tilbyder nemlig forskellige fragtpriser afhængig af rammens størrelse. Med levering har du et overblik over hvor du finder den billigste ramme til prisen. Hvis du ikke blot vil have det billigste men også robust og holdbare, kan du se udvalget online her.

Overvejelser inden køb af billige billedrammer

Der findes rigtig mange billige billedrammer på markedet og der er mange om buddet. De fleste butikker har identiske rammer som tilbydes i et prisleje mellem 100-150kr for en 50×70 cm ramme. Dette er en rigtig god pris for de rammer man køber. En billig ramme tilbydes mange steder og det er begrænset hvor god kvalitet man kan få. Hvis det vigtigste for dig er at din ny købte plakat blot skal op og hænge, er der mange penge at spare ved køb i ovenstående butikker.

Når du køber billige billedrammer fra en af de 7 butikker, er det vigtigt at nævne at rammerne kommer med polystyren beskyttelse. Det betyder rammen har svære ved at stabiliserer sig. Den nemmeste måde at se det på, er at tage billedrammen op og forsigtigt prøve at vride den i kanten, i modsatte retning. Hvis billedrammen giver efter, er det højst sandsynligt en billedramme med polystyren beskyttelse.

Bemærk dog at der findes lidt dyrere alternativer som også er billedrammer i bedre kvalitet. Rammer er sat bedre sammen, en mere gennemført konstruktion samt naturlig glasbeskyttelse. Der går ikke længe før man opdager den bedre kvalitet, vægt og kvalitet. Prisen for en god 50×70 cm ramme svinger mellem 300-450kr online.

Denne artikel er skrevet af Kasper Benjamin. Kasper Benjamin er indehaver og designer af KASPERBENJAMIN. Hans passion og viden ligger indenfor den moderne boligindretning. Siden 2015 har Kasper fået ekspertise viden indenfor plakater og billedrammer.

Om KASPERBENJAMIN 2018

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *